• Hnlovac
    1.6k
    Ne dao vam Bog da primite sad
  • KaJJe
    374
    Sljedećih 5 minuta je ključno
  • Filip Međimurje
    45
    Upravo to. Drag igrač, ali jednostavno sterilan.
  • kajjaznam
    85
    Oare balene u vjetar, Mmae i cordoba. Još sam mislio da bu nekaj bilo od klinca, al mislim da mu posudba ne gine.
    Velka je razlika između hnl-a i zajebancije u kolumbijskoj ligi, vjerovali ili ne
  • mali M
    6.9k
    Kako mi je žao RPG-a na lijevoj strani... Uopće nezna šta radi.. malo ulazi u sredinu, al ne otvara se lopti pa bezveze stoji... Baš izgubljen igrač... Zato i nemamo igrača "više"...
  • miro
    5.7k
    Dobar kapetan danas
  • don
    11.1k
    e sad triba vidit imamo li šampionski gard za zadržat rezultat.
  • Nolifer
    9.7k
    Ušao Kapulica, sad će i Kulenović :lol:
  • jedan u nizu
    11.8k
    Nas najveci problem vec godinu i pol, su kretnje igraca koji nemaju loptu.
    Pa ja ne kuzim kako nasi treneri to ne vide i ne ukazuju na to.
    Imamo loptu, napadamo, igrac pimpla po lopti i nitko, ali NITKO se me otvara, nudi se ili trci u prostor, daje opciju suigraču, nista!!
    Imamo 20 takvim tromih i nezainteresiranih napada na jedan gdje se netko oslobodi igraca i ude u prostor. Najcesce tada i zabijemo gol.

Ali cijele tekme imamo posjed, pletemo mrezu ali kokbinatorike nikakve, trke nikakve, odigravanja nikakva.

Svi ocekuju da ce se golovi zabiti sami od sebe, da ce suigrac mapraviti potez utakmice i da ce im lopta doci u noge bez da ju protivnik presjece ili se izbori za nju.

Jedna Lokomotiva, Istra i Varaždin imaju bolju igru od nas jer igrace trce, nude se i odigravaju medusobno.

Jebemu mater, svi bi mi trcali krugove nakon utakmice jer samo stoje i cekaju lopte.

Slobodno prevrtite tekmu i obratite pozornost na igrace koji nemaju loptu.
  • Ludovic IX
    8.1k
    Gorica je baš mesarski ušla u utakmicu. Legitimno ali trebali su dobit više žutih da ih se malo smiri

Ovako utakmica rastrgana. Definitivno nama teže u talv9m okolnostima neg kad ima čiste igre više
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Dinamova 3 najveća problema su obrana, obrana i obrana!
  • Ludovic IX
    8.1k
    evo i sad jedan goricin sam na 11m..loptw dodje do njega i ima zicer
  • mali M
    6.9k
    Dinamova 3 najveća problema su obrana, obrana i obrana!db-izbjeglica

A vidiš ja bi rekao veza veza i veza.. da se veza kreće, nudi obrani za odigravanje, kreće bez lopte, sve bi išlo kao podmazano
  • Ludovic IX
    8.1k
    mislim da nije mislio na samo obrambene igrače. Obrana kao dio utakmice
  • mali M
    6.9k
    onda se slažemo...
    Btw... Hoxha... Katastrofa... Pa daj ju rokni gore kaj glumiš po podu neke forice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.