• Jay
    1.6k

I meni je prošlo glavom, ali iduća im je Gorica u gostima koliko znam.
    Opet sad Đaković nesiguran, baš ga je potreslo.
    Ne znam uopće što misliti, morat ćemo mi Goricu nabiti pošteno
  • Zagi
    9.9k
    Dobro ovaj Đaković je stvarno žešća katastrofa.
  • NB86
    16.8k
    Sta radi đakovic jel moguce ovo
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Šibenčani sami sebi pucaju u koljena iz kola u kolo. Opet će usrana Gorica preživjeti kao i u onoj sezoni sa Sopićem...
  • veselko tenžera
    4.3k
    Sta radi đakovic jel moguce ovoNB86

Poručuje upravi - šaljete me na klupu, bar ću vas danas usositi.
  • NB86
    16.8k

Dovode tuđeg golmana na posudbu, to uopce ne znaci da ide na klupu, nakon ovakve predstave ide
  • BBBaranja
    3.5k

Inače solidan golman,kontam da je pukao pod pritiskom znajući da je došao Filipović her do sada nije imao konkurenciju..
  • DrawTube
    7k
    Jbt taj Šibenik, oni su u 92 godine postojanja 90 godina siromašan klub, dođe ovaj švabo-hrvatski prevarant i obecaje brda i doline, na kraju likovi neće 25 bodova do kraja sezone skupit, svako malo izlaze vijesti da im plaće kasne. Dofuraju apsolutni igrački srot a igrace koji su dobri pretvore u šrot.

Neki klubovi naprosto nisu rođeni za igranje 1. lige nemos bit 99% vremena postojanja kluba na rubu, niste zasluzili ostat u ligi i tjt.
  • Omake
    9.1k
    Ako ode Karacic u Rijeku, možda Loksi dati Mikica na posudbu, ako su željni. Sada imaju sedam bodova više od Šibenika.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    U idućem kolu Gorica Šibenik. Ukoliko Gorica ne izgubi mislim da je to 100% bye bye za Šibenik.
    Kad se samo sjetim kako su dobro ušli u sezonu, čak i na početku drugog dijela sezone remizirali u Osijeku, a gle ih sad...
  • Praskaton
    4.4k

Ma rano je to za prognozirat,pa umalo su uzeli bod tovarima.Ove godine je toliko izjednačeno da nitko prije utakmice ne može upisat bodove.

Pa čak ni mi s obzirom kako nesigurno izgledamo
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ma znam, ali ta Gorica koja također ne izgleda baš najbolje opet je u stanju dobiti Osijeka ili uzet bodove nekome od ovih većih. Šibenik dobro krenuo u drugi dio sezone kao i ljetos, pa evo opet pad.
    S obzirom na imena koja su Goričani doveli, ispadanje bi bilo po meni jedno od većih sramota hrvatskog sporta s obzirom na uloženo u igrački kadar.
    Nadam se da mi sutra rješavamo njih, a da im Šibenčani idući vikend uzimaju puni plijen na oranici u Turopolju. One snimke sa utakmica protiv Zrinskog ili Hajduka prošle godine dovoljno prikazuju što gubimo ispadanjem Šibenika, dok s druge strane se vidi što gubimo ispadanjem Gorice. Apsolutno ništa. Čak bih rekao da bi liga onda bila na dobitku, jedna oranica od terena manje. :rofl:
  • wolfgang14
    2.3k
    Ko sudi sutra nama i tovarima?
  • rioda
    8.6k

Nama Lovrić, njima Pajač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.