• Orc123
    10.7k
    koji ego? Cekali smo ga 4 godine da bi isporucio nesto! Moze samo ljut na sebe biti! I tako je Petkom1. Napadac.....momcad iznad svega a ne pojedinac...Kanga puno vise donosi u igri i jos je opasan po gol! Odlicno se gradi, jak na lopti.....bit ce minuta i za jednoga i za drugoga....
  • Hnlovac
    1.6k
    3 BODA BLIŽE NASLOVU
  • hb1
    15
    Ja bih sljedecu utakmicu Hoxhu desno, imam osjecaj da bi razorili obrane on i Pjaca
  • Izet Hajrović
    4k
    kako dodati u prostor kad ovi igraju bunker. Ok, bilo je situacija, ono akd je RPG trebao dati u prostor za Kangu, ali protiv takvih protivnika je teško igrati tako. Protiv Rijeke i Hajduka već druga priča.

Ja bih sljedecu utakmicu Hoxhu desnohb1

Jesi gledao Istru? Ako igraju Hoxha i Pjaca, onda Pjaca mora desno sviđalo mu se to ili ne. Protiv Rijeke očekujem Hoxhu i Pjacu na krilima.

Jel može netko stručniji objasniti tko je krivac kod gola Gorice?
  • ibro1986
    335
    Ima netko snimku drugog i treceg gol?
  • Madness
    23
    Ovoj ekipi je potreban ozbiljan remont na ljeto. Štef hvala za sve, ali tvoje vrijeme je debelo prošlo. Ademi trenutno igrač za zadnjih 15 minuta. Kačavenda nema potrebnu kvalitetu za igrati u Dinamu, Stojković puno zujanja, efekt praktički nikakav, na uzorku od posljednjih 10 utakmica, uključujući i one jesenske on se ne može nametnuti niti protiv klubova iz donjeg doma Shnl-a.
    Šta reći o Cordobi i Mbuku? Pa ne trebaš biti neznam kakav stručnjak da shvatiš da se ne plaća igrač preko 2 milj. € koji ne može igrati protiv nisko postavljenog bloka, jednostavno previše loših procjena od strane Sportskog sektora u posljednja 2 prijelazna roka.

Igra danas troma, prespora, premalo kretanja bez lopte, sa defanzivno neodgovornim igračima kao Bati i Stojke uz Ademija koji više ne može participirati u ozbiljnijim utakmicama mi ne možemo braniti tranziciju Gorice.
    Bio bi veliki pothvat sa ovakvom razine igre slaviti za tjedan dana na Rujevici, ali s obzirom na njihovu formu i promjene u kadru nadamo se najboljem.
    Generalno, trebamo stručnije ljude u sportskom sektoru koji mogu kvalitetnije obavljati svoj posao od ovog vrlo lošeg čemu smo svjedočili do sada.
    DZIS!
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Pobjeda na mišiće i uz crveni Gorice ali se ne treba zavaravati, ovo nije bilo dobro. Očekujemo bolju igru od Dinama jer će uz ovakvu igru biti vrlo gusto. Valjda će se Mišić i Petko oporavit makar za zadnjih 7-8 utakmica.
  • Big Daddy
    1.4k
    Igru briši, bodove piši!
  • Hnlovac
    1.6k
    Pobjeda na mišiće i uz crveni Gorice ali se ne treba zavaravati, ovo nije bilo dobro. Očekujemo bolju igru od Dinama jer će uz ovakvu igru biti vrlo gusto. Valjda će se Mišić i Petko oporavit makar za zadnjih 7-8 utakmica.
  • veselko tenžera
    4.2k
    Sreća naša pa je ono magare došlo laktariti sve okolo, valjda da dokaže da je veliki hajdukovac. Hvala glupanu!

3 boda, Bogu hvala, nadam se da je viroza glavni uzrok ovakvog pomanjkanja energije.

Ademi palac gore, pokazao je kako može fino pokriti šesticu kad ne ide glumiti lažnu desetku.

Plus mi je bio što se Cordobi dala šansa od početka, ali ovoga što on pokazuje je izvedba zalutalog juniora.
  • mlkaskic
    117
    Ali u ovom trenutku je upravo njegova brzina od 60. minute kada ulazi ono što nam treba. Mislim da je bolji kad uđe s klupe.
  • Peškaman
    6.1k
    Na trenutke okej igra ali 3 boda su 3 boda.
    Ovakvim igrama ne vidim kako mi možemo uzeti tri boda idući vikend na Rujevici.
    Baturinu nisam u životu vidio da je u jednoj utakmici više krivih odluka ili pogrešnih dodavanja odradio.
    Bilo kako bilo,nadamo se sutrašnjem kiksu i tu smo.
  • rioda
    7k
    Bit ću miran tek ako bude 3 1, par minuta do krajaSibirski plavac

Drago mi je da nam je Sibirski plavac miran...

Jel može netko stručniji objasniti tko je krivac kod gola Gorice?Izet Hajrović

Nisam stručan, ali po meni RPG. Nije ispratio igrača, vezni drže dobre pozicije, Mmaee drži svog igrača, Torrente čuva povratnu.

To je ako gledamo završnicu, ako gledamo cijelu akciju onda je baš kolektivna krivnja skoro pa cijele ekipe, od ispucavanja Mmaeea, slabijih reakcija Cordobe i KTC-a...
  • mlkaskic
    117
    Mislim da će oni već sutra opet od Osijeka dobiti po nosu. Nije to više ista ekipa iz prvog dijela sezone.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Bit ću miran tek ako bude 3 1, par minuta do kraja. Ako u 90tu uđemo sa 2 1, bit će strepnje do posljednjeg zvižduka...Sibirski plavac

:cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.