• mlkaskic
    117
    Bio sam nedavno u fan shopu, jedna stvar je ovo sranje u vezi opreme bez grba, ali naši dresovi mi zaista djeluju loši. Samo bacite pogled na dres Rangersa pa će te viditi da nam se ne pruži ista kvaliteta kao drugima. Razočaro me je treći dres, kako može biti da oni imaju vezeni grb a mi ne?

TM6226_030_01_1.jpg?v=1719240539
  • NORTE
    13.6k
    Cannavara još nisam vidio u opremi sa pravim grbom...Mihaljević

To sam prvo primjetio kod Bjelice.
    Jebiga, Castore isporučuje malo robe, ali najbolje plaća i ima solidne dresove.
    Klub se može posvetiti svojoj robi i probat što ispravit za novu sezonu.

Činjenica je da "kasni" i veliki shop na stadionu, kao i novi webshop (navodno Castoreov).

Rangers je njima premium klub po više faktora, mi nismo.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Mislim da je bilo puno boljih rijesenja za sponzora
    npr. Puma radi izvrsne dresove i sa njima smo imali dugogodisnju suradnju kroz povijest u vise navrata, ali ako Castore daje najvise love tu se onda ne moze nista, samo se nadam da ce se iduce sezone moci kupiti oprema sa normalnim grbom jer ovo kemijanje sa bojom grba je za zatvor i opcenito mi se nikad nije svidjelo kad je na 3. dresu boja grba drugacija.
  • mlkaskic
    117
    Pa dobro to je valjda činejnica, ali ide mi na živce da ja na me primjer ne mogu kupiti dres bez sponsora. Ne znam šta misliš kada kažes da su soldini dresovi, ali moji dresovi Dinama od Adidasa, Umbra i Diadore mi djeluju dosta kvalitetni nego ovo što na oni nude. Još su dresovi Umbra 20 godina stari, kao da ne postoji nikakav napredak. Macron na primjer proizvodi savršene dresove, samo pogledajte dres Austrije iz Beča ili Zrinjskog.
  • Nolifer
    9.7k
    Nema ni jedna kolekcija gdje je "normalan grb". Ili ovo gdje je natpis Dinamo Zagreb ili monokromatski grb. Ne bi imao ništa protiv da uz te dvije ima i kolekcija s normalnim grbom pa kome se kaj više sviđa, ovako mi je njihova ponuda teški fail.

Ne vidim gdje je problem da se one sive majice i trenirke u kojima se zagrijavaju ili izlaze na teren ne stave u ponudu.

Dresovi su okej, ništa se ne raspada vidljivo, ali ostalo nije ni vrijedno spomena. Doslovno da nema ovog klupskog mercha ne bi imao kaj za kupit.
    Crusades

Ajde, da se ti i ja kolega, u nečemu konačno složimo. Bez neke tvrde kohabitacije. Ali upravo to, apsolutno, daj ljudima na izbor, pa nek si biraju, neko voli ovak, netko onak i to je normalno. Jer ovak bu gruntanja idalje, jer nemaš ono što tebi paše....

Meni je nažalost propao poklon bon od 50e, jer si nisam ništao našao, da sam ga bar mogao zamjenit za pive za šanku nebi onda propao bon, nažalost...
  • Ludovic IX
    8.1k
    mislim da trebaju stavit na papir koliko im je ovaj ugovor doneso samim ugovorom a koliko odneso lošom ponudom castore asortimana.

znaju koliko su zaradili od adidasa pa nek usporede. preživjet ću ja da ništa ne kupim od sluzbenog dobavljača (od castorea uzeo samo sinu komplet plavi dres) ali ja kad kupujem u shopu, kupujem i zato da dinamo ima nešto od toga.

ako je castore ovakav unosniji od bilo koga drugog, a nek bude onda
  • Mali Zeus
    16.1k
    Kakav vezani grb?

I po ovoj slici je njihov dres bolji od našeg trećeg, po čemu točno?
  • Cosey
    562
    Budući da sam neki dan ovdje kritizirao, a meni nije problem pohvaliti kada treba, ovaj pulover je top topova.
  • NitkoBitan
    23k
    Dinamu nitko ne brani da izbacuje svoje stvari koje nisu dio sportske opreme. Pa vec je bilo nekoliko dobrih majica, pa puzle koje su otisle za cas... Eto sada su i retro dres i sal za povratak imena bili rasprodani u par dana...

Ne treba se stvarat narativ da je samo zbog Castorea ponuda u shopu losa. Nek nam daju te 2 milje po sezone i dobre dresove i cao daci, prezivjet cemo. Ostala ponuda "od igle do lokomotive" ovisi samo o nama.
  • Mladi Starac
    263
    Ovo je top!! Nisam ni ja vidio do sada...

Nego, što nema više ovih šalova za 25 godina povratka imena? na webshopu ih više nema...
    https://shop.gnkdinamo.hr/kategorija-proizvoda/valentinovo/
  • Mali Zeus
    16.1k
    drugi dan već nije bilo.
  • Mladi Starac
    263
    šit. zakasnio sam.
    nadam se da će ih bit još... ili je to bilo limited?
  • Mali Zeus
    16.1k
    Limited jest, al nadam se ne baš toliko limited. :D
  • Crle
    770
    Meni je prvi naš dres baš dobar a treči top. Da napokon ima za kupit one kratke majice i polo sa grbom koje igrači nose bilo bi vrh. Jedini problem sa Castoreom je da nema ponude. Dizajn je top.
  • Mladi Starac
    263
    pa baš :D baš ga želim kupiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.