• Paggini
    38.9k
    Livaja će dobiti treći žuti protiv Osijeka, neće moći igrati protiv nas i jogurt bojna će aktivirati sve svoje udbaške metode da nam polaže da je ovo sve oprošteno zapravo da ga se makne s derbija i da Dinamo pobijedi. :)
  • Kermit
    211
    Jel se prenose kartoni iz Kupa?
  • Bernard
    709
    Možda je baš htio dobiti žuti da neopterećen igra protiv nas. Mislim onaj hrvački zahvat, misli se on pa šta više moram napraviti da dobijem žuti.
  • rioda
    7k
    Jel se prenose kartoni iz Kupa?Kermit

Ne, žuti se gledaju zasebno, jedino bi recimo crveni u kupu značio suspenziju na idućoj prvenstvenoj utakmici
  • Kermit
    211
    Možda je baš htio dobiti žuti da neopterećen igra protiv nas. Mislim onaj hrvački zahvat, misli se on pa šta više moram napraviti da dobijem žuti.Bernard

Ha,ha,ha, ovo sam si i ja pomislio. Čovjek se trudi dobit žuti, a sudac ga ne jebe ni pet posto. :-D
  • modri-kibic
    263

Prenose se jedino crveni kartoni. Torente ako dobije protiv Rijeke treći žuti može igrati protiv Osijeka, ali protiv južinara ne. A ako dobije crveni ne igra protiv Osijeka, ali može protiv južinara.
  • OsamŠest
    4.5k

Jučer sam baš pitao.. Znači kazna vrijedi samo za prvenstvo i ne broji se kup utakmica, bez obzira što su oba natjecanja pod ingerencijom HNSa?
  • bbb medimurje
    3.6k
    Pukstas opet bez minuta jucer
    Kaj se tu dogada...
  • NVKOD
    3.2k
    Petorica važnih, odnosno standardnih igrača pod prijetnjom su propuštanja derbija s Dinamom 2. ožujka u Maksimiru ukoliko protiv Osijeka na Poljudu dobiju treći žuti karton.

To su Ismaël Diallo, Anthony Kalik, Marko Livaja, Ivan Lučić i Filip Uremović, a na popisu je i Lovre Kalinić koji još nije u konkurenciji nakon bolesti.

Molit ću lijepo, koga oni zavaravaju...od njih pet, žuti će dobiti eventualno Diallo ili Kalik. Ne smiju suci uskratiti ostaloj trojici (Kalinić nebitan) igranje derbija pa makar slomili nogu nekome ili laktom nos. 1,01 je koeficijent da neće dobit žuti jer ako dobiju, odmah kreću teorije zavjere da je tovarland pokraden, namjerno osakaćen pred nas.
  • javolimtebejako
    1.9k
    bilo bi lijepo da lucic nekako dobije žuti pa da je lakat kalinic na golu protiv nas
  • NVKOD
    3.2k
    kalinic na golu protiv nasjavolimtebejako

To bi bilo ispunjenje snova. S Kalinićem na golu, Hajduk protiv nas ima 4 pobjede, 7 remija i čak 17 poraza, a sam Lovre je primio 50 komada od nas u 28 utakmica.

Možda Gattuso odluči baš zarotirati golmane kako je znao prije raditi pa Kale još jednom primi gol s 30 metara :grin:
  • Droljo
    12.4k
    Pa kad je kalinić stigao 28 utakmica igrati protiv nas? Ludo
  • San Lorenzo
    18.6k
    Da sam Livaja, na neku od idućih utakmica bi ponio malu sjekiricu ili bar džepni nožić da vidim koliko daleko mogu ići bez sankcija.
  • Shane
    187
    To kaj je Livaja napravio sa stoperom Istre je potez latentnog homoseksualaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.