• Nolifer
    9.6k
    A nama nije bio dobar :smile:
  • Izet Hajrović
    4k
    Marin Baturina potpisao za Bravo. Najmlađi od braće Baturina, došao je u Dinamo u paketu s Rokom i Martinom. Sjećam se da se tada u medijima pisalo da je Martin najtalentiraniji od njih trojice što se na kraju i pokazalo točnim. Roko je trenutno na posudbi u Malagi, igra, ali nema neki učinak. Marin ima 19 godina, igrao je za HAŠK i sada napravio transfer u Bravo. Vidjet ćemo kako će se snaći tamo.
  • BBBaranja
    3.1k
    Štefulj strijelac u pobjedi 0:1 na gostovanju kod Fehervara
  • NB86
    15.9k
    A nama nije valja
  • marcio amoroso
    39.8k
    Štefulj ima 3 gola i 2 asistencije u 15 utakmica. Osim toga je jako dobro ocijenjen.
  • NitkoBitan
    23k
    Rekao bih da to vise govori o madarskoj ligi nego o Stefulju.
  • marcio amoroso
    39.8k

A možda i o tome da mnogi proigraju kad im istječe ugovor. Naime Daniel ugovor sa nama ima do ljeta ove godine.
  • Ruki93
    23
    S nama ima ugovor do ljeta 2026.
  • jedan u nizu
    11.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/jakirovic-progovorio-o-odlasku-iz-dinama-nista-nije-upucivalo-na-otkaz-evo-koga-sam-htio-dovesti-na-maksimir-15553546?cx_linkref=jl_home_sport

Dobro mi je ovako. Ono što sam prošao u medijskom smislu ostavilo je traga. Previše sam bio u fokusu, stalno su izlazile neke ankete, izmišljali su se skandali... A realno, došli smo iz zone komfora i napravili rezultat. To je činjenica, ma koliko se netko trudio minimalizirati ili omalovažavati to što smo uspjeli. No, neka im. Ako su oni sretni, tko sam ja da sudim...

Znam što je Leon prošao da dođe na ovu razinu, kao što znam da je još dug put pred njime. Pun izazova, zamki i stresa. Drago mi je zbog cijele momčadi. Treba im dati podršku jer to je put kojim Dinamo mora ići... Okrenuti se svojoj djeci. Stranac? Da, ako je za prvih 11. Ako nije - imaš dovoljno svojih da ih učiš. Malo koje dijete bi ostalo normalno da mu je tata trener. Leon je ostao. Zapravo, ja sam se najviše šokirao u utakmici protiv Milana u Ligi prvaka. Nažalost, to je tako u Hrvatskoj. Kada Fabio Cannavaro gurne Leona Jakirovića u vatru, to je prepoznavanje talenta. Kada ga ja stavim, onda je nepotizam. Takva su pravila igre ovdje, ali mene to ne dira.

Ja sam htio dovesti Miereza, Pašalića, Šotičeka, Radeljića ili Galešića i Fruka, ako ode Baturina. Nemam pojma zašto nisu dovedeni, ali to su bili moji izbori. Mierez je bio na radaru, razgovarao sam s njim, rekao mi je da bi volio doći u Dinamo, a obećao sam mu da ću učiniti sve što mogu. Siguran sam da bi Pašalić u Dinamu još više eksplodirao i postao standardni reprezentativac. Potencijal Šotičeka je ogromna stvar. Nažalost, otišli su na drugu stranu.

Ništa mi nije upućivalo da ću dobiti otkaz. Bilo je to nakon utakmice, pričao sam s Markom. Da, devet golova je puno i veliki poraz, ali i mnogi drugi veliki treneri su to preživjeli. Gledajte, Rodgers je dobio sedam od Dortmunda, a evo, neki dan sam ga gledao protiv Bayerna. Mi tu večer nismo bili na razini Lige prvaka. Ipak, u jednoj situaciji smo smanjili na 3:2 i Pjaca je imao šansu za 3:3. Tada je bila dobra taktika, kasnije više nije bila. Ma vidite, da nismo pokušali tražiti još jedan gol na 3:2, ispao bi to kukavički pristup. Tražili smo taj gol jer uvijek idemo za gol više. Nakon utakmice čitamo da smo se trebali povući nakon gola Ogiware. Naknadno znanje javnosti je nešto s čime se u trenerskom posao jednostavno morate sresti i na to se naviknuti.

Iskreno, više sam mislio da će me smijeniti nakon onog poraza od Lokomotive 3:0 prije godinu dana. Iako, treba naglasiti kako do te utakmice priče o otkazu bile su medijska naklapanja i insinuacije. Poslije Lokomotive sam dobio podršku i okrenuli smo sezonu. Bilo je to nevjerojatno teško. Došao sam na minus sedam ili osam. I imali smo dvije utakmice manje. Ali psihološki, to je bio ogroman teret. I onda smo u Koprivnici igrali na -12. Bilo je jako teško. No, pronašli smo snagu da se vratimo i na kraju osvojimo dvostruku krunu - zaključio je.
  • Jaro
    9.1k
    a standardne trenerske floskuke, nis nisam krivo, desilo se, sve bih isto... Naravno do uspjrha je disao teskim radom i sam orotiv svih...
  • jedan u nizu
    11.8k

Nista nije upucivalo da ce dobiti otkaz.

Meni ovako iz glave odmah pada na pamet 9 razloga, ali to sam samo ja ...
  • Eduardo
    22.5k
    I kad smo već kod bivših, ima li netko informaciju o Luchu Ibánezu?sanjinlego

Koliko znam igra za NK Jarun.modri-kibic

Ima trenersku UEFA A licencu i trenutno je trener kadeta Jaruna.
  • Omake
    5.9k
    Gol Bartola Barišića za bod DACa u gostima protiv Spartaka Trnave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.