• KtcGoat
    206
    Kule nasmij se malo
  • KaJJe
    374
    Podnošljivih -3 u Zagrebu :strong:
  • Zagreb1992
    2k
    Pogled mu u pravcu klupe bio hahah ..Očito ga jebe to kaj nije prvi izbor
  • mosad
    888
    Kulenovicu fali Bjelica Junior
  • GeneralNapoleon
    846
    Hvala Bogu! Uzas se nastavlja ali najbitnija su tri boda :strong:
  • Filip Međimurje
    45
    Pa nakon što je najbolji strijelac Dinama ti dođe neki tamo Kanga i zakuca te na klupu. Vjerojatno je u svojoj glavi toliko ljut jer vjerujem da on ne može bolje od ovog, tako da mu situacija sigurno jako teško sjeda na ego.
  • Cif
    238
    predivan gol ali ko da nema žara u njemu.Pravi psiholog bi tu čuda napravio
  • Omake
    5.9k
    Daj mi samo pobjede!
  • GOAT
    2.1k
    Kule nakon svakog gola

7nsixzg7f3x61.jpg
  • Antisha
    832
    Po običaju, utakmica s Goricom je bila teško kopanje. I dalje smo tromi i dosta nekonkretni u napadačkoj trećini.

Pohvale Kangi, Hoxhi i Pjaci.
  • mlkaskic
    117
    Pa ljut je jer ga dosta ljudi pljuje iako se ja osobno ne sjećam kada je zadnji put jedna naših špica zabila ovaj broj golova prije ožujka.
  • San Lorenzo
    18.6k
    Najvažnije je bilo upisati pobjedu nakon kiksa hajduka, ali ova igra ne sliči na ništa...neznam jesam vidio tri dodavanja u prostor na cjeloj utakmici.
  • Krulek
    708
    Da ima više udaraca sa 16m i centaršuteva možda bi bilo i više golova. Ovako je kroz sredinu bunkera najteže. Bravo Dinamo, bez obzira na izgubljene živce...
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Polako se vracamo na Jakirovu ideju sa pocetka sezone gdje su krila Hoxha i Pjaca. Vjerojatno je toga svjestan i Cannavaro, ali si ovako siri i izbor s klupe.
    Ademi danas vrlo dobar, ali ako se Stojkovic i Baturina ne dignu defanzivno mi cemo imat hrpu problema i dalje.
    Ristovski je za caj u sobici doma, on za nogomet vise nije. Toliko ocajnih odluka i losih primanja u 10 minuta da ti pamet stane.
    Nadam se da ce Franjic konacno nadoc i da cemo u nekom idealnom sastavu odigrat bar jedan derbi.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    mislim da nije mislio na samo obrambene igrače. Obrana kao dio utakmiceLudovic IX

Upravo to!
    Mislim, ne treba tu biti nešto posebno pametan.

Dinamo je ove sezone u HNL-u zabio uvjerljivo najviše golova.

Međutim, primo je 10 (deset) golova više od magaradi i 18 (osamnaest) više od rijeke.

Čak bi rekao da je najveći problem nekakva obrana iz tranzicije, kontri.

Maknite onaj raspad protiv bayerna iz statistike. Dinamo je u prosjeku primao manje golova u ligi prvaka nego što prima u HNL-u, a u tom istom HNL-u ne postoji klub koji je kvalitetom iznad slovana iz bratislave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.