• Jaro
    9.1k
    igrač "pogodio" golmanarokikaciga

Pada mi na pamet Dida u Milanu - njega su isto tako jako cesto gadjali protivnicki igraci
  • scooniepenn
    3.9k

A tek Van der Sara. Onako velikog ga nisu mogli promašiti.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Stvarno se pokazao u ove dvije utakmice... Protiv Osijeka primio oba udarca koji su isli u okvir, a protiv Sibenika ga covjek pogodio. Ako ovome dodamo bravure na golu Osijeka zaista nemam dvojbi da ga moramo zadrzati na golu. Sreca pa se pita Fabio...De Oliveira

:rofl:

Svašta internet trpi.

Ne znam jesi li čuo za termin postavljanje, u smislu da se nekad vratar dobro postavi i skrati kut napadaču. To je još jedan termin - skraćivanje kuta.

Toliko o tome da su 'ga pogodili'.
  • ElDorado
    2.2k
    Svašta Zona trpi.
  • miro
    5.7k
    Prilagodio se ekipi, vidi se veća sigurnost ALI naježim se na one kratke lopte koje daje stoperima i veznjacima
  • don
    11.2k
    šteta šta ga nemamo mogućnost više vidit i testirat, jer protivnici nam ne upućuju puno šuteva, mali broj njih, a i ono šta upute, to uđe u gol. Ne sićan se kad je Dinamov golman nešta obrania, izuzev protiv Šibenika ono 1 na 1.
  • Izet Hajrović
    4k
    šteta šta ga nemamo mogućnost više vidit i testiratdon

Pa baš i nije šteta, kakva bi tek šizofrenija bila da nas golman mora vaditi? Nema potrebe za testiranjem, kod većine golova nije imao šanse.
  • don
    11.2k
    slažen se, kamo sriće da ga nitko ne testira do kraja sezone, ali s obziron da nam sad idu derbiji, a očekivat da nam neće niko opucat po golu je malo preoptimistično, ali da je moguće - je :grin:
  • LovroZG
    1.3k
    Sreća pa nam je obrana i dalje loša pa ćemo ga s vremenom ipak istestirat.
    Kad ima svoj dan onda je odličan golman, al ne treba zaboravit da je imao grdih kikseva u Loksi i Osijeku. U jednu ruku i bolje da se iskristalizira ove sezone dal može bit prvi golman da se to ne bi saznalo sljedeće u Europi gdje se naše golmane pošteno testira.
  • mali M
    6.9k
    al ne treba zaboravit da je imao grdih kikseva u Loksi i OsijekuLovroZG

Baš me živcira ovo... Da li je itko svjestan da kompilaciju "grdih" kikseva možeš napraviti i za Van der Sara, Bartheza, Oblaka, a da ne pričam za Livakovića... Svaki golman ima svoju "listu" grdih kikseva, ali nema svaki golman refleks, stav, brzo razmišljanje... Prema tome kupuješ i onda nadograđuješ nedostatke (igra nogom, uigranost s obranom, pa čak i ispravno pozicioniranje se golmana može naučiti...)
    Čavlina je odličan golman, njegova mana je glava... Lik je odrastao u Dinamu, bio je popularan među klincima dok je još sam klinac.. takvih je 95% klinaca u Dinamovoj školi.. i onda udari realnost profesionalnog nogometa koji je red, rad, disciplina i testiranje tvojih mogućnosti svaki dan... Samo neka ga se sad primiri i najbolji potez je kad se vratio u Dinamu
    Lik će biti (po mojoj procjeni) top golman samo ga treba "odgojiti" u ovim prvim koracima na ovoj najvećoj razini. Mislim da je tu super da ima jednog Canavara pred sobom jer čini se da razumije glave igrača...
  • LovroZG
    1.3k
    Svaki golman kiksa, da. Samo neki kiksaju na svakoj 100, intervenciji, a neki na 25, Čavlina još nije pokazao da ima potrebnu konstantu.

