• Oluja
    5k
    Muka mi je od ovoga kako komentator olako iskomentira situaciju oko zaledja. Mjerodavni ce dati svoj sud i to je to. Ne to nije to jer ce im neregularan gol ostati kako god da zavrsi tekma. Gamad lopovska licemjerna.
  • striko
    2k
    Jedino ako pomoćni nije znao da je VAR izvan funkcije pa pustio akciju iako ga ni to ne može opravdati.

Želim vjerovati da nemaju suci namjeru već su jednostavno užasni iako je i za to previše slučajnosti.
  • din
    630
    Naravno da je znao da je VAR van funkcije, komuniciraju suci stalno. Ovo je s namjerom priznati gol.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Nažalost, rubno profesionalna liga.

Baš za sjest ispred TV-a i plakat.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Tovarsko poštenje u rangu mađarskih opskurno obučenih dama noći.

Veće je sranje kod gola što pomoćnik nije digo zastavu, dal namjerno ili je slučajno grbav i ćorav.
  • brile86
    161
    Ako su nekog oštetili bar su oštetili svoje Istarske uguze tako da mi ih nije nimalo žao.
  • Jay
    508
    Bome Pajac MVP jogurta u nastavku sezone, nama u Osijeku lijepo zapaprio, a ovo danas je za hajducko srce. I onda neka me netko oko Gospe pita zasto navijam za Ruzomberok
  • M94
    1.5k
    Jedino ako pomoćni nije znao da je VAR izvan funkcije pa pustio akciju iako ga ni to ne može opravdati.striko

Pa moze dignut zastavicu kad padne gol, isti k.
    Onda bi isli gledat, u ovom slucaju ne ali bi morali da radi.
  • GeneralNapoleon
    810
    Jos jednom nam se odbila gospodstina u glavu. Moramo shvatit da zivimo u drzavi gdje se ocito nagraduje primitivizam i onaj tko se najglasnije dere dobije sto zeli.

To je tocno sto su ova razmazena derista dobila. Godinama su se derala na sudenje i eto im sada. Kako bi Sasa rekao sudenje kao za vrijeme Moggia il kak se vec zove.

Ne mozes sa gospodstinom protiv ciganluka. Sa svinjama se moras hrvat u blatu. To moramo shvatit i konacno reagirat odredenim pritiskom na savez.

Nema smisla da se dovodimo u mukotrpne situacije samo jer zelimo bit gospoda.
  • MarK
    857
    Želim vjerovati da nemaju suci namjeru već su jednostavno užasni iako je i za to previše slučajnosti.striko

Kod zaleđa još nekako, antitalenti ne mogu procijeniti u metar bez VARa, ali kod očito namjernog lakta u glavu VAR se ne uključuje??
  • Orc123
    10.6k
    Kaj najzalosnije Livaja se vraca u repku, znaci popisat ce se Dalic po onom sta se zalaze a to je obitelj, zajednistvo, borba za sveti dres! Vise nije ni to cudno posto nam cijeli vrh HNS naginje ka jugu bas kao i sam Dalic iako ga ovaj otkantao ko šmrkavca a sad ce ovaj poljubiti i vratiti svog sina razmetnog......tako se urusava taj kult reprezentacije ali on cim je izrazio zelju iz Bog zna kojih razloga svi smo đogli biti svijesni da ce ga vratiti zbog pritiska svih i svakoga...to smo si opet sami krivi!
  • striko
    2k
    Mislim ako digne zastavicu da je to konačno? Nisam siguran
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Ma ljudi, smirite se, opet neće pobjediti! :wink:
  • Mihaljević
    11.7k
    Dobit će sigurno, to su pravi pravednici.
  • dzis
    967
    Gennaro dobar psiholog. Rjesio problem livaje..Ovaj ne moze zuti dobit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.