• čovjekjogurt
    1.5k
    Boto i Kopiteli su tvorci najslabijeg Osijeka još od vremena Gradskog vrta kada nisu imali za plaće i struju. Da u ligi postoji neki poluozbiljan klub koji pretendira ići u Europu kao što je bio RNK Split prije 10 godina, Belupo prije 15 ili Loksa prije par godina sa Jakićem, Tolićem i ekipom Osijek bi se već do Božića oprostio od borbe za Europu i igrao bi nevažne utakmice u borbi od petog do osmog mjesta.
  • Zagi
    9.8k
    Duje je idealan napadač za Riječki stil igre.
  • DrawTube
    7k
    Osječki štakori ne mogu priliku stvoriti čim Dinamo nije s druge strane
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Po tko zna koji puta ove sezone se pitam od koga smo mi izgubili...
  • Vratite nam Istok
    552
    Ja ne mogu vjerovat gdje smo mi sve prosuli bodove i kakve momcadi su nas pobijedivale. Pa to je za sjest i plakat.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ne gledam tekmu, jel ovaj Osijek toliko loš ili Rijeka igra neki k? Kakvi vam se čine s obzirom da idemo na Rujevicu idući vikend?
  • austrijanac
    7k
    Da zadovoljim svoje apetite, nadam se da će šarani ostat iza Belupa/Varaždina na kraju sezone.
  • don
    13.2k
    mene ne zamara ni 5% pobjeda Rijeke, imamo dovoljno međusobnih utakmica da to rješimo između sebe, a po meni hajduku ne odgovara igrat dok su drugi (mada, ne odgovara im ni kad su prvi :lol: ) i prije će se izbaciti iz utrke za naslov.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Rijeka jako dobra, Cop bi mogao biti veliko pojacanje.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Ne igraju ništa posebno, prvi gol iz ogrome greške Tuie, a onda gol iz kornera. Čop dobar.
  • rakurs
    1.4k
    Nama će se desiti sve šta može krivo. Strašno. Koji mi peh imamo nije za povjerovati. Jbte zamjerili smo se jebački negdje nekome.Droljo

A ne bih rekao da je stvar samo u tome, da, nekad smo imali stvarno puno nesreće, ali kad gledam Rijeku i nas vidim dva potpuno drugačija raspoloženja na terenu. Rijeka stalno izgleda "napaljeno", čvrsti su, okomiti i općenito mi izgledaju kao da igraju s puno više samopouzdanja nego naši igrači. Naši nekad izgledaju letargično, izgubljeno, bezidejno, a kod njih to i ne primjećujem toliko kao kod nas. Sreću nekad trebaš i izazvat...

Bit će nam teško, jako teško slijedeći vikend na Rujevici.
  • bongo
    1.1k

Uopće nije nerealno jer su sva tri kluba unutar 2 boda trenutno
  • Zagi
    9.8k
    Rijeka ista kao i cijelu sezonu. Čvrsti po linijama, dovođenjem Ćopa su bolji u presingu.
    Osijek misli da zna pa bi se malo igrao, a ne zna.
  • Izet Hajrović
    5.2k
    Kakva je truba ovaj Omerović. I baš protiv nas mu sjedne gol karijere.
  • Danko
    2.1k

Su prikazali grafiku?
    Meni se učinilo čisto zaleđe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.