• Blueshadow86
    2.6k
    Sramota od suđenja iz kola u kolo! Kad će se više stati na kraj s time?? Livaja jednostavno NE SMIJE dobiti karton ni za ovaj lakat u lice.
  • javolimtebejako
    1.9k
    ovaj ne bi žuti dobio da ugrize nekog ko suarez chiellinija
  • DrawTube
    6.2k
    Može netko otic na Katastar da vidi gdje Pajač ima nekretninu?
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Sramotno suđenje, SRAMOTA
  • hardek
    4.2k
    Kao što sam rekao Fućak je zalutao u ovu Istru. Gagua je doktor nogometa za njega i da je igrao od prve Istra bi zabila barem još 1 gol. Nažalost nakon gola tovara raspali se malo
  • Danko
    1.4k

Ugasio ih cukeberg, nema više :lol:
  • Orc123
    10.7k
    Molim trenera Istre da stavi drvo u napad jer ce biri korisnije od Fucka, mozda nece bar smetati.,...
    Istra igra pametno i samo radi jos jedne krađe nije u prednosti...na kraju ce oci opet iz penala ili na silu ubacit gol i cirkus ide dalje! Hajduk uzasan...o kartonima za Livaju opce smijesno vise pricati jer je taj zasticen ko licki medvjed...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Ma kakav lakat ljudi, nema tu lakta.

Protivnickog igraca je udarila aura, energija i esencija boga baluna. Nije mogao izdrzati u tako bliskoj prisutnosti njegove velicine pa je samo pao na pod.
  • Praskaton
    3.6k
    Teška smijurija od sudca.Eto kako pritisak svih ovih godina funkcionira.Smeće zalizano ne može dobit žuti.

Ako netko može izvuć tu situaciju,iznervirala me više od gola
  • Markelo
    3.1k
    Livaju su strani suci odma penalizirali za ovakvo ponašanje. Protiv Villareala je dobio žuti valjda u 3 minuti. U hnl-u može sa palicom mlatit protivnike ne bi dobio više od usmene opomene od suca
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Dobro je ono rekao Iko Buljan o potkradanju.
    A mi i dalje šutimo kao gospoda :zip:
    Baš me zanima hoće li ovaj lakat dati Skomini za analizu i komentar :chin:
  • austrijanac
    5.7k
    Suđenje neću komentirat jer svi znamo da su suci odraz saveza, kako zupanijskih tako i glavnog.

No Fucak i Radosevic su tarabe ove tekmu, Fucak pogotovo, treba onog crnju malog nek divlja i orgija naprijed.
  • marcio amoroso
    39.8k
    ne bi dobio više od usmene opomene od sucaMarkelo

A na tu usmenu opomenu on odgovori tako da opsuje mater sucu. Smijurija od lige, a imamo i mi svoje krivice da je tako.
  • Infinity
    17.4k
    Kakva smijurija u korist pravednika :lol: I opet nece dobiti!
  • Sajla
    7.3k
    Ako vam nije jasno zašto se ovo danas događa u Puli, to je NAMJERNO da bi se moglo opravdati sve bivše i buduće krađe protiv bilih. Bit će prvaci ako im dozvole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.