• Jay
    590

I meni je prošlo glavom, ali iduća im je Gorica u gostima koliko znam.
    Opet sad Đaković nesiguran, baš ga je potreslo.
    Ne znam uopće što misliti, morat ćemo mi Goricu nabiti pošteno
  • Zagi
    9.3k
    Dobro ovaj Đaković je stvarno žešća katastrofa.
  • NB86
    15.9k
    Sta radi đakovic jel moguce ovo
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Šibenčani sami sebi pucaju u koljena iz kola u kolo. Opet će usrana Gorica preživjeti kao i u onoj sezoni sa Sopićem...
  • veselko tenžera
    4.2k
    Sta radi đakovic jel moguce ovoNB86

Poručuje upravi - šaljete me na klupu, bar ću vas danas usositi.
  • NB86
    15.9k

Dovode tuđeg golmana na posudbu, to uopce ne znaci da ide na klupu, nakon ovakve predstave ide
  • BBBaranja
    3.1k

Inače solidan golman,kontam da je pukao pod pritiskom znajući da je došao Filipović her do sada nije imao konkurenciju..
  • DrawTube
    6.2k
    Jbt taj Šibenik, oni su u 92 godine postojanja 90 godina siromašan klub, dođe ovaj švabo-hrvatski prevarant i obecaje brda i doline, na kraju likovi neće 25 bodova do kraja sezone skupit, svako malo izlaze vijesti da im plaće kasne. Dofuraju apsolutni igrački srot a igrace koji su dobri pretvore u šrot.

Neki klubovi naprosto nisu rođeni za igranje 1. lige nemos bit 99% vremena postojanja kluba na rubu, niste zasluzili ostat u ligi i tjt.
  • Omake
    5.9k
    Ako ode Karacic u Rijeku, možda Loksi dati Mikica na posudbu, ako su željni. Sada imaju sedam bodova više od Šibenika.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    U idućem kolu Gorica Šibenik. Ukoliko Gorica ne izgubi mislim da je to 100% bye bye za Šibenik.
    Kad se samo sjetim kako su dobro ušli u sezonu, čak i na početku drugog dijela sezone remizirali u Osijeku, a gle ih sad...
  • Praskaton
    3.6k

Ma rano je to za prognozirat,pa umalo su uzeli bod tovarima.Ove godine je toliko izjednačeno da nitko prije utakmice ne može upisat bodove.

Pa čak ni mi s obzirom kako nesigurno izgledamo
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ma znam, ali ta Gorica koja također ne izgleda baš najbolje opet je u stanju dobiti Osijeka ili uzet bodove nekome od ovih većih. Šibenik dobro krenuo u drugi dio sezone kao i ljetos, pa evo opet pad.
    S obzirom na imena koja su Goričani doveli, ispadanje bi bilo po meni jedno od većih sramota hrvatskog sporta s obzirom na uloženo u igrački kadar.
    Nadam se da mi sutra rješavamo njih, a da im Šibenčani idući vikend uzimaju puni plijen na oranici u Turopolju. One snimke sa utakmica protiv Zrinskog ili Hajduka prošle godine dovoljno prikazuju što gubimo ispadanjem Šibenika, dok s druge strane se vidi što gubimo ispadanjem Gorice. Apsolutno ništa. Čak bih rekao da bi liga onda bila na dobitku, jedna oranica od terena manje. :rofl:
  • wolfgang14
    1.9k
    Ko sudi sutra nama i tovarima?
  • rioda
    7k

Nama Lovrić, njima Pajač
  • veselko tenžera
    4.2k
    Screenshot-2025-02-15-10-14-43-544-com-opera-browser.png

vođen svježim hajdučkim poučkom, pretpostavljam da je otac gađao sam sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.