• Krulek
    708
    Gdje je Galešić, zašto kikser Mmae?
  • Crusades
    14.7k
    Možda se jučer cijelu večer i cijeli današnji dan pisalo da nekoliko igrača ima temperaturu
  • Krulek
    708

Gripozan pa na klupi ? Hm..
  • mlkaskic
    117
    Pa Galešić je kiksao protiv Bjelovara. Ćemu taj hejt više? Nije Mmaee nešto ozbiljno kiksao otkad je Cannavaro trener.
  • Krulek
    708

Ne uopće, naš najstandardniji igrač...ali ne znam koliko puta se to treba ponoviti pa da i slijepi progledaju...
  • Captain America
    19.6k
    Pjaca, povedi nas.
  • GeneralNapoleon
    848
    Znaci ja sam sigurno jedan od vecih hejtera lika i dijela Mmaeea ali protiv Bjelovara nije bio nista losiji od Galesica. Galesic se kod prvog gola nije bas proslavio a sjecam se i situacije gdje je samo pogledom bez imalo pritiska isprati protivnickog igraca na rubu 16 metara i dopustio gotovo neometan sut.

Nadam se da je to samo zato sto je vec tada bio nacet pa da i zbog toga sada ne igra. Inace stvarno ne zelim gledat Galesica na klupi.
  • bbbb
    19
    Ajmo na -2 ili -3 ovaj Ajduk je smijurija
  • mlkaskic
    117
    Ja vjerujem da će Mmaee biti bolji od utakmice do utakmice. Ako ti misliš da znaš bolje procjenit koji nam stoper treba nego Fabio Cannavaro, onda stvarno neznam šta da ti kažem.
  • Krulek
    708

Recimo da su slično dobri, ali i da su slično griješili ( što nije činjenica jer je Galešić odigrao samo dvije utakmice ) koga bi stavio, našeg dečka od 3 mil. eura ili najčešće nemotiviranog stranca poput Mmaea?
  • mlkaskic
    117
    Ja bih volio da Galešić danas igra od prve minute, ali činjenica je da je tek stigao i da nije toliko dobro izgledao protiv Bjelovara. Siguran sam da će biti uskoro starter, ali zasad je ovo potpuno uredu da u ovoj utakmici sjedi na klupi. Činjenica da je Mmaee zabio vrlo lijep gol protiv Šibenika ide mu sigurno u korist.
  • NB86
    15.9k
    SAMO POBJEDA
  • ibro1986
    335
    ovo je 3-4–1-2 formacija ?
  • Krulek
    708

Nije logično da Galešić zbog jedne "loše" utakmice bude na klupi, a do sada pogreškama opjevani Mmae bude u prvih 11. Ali, živi bili pa vidjeli, ako pobijedimo vjerojatno to nikoga neće posebno dirati. Osjetljiv sam kad se rade usporedbe o dečkima kojima je čast i sreća igrati u Dinamu i onim boli........a ma kako se zvali osim naravno kad se povremeno radi o Petku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.