• Ludovic IX
    8.1k
    Jedan zovete partizancinom ali ta partizancina bar navija za dinamo.

Drugi profitira na ratu (ima ime za takve ljude) I tovar je deklarirani.

Ali ovdje je većina za tovara. Iako ovaj prvi je isto domoljub ko i ovaj prvi ali je i antifasist ko i 90% normalnih ljudi.. ja nikad neću slusat thompsona nit ići na njegove koncerte a nitko ne može reći da voli Hrvatsku više od mene. I nikad neću jedan euro zaradit na domoljublju
  • DrawTube
    6.2k
    Nevezano, ali taj konjički savez treba razbucat. Žele jahati konje na 10 minuta od GK, žele držati konje na ucrtanoj trasi Jarunskog mosta da 20 djece bogatih diplomata može jahati kad im se sprdne

E ne može, napravite si staje i poligon u Zaprešiću, ionako s Pantovcaka uz tramvaj i vlak tam možete biti za 40 minuta. Dosta više da 20 ljudi ugnjetava 100 000 tj 770 000 ljudi
  • Nolifer
    9.6k
    Jedan zovete partizancinom ali ta partizancina bar navija za dinamo.

Drugi profitira na ratu (ima ime za takve ljude) I tovar je deklarirani.

Ali ovdje je većina za tovara. Iako ovaj prvi je isto domoljub ko i ovaj prvi ali je i antifasist ko i 90% normalnih ljudi.. ja nikad neću slusat thompsona nit ići na njegove koncerte a nitko ne može reći da voli Hrvatsku više od mene. I nikad neću jedan euro zaradit na domoljublju
    Ludovic IX

Dobar si bome, jedan profitira drugi ne, moš mislit, nebum ga slušal ali da, antife ne smetaju koji su mrzitelji svega Hrvatskog. Kaj sve nebum pročital majko mila
  • Tom Hanks
    3.4k
    ta partizancina bar navija za dinamo.Ludovic IX

Takvi "dinamovci" nam ne trebaju.Njegovi su u beogradu
  • NitkoBitan
    23k
    Davor Bernardic ima najvece sanse ako upadne u drugi krug. Ljevicar, ali opet bi desnicari glasali prije za njega nego za senfa. Uz to je Dinamovac koliko sam popratio...

Bas je u zadnje vrijeme aktivan na drustvenim mrezama po pitanju kritiziranja sadasnje vlasti...
  • ZgDLions
    798

Ono pokušava se forum upristojiti, gnom, žohar nije baš primjeren govor.
    Nije najvjerojatnije prvi izbor puno ljudi, ali kad bi svi govorili tako o onima koji nam se ne sviđaju ne bi bilo baš za pohvalu.
  • đole
    348
    potpis! Iole normalan čovjek u Zagrebu jasno vidi kako je ovaj nasilni pokušaj organizacije koncerta samo perfidni pokušaj pravljenja predizbornog kaosa. Jer to pravi samoprozvani domoljubi rade po defaultu: umjesto da ujedinjuju narod, oni ga po stoti put polariziraju. Pa posljedično svi oni koji nisu na njegovoj strani budu etiketirani partizančinama, žoharima, komunistima i LGBTQKGIWOQ aktivistima.
  • FrenchMontana
    902
    ne mogu si pomoci. Ljudi koji cestitaju Hanuku prije nego Bozic, ljudi koji nikad ne slave najvazniji dan moderne RH - Dan pobjede, ljudi koji u stilu HDZ-a zaposljavaju i doniraju milijune svojim “frendačima”, ljudi koji više vole migrante nego mlade hrv obitelji itd itd… to su ljudi za koje imam samo teške riječi.
  • đole
    348
    kakvi nam dinamovci trebaju? Molim te uputi nas kakav čovjek smije navijati za Dinamo.
  • NitkoBitan
    23k
    Jer to pravi samoprozvani domoljubi rade po defaultu: umjesto da ujedinjuju narod, oni ga po stoti put polariziraju.đole

Da, organiziranje koncerta na kojem bi bilo 100 000 ljudi je polariziranje naroda, nema tko ne bi trazio kartu za koncert :monkey:

Mislim da su ljudi toliko polarizirani nikad ne bi islo toliko ljudi na Thompsonove koncerte, pa nema Hrvata 20 milijuna.
  • mali M
    6.8k
    umjesto da ujedinjuju narod, oni ga po stoti put polariziraju.đole

Zbilja ćeš ovo napisati kraj žive ekipe koja vodi zagreb i koja ga svakim svojim postupkom razjedinjuje? Da li trenutno jednak tretman imaju svi građani Zagreba? Zašto jedne zastave da, druge ne? Misliš li da bi Elementalu zabranio koncert na hipodromu? Da woke ekipica kleči na trgu na jednom koljenu sat vremena svake prve subote misliš li da bi se toleriralo da "ultra desničari" uletavaju među njih, vrište na megafone, vrijeđaju ih i bubnjaju im na uho? Ili bi se "grad" pobrinuo da ih se ukloni i ne ometa se njihova mantra? Nemoj mi molim te pričati o nekakvim ujedinjenjima kad današnja ljevica i kvazi liberali koji su zapravo ljevica rade sve što mogu da razjedine narod... Zato i polako padaju svugdje u svijetu...
  • Tom Hanks
    3.4k
    Nemam ti šta pisati vidim i ti si senfov placenik to mi je dovoljno za znati
  • FrenchMontana
    902
    nasilni pokušaj organizacije koncertađole

Hahahah doslovno je ovaj pokušaj organizacije koncerta čisti kapitalizam i odgovor na potražnju, i u tome nema ništa loše.

Ovo je standardno ljevičarsko: ne slažem se s nekim - taj netko polarizira društvo, mamice spasi me moramo ga cenzurirat :point:
  • đole
    348
    A Thompsonu je zabranjen koncert na hipodromu? Mora da sam nešto propustio. Nije mu zabranjen koncert, nego mu nude druge datume, ali je njegov menadžment odmah krenuo s retorikom: inzistiramo na 13. lipnju jer je tad sveti Ante i ne pristajemo na ništa drugo.

Nisam fan gay parada. Nisam fan klečavaca. Nisam fan Thompsona. Nisam fan woke ekipe. Nisam fan Elementala. Svi skupa gore navedeni polariziraju narod.
  • FrenchMontana
    902
    narod polarizira prije svega blesavo školstvo, u kojem nema ni zrnca domoljublja, a o Dom ratu se uči na kraju osnovne i srednje i to ako se stigne… narod se ujedinjuje temeljno tako da voliš ovu zemlju, pa kakva god da je, s kakvim god korumpiranim jazavcima je trenutno… sve to može na bolje ako pocnemo vise cijeniti ovu zemlju i njenu povijest.
    Tema je preduboka, al tvoj prijedlog da budemo sterilni tutleki bez stavova, to je tek smrt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.