• Miro Vugrinec
    7.4k
    Nije borba, samo prenosimo info, nije nam isti izvor.Haza

Tako je, nema borbe, zadnji put kad sam odgovorio Hazi, javio sam mu se u inbox pa smo malo i popričali i izgladili nesporazume tako da nema nikakve borbe
  • emreli21
    187
    ne mislim to, Dinamo ce ga dobit za puuuno manje.
  • Majki2111
    3.8k
    Ne slažem se s vama. Belcara moramo uzet, pod mus. Kvalitetan je jako. Njega vidim kao nasljednika Mišića.
  • GOAT
    2.1k
    Ma znam da hoce samo ne mogu kriviti Varaždin za taj pokusaj i trazenje 2 mil. Dogovorit cemo se za manje svakako, a po ovome sto @Hazard pise izgleda da i jesmo :clap:
  • emreli21
    187
    ne traze 2 milje. To hocu reci.
  • rokikaciga
    492
    Da se razmemo, drago mi je da ima ljudi sa insajderskim informacijama, malo šale nikome nije škodilo :blush: Bez ljutnje obojici.
  • Laugreano
    3.4k
    Priznaj da se zove León Belcaro da bi rekao da je to dobra cijena. :grin:
  • Haza
    8.5k
    Inače ovaj iz VŽ mi je ovako opisao Leona Belcara.
    Kaže super dečko, odlično odgojen, fenomenalan nogometaš, da se baš digao jako unazad godinu dana, samo je napomenuo da je povučen privatno, nije nametljiv, da nije baš agresivac na terenu, i da ne zna kako bi se snašao da igra solo šesticu, a da su ispred njega Baturina i Stole, da je malo mekši tip igrača i da mu najviše odgovara kad su uz njega razbijači kao nekad Postonjski i sad Marina u VŽ.
  • Praskaton
    3.6k
    Hahaha nama treba razbijač a dovodimo čovjeka kojem to isto treba.
  • Orc123
    10.7k
    čemu ovo sad? Ne vrijedi između 2,5 i 3mil eura romje sigurno, ako dođe za polovicu tog iznosa onda je to dobra kupnja.....pa onda bolje dovest Soldu za 800tis nego ovog za 3 puta vise......

Cemu te etikete da se zalazem samo za strance iako zadnjih pola godine sam veliki kriticar Riste koji je, zamisli, stranac, napisao da na ljeto treba se rijesiti Riste, Mohe, Mmaea, prodat Hoxhu ali ajde ja sam stranoljubac Bog te mazo samo kaj mi bolesno da se sere tak po strancima samo i uvijek sam u zivotu stitio slabije i one koji se nisu mogli izboriti za sebe.....jebe mi se jel ce to Biti Belcar, Belcaro ili Belchik samo nek bude igrac koji moze upast odmah u prvih 11 jer to trebamo.
  • Laugreano
    3.4k
    Ma šala mala kolega. Bez ljutnje ;)
  • Zagi
    9.3k
    Nije ovo mjesto za pomirbu insajdera.
    Različite informacije, samo jedna može biti istinita.
    Ili niti jedna.
  • Odani Zgd
    66
    Štefulji,Bočkaji,Čabraje itd....mislio sam da smo se odmaknuli od takvih transfera.Sad Belcar,opet 1,5-2mil dati za takvoga igrača puuuno.Ovo je više postao bezobrazluk HNL klubova prema Dinamu,koji im svake godine u kasu ubaci milion eura od igranja u Europi.Odj.... sve,taman nikoga ne doveli.
  • Papastrumf
    14.3k
    Varazdin moze traziti koliko hoce, ali dinamo ne mora platiti vise od 1.5 jer mu je takva klauzula u ugovoru. Dakle, moze biti samo manje od toga, vise nikako.
  • ElDorado
    2.2k
    Vž nikad za Belcara od nikoga neće dobiti toliko koliko može od Dinama. Zato sumnjam da bi se kockali s nekim sumanutim iznosima. Kaj se nas tiče sami smo si krivi za situaciju u kojoj smo se našli i preplata Belcara je najmanje kaj mozemo progutat a da dobijemo igraca koji nam hitno treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.