• Jaro
    9.1k
    ma ako je istina, prodaja iskljicivo kako bi (barem malo) zadovoljili FFP...
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Damo im Baturinu i nek nam nadoplate razliku :wink:
  • Mr Anderson
    10.9k
    Kovačić ima preveliku plaću da bi mi tu mogli uletiti.
  • Eduardo
    22.5k
    Kova ima 30 godina... nema tu povratka, bar ne u ovim godinama.
  • vjeko1701
    12.4k
    A nema. Al bilo bi lijepo da barem jednom neki naš bivši igrač koji često priča o ljubavi prema Dinamu prelomi i dođe igrati ovdje za novce koji nisu realni za njega u godinama u kojima ne bi trebalo biti realno da dođe.
  • Eduardo
    22.5k
    naravno da bi bilo lijepo... luksuz sanjarenja i idealiziranja je jedino što si možemo priuštiti u ovom slučaju, no realnost je nešto drugačija... ne želim reći da kod njih nema ljubavi i emocija prema dinamu, ali profesionalni nogomet je prije svega posao, tako da rijetko možemo računati na te stvari koje će biti one presudne kada su u pitanju velike odluke o karijeri.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Ja se Kovi iskreno nadam po isteku aktualnog ugovora koji traje do 2027. On sigurno ima emociju prema klubu, ali jednostavno nije realno očekivati da se odrekne 15 ili 20 milijuna zbog Dinama. Kada mu istekne ugovor imati će 32 godine i onda mislim da je realno da dođe.

Onaj kome se još više nadam i za kojega sam uvjeren da će doći nekada je Dani. On je po meni jednostavno druga sorta i njega očekujem tu za par godina. Možda se potrefi da dođe taman kad se napravi novi Maksimir.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Al bilo bi lijepo da barem jednom neki naš bivši igrač koji često priča o ljubavi prema Dinamu prelomi i dođe igrati ovdje za novce koji nisu realni za njega u godinama u kojima ne bi trebalo biti realno da dođe.vjeko1701

It's easy with another's dick, gloginje to kick.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.