• Orc123
    10.7k
    I dalje Cordoba ima bolju prvu sezonu od Spikica vec sad po ucinku. Daleko je to od onoga sto bi svi mi zeljelji pa tako i ja. Mora to biti puno bolje. Ja mu dajem jos kredita...ali da mora biti to bolje, mora i to puno.
  • deki87
    44

Julian Alvarez bio odličan odmah u prvoj sezoni
  • Droljo
    12.5k
    U kakvu je ekipu Cordoba došao? Sa kakvim trenerima? Kakvu igru imamo od kad je dečko tu? Sa kime u ekipi ima surađivati? Za razliku od pjace kontra (što smo prošli stranicu prije). Nisu svi ljudi isti i nekome treba duži period prilagodbe jebiga.
    I još me zanima šta želite postići sa komentarima tipa: on nema ništa, špika je bolji, loš igrač, nezna dve na nogu itd?
    Naš je, skupo plaćen i dajte malo pozitive. Dok god je tu nadat ću se da baš sljedeće kolo bude eksplodirao i postat će naš Yamal. Eto

Julian Alvarez bio odličan odmah u prvoj sezonideki87

Poentirao si u maniri davora šukera 98
    Šah mat.
    Ništa tebi osobno, nego naj bliži mi je bio komentar...

A toliko je ubio da je išao nazad na posudbu... I treba usporediti cifru za koliko je doveden...
    Screenshot-20250217-100540-2.png
  • deki87
    44

On 31 January 2022, his 22nd birthday, it was confirmed that Alvarez had signed for Premier League champions Manchester City on a five-and-a-half-year contract for a transfer fee in the region of £14 million,[12] and an agreement that the player would remain at River Plate on loan until July.[13]

Julian mi je prvi pao na pamet ali ima takvih primjera malo more. Nije to neko pravilo, da ih treba čekati. Kod nekih to ide bez problema, a neki trebaju malo više vremena. Ja se nadam, da se varam ali mislim, da Cordoba nije taj i da će njegova uloga u Dinamu biti prolazna. Nama treba brzo krilo sa smislom za kombinatoriku, kojeg kod Cordobe ne vidim..
  • CastAway1986
    2.6k
    Cercle Brugge je lani kupio mladog ekvadorca Alana Mindu koji je u prvoj sezoni imao 7 golova i 6 asistencija..
    Imam još vjere u Cordobu i nadam se da će pokazati što zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.