Čavlina je odličan golman, njegova mana je glava...mali M

Ovo je komtradiktorno. Odličan golman ima glavu i to je uglavnom ono šta razdvaja odlične od prosječnih i kiksera. Jer dobra glava ti pomogne da se nakon jednog kiksa ne uvuče nesigurnost, da kritike ne utječu na tebe već da samo nastaviš dalje, a ne da ti se dogodi ono šta se Čavlini dogodilo u Osijeku. A i, kažem, već je u Loksi znao uć u nizove loših tekmi.
  • mali M
    6.9k
    a ne da ti se dogodi ono šta se Čavlini dogodilo u Osijeku.LovroZG

Ma ono je bio kriminal prema njemu. Obrana im je bila kao švicarski sir, a bacili su svu krivicu na njega. I onda napravi neki glupi kiks i potonuo jer je proglašen jedinim krivcem za sve. Doslovno recept kako ubit mladog golmana...

već je u Loksi znao uć u nizove loših tekmi.LovroZG

Kažem i ja, doslovno svi golmani svijeta kad tad uđu u niz loših tekmi sa nesigurnim branjenjem što rezultira pokojim kiksom... Uvijek se sjetim perioda kad smo svi držali gaće kad su sa centra opalili prema Livakoviću. Pa gol kroz ruke, pa valjda 3 gola na prvu stativu...pa daj se sjeti...

Ponavljam, najbolje što se moglo dogoditi Čavlini je da dođe tu na najveću razinu nogometa u državi i da dobi najbolju moguću kvalitetu rada. Sad je na njemu. Odškolovao je svoje u Lokomotivi, pokazao da ima dobrog materijala u njemu i trebao je odmah i ostati ovdje, bez nekih Zagoraca i Filipovića... On i Neva su trebali biti golmani za prvu momčad plus neki klinac iz juniora za backup.. to mi je iskreno isto promašaj sportskog sektora, doslovno si potpisao/produžio dva golmana viška
  • San Lorenzo
    18.7k

Dečko je poslan na posudbu u klub u kojem mu je gomiletina Dinamom iskompleksiranih tipova od doslovno prvog kola psovala sve po spisku i zviždala na svaki dodir s loptom...totalno zdravo i poticajno radno okruženje.
  • Droljo
    12.6k
    A on je isto morao pametovati i srati po trenerima te metodama treninga. Dobro je i prošao dole balavac.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma ono je bio kriminal prema njemu. Obrana im je bila kao švicarski sir, a bacili su svu krivicu na njega. I onda napravi neki glupi kiks i potonuo jer je proglašen jedinim krivcem za sve. Doslovno recept kako ubit mladog golmana...mali M

Imao je on više kikseva tamo, a ne samo jedan glupi kiks. Slažem se s tobom i Lorenzom da su mu navijači tam priredili grozno iskustvo, al za kikseve si je sam kriv. Nisu mu krivi ni Kohorta ni trener šta mu lopta ispada iz ruke i taj start tamo je zabrinjavajući jer otkriva da mu glava nije na mjestu. A baš zato je poslan iz Lokse di nema pritiska (pa je svejedno znao radit gluposti) u Osijek da se vidi kak igra kad je pod pritiskom.

Uvijek se sjetim perioda kad smo svi držali gaće kad su sa centra opalili prema Livakoviću. Pa gol kroz ruke, pa valjda 3 gola na prvu stativu...pa daj se sjeti...mali M

Točno je da je znao i on kiksat i da je imo jedan nezgodan period. Al malo je drukčije kad ti se to dogodi kad si već dokazan i kad svi znaju da imaš glavu i kvalitetu da se vratiš, ko šta on i je. A i pričamo o valjda najboljem golmanu kojeg smo ikad gledali u klubu. Čavlina je još daleko od toga.

On i Neva su trebali biti golmani za prvu momčad plus neki klinac iz juniora za backup.. to mi je iskreno isto promašaj sportskog sektora, doslovno si potpisao/produžio dva golmana viškamali M

Stoji da smo se nakrcali golmanima, al za mladog golmana je uvijek bolje da brani nego da sjedi na klupi i "dobi najbolju moguću kvalitetu rada" tako da je posudba u Osijek bila dobra ideja, samo je ispala promašaj zbog toga kak je branio. Bolje da je to prošo dok je mlad i dok nije branio za nas nego dok brani za nas. A hoće li i kolko branit za nas ćemo tek vidit. Slažem se da ima potencijala, al isto tak moraš si i ti priznat da ima i mana i da nije nužno ono što nam sad treba kad se borimo sami sa sobom (i našom obranom) za naslov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet