• čovjekjogurt
    1.5k
    Boto i Kopiteli su tvorci najslabijeg Osijeka još od vremena Gradskog vrta kada nisu imali za plaće i struju. Da u ligi postoji neki poluozbiljan klub koji pretendira ići u Europu kao što je bio RNK Split prije 10 godina, Belupo prije 15 ili Loksa prije par godina sa Jakićem, Tolićem i ekipom Osijek bi se već do Božića oprostio od borbe za Europu i igrao bi nevažne utakmice u borbi od petog do osmog mjesta.
  • Zagi
    9.9k
    Duje je idealan napadač za Riječki stil igre.
  • DrawTube
    7k
    Osječki štakori ne mogu priliku stvoriti čim Dinamo nije s druge strane
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Po tko zna koji puta ove sezone se pitam od koga smo mi izgubili...
  • Vratite nam Istok
    552
    Ja ne mogu vjerovat gdje smo mi sve prosuli bodove i kakve momcadi su nas pobijedivale. Pa to je za sjest i plakat.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ne gledam tekmu, jel ovaj Osijek toliko loš ili Rijeka igra neki k? Kakvi vam se čine s obzirom da idemo na Rujevicu idući vikend?
  • austrijanac
    7.1k
    Da zadovoljim svoje apetite, nadam se da će šarani ostat iza Belupa/Varaždina na kraju sezone.
  • don
    13.4k
    mene ne zamara ni 5% pobjeda Rijeke, imamo dovoljno međusobnih utakmica da to rješimo između sebe, a po meni hajduku ne odgovara igrat dok su drugi (mada, ne odgovara im ni kad su prvi :lol: ) i prije će se izbaciti iz utrke za naslov.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Rijeka jako dobra, Cop bi mogao biti veliko pojacanje.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Ne igraju ništa posebno, prvi gol iz ogrome greške Tuie, a onda gol iz kornera. Čop dobar.
  • rakurs
    1.4k
    Nama će se desiti sve šta može krivo. Strašno. Koji mi peh imamo nije za povjerovati. Jbte zamjerili smo se jebački negdje nekome.Droljo

A ne bih rekao da je stvar samo u tome, da, nekad smo imali stvarno puno nesreće, ali kad gledam Rijeku i nas vidim dva potpuno drugačija raspoloženja na terenu. Rijeka stalno izgleda "napaljeno", čvrsti su, okomiti i općenito mi izgledaju kao da igraju s puno više samopouzdanja nego naši igrači. Naši nekad izgledaju letargično, izgubljeno, bezidejno, a kod njih to i ne primjećujem toliko kao kod nas. Sreću nekad trebaš i izazvat...

Bit će nam teško, jako teško slijedeći vikend na Rujevici.
  • bongo
    1.1k

Uopće nije nerealno jer su sva tri kluba unutar 2 boda trenutno
  • Zagi
    9.9k
    Rijeka ista kao i cijelu sezonu. Čvrsti po linijama, dovođenjem Ćopa su bolji u presingu.
    Osijek misli da zna pa bi se malo igrao, a ne zna.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Kakva je truba ovaj Omerović. I baš protiv nas mu sjedne gol karijere.
  • Danko
    2.1k

Su prikazali grafiku?
    Meni se učinilo čisto zaleđe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.