• rokikaciga
    515
    to je tvoje misljenje.
  • Dudu 9
    523
    Potpis. Lik je doslovno razina klošara koji se opija ispred kvartovske trgovine. Nikad mi nije bilo jasno svršavanje na njega.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ljudi 'svršavaju' na njega jer se tak bolje osjećaju, a i mediji pumpaju cijelu priču. Meni je čovjeka prvenstveno žao.
  • gaTeDZG
    287
    Kad sam ovo vidio rekoh samo: "Nemojte MOLIM VAS!"
  • barbax
    252

Mene Gatuzo podsjeća na Jarana iz Noćne More, a onaj njihov predsjednik na lika iz Matakovićevog stripa :lol:

768x768-42bcb76c-9d0c-11eb-86af-cedfb09875dd.webp
  • DiddyGuela
    2.9k
    Cemu sprdacina na Gattusa? Covjek je u igrackoj karijeri osvojio sve sto se moze, ukljucujuci LP i SP dok je u trenerskoj karijeri vodio ozbiljne klubove poput Milana i Napolia.

Trenutno je sa vrlo limitiranim hajdukovim kadrom prvi na ljestvici. Sreca nasa i rijecana pa covjek ne moze raditi u normalnim uvjetima ukljucujuci banalne stvari poput trening terena. O transferima i ukupnoj financijskoj situaciji da ne pricamo. Bez obzira na sve, trenutno je prvi i definitivno nadmasuje realnu poziciju hajduka.

Likovi ovdje se sprdaju kao da je u pitanju Stanko Mrsic ili Marijo Tot.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Posvadao se sa svima dolje. Sarlija je zavrsio u Pafosu, Zaperova sudbina je neizvjesna, devalvirao je 2 najveca potencijala za transfer itd. Nemaju igru, a prvi su da ni sami ne znaju kako. Izasao mi isjecak na UPU da bi Hajduk bez ucinka Livaje bio posljednja momcad prvenstva.
    Da je vodio prime Barcu i bio ne znam kakav igrac, na kraju se ostvareno pika, a prvo mjesto u veljaci nije trofej.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Zadnji put kad smo uživali u njihovim svađama i tko s kim ne razgovara izgubili smo od njih na Maksimiru.

Ekipa se ponaša kao da bi bilo bolje da ostane, jer je kao loš, a zapravo je upravo suprotno istina, tj. bolje da odmah ode u Romu jer će tek tad bit kod njih kaos. Kog će naći umjesto njega, jedino neki pomoćnik ili neki bivši trener i bok, to bi tek bio raspad. Kakvi su, takvi su, ali on ih i dalje nekako drži na okupu.
    Iako je istina da su sve nezadovoljniji igrom, zavraga ti to kaj te momčad slijedi i voli ako igraju za k.
  • DiddyGuela
    2.9k

Potjerao Sarliju koji je radio probleme oko svojeg statusa. Na njegovom mjestu profilirao Prpica koji je najbolji mladi stoper lige.

Zaperova sudbina je izvjesna, on nakon ozljede kriznih ligamenata i meniska nece biti upotrebljiv za hajduk odnosno sto ga prije transferiraju - to bolje za sve.

Unazadio Pukstasa na ustrb Kalika - slazem se.

Igra neaztaktivan nogomet u ligi u kojoj Rijeka i Varazdin jedini pokazuju natruhe smislenog nogometa tokom dosadasnjeg djela HNL sezone.

On i livaja drze klub i momcad na okupu, bez jednog od njih dvoje sljedi im scenarij Karoglan.

Covjek zasluzuje postovanje na temelju dosadasnjeg rada i rezultata u toj toksicno-raspaloj sredini.
  • vjeko1701
    12.4k
    Nama ipak bolje odgovara da neizbježni odlazak njega iz Hajduka bude popraćen kakvom takvom isplatom otpremnine i natezanjem oko toga nego da ga uzme neki klub. Navijači su sve nezadovoljniji igrom na terenu a njegov odnos s upravom je u bunaru. Kad tad to treba buknuti. Prosjek bodova im je ispodprosječan. Takva toksična situacija sigurno nije prednost za njih a uvijek postoji šansa da pogode s njegom zamjenom taman tolko da ih mi ovakvi ne uspijemo stići.
  • Juznjak
    4.1k

Ne vjerujem ja da oni njemu mogu dat otkaz i otpremninu, baš mislim da će se teško to dogodit
  • vjeko1701
    12.4k
    Ne vjerujem ja da oni njemu mogu dat otkat i otpremninu, baš mislim da će se teško to dogoditJuznjak

Zato postoji natezanje i rate. Malo toga se u nogometu isplaćuje isti dan.

On i livaja drze klub i momcad na okupuDiddyGuela

Ako ćemo realno, dvije pobjede nad nama drže stvari na okupu i za to smo si sami krivi.
  • Juznjak
    4.1k
    Zato postoji natezanje i rate. Malo toga se u nogometu isplaćuje isti dan.vjeko1701

Ali oni su došli do situacije da ne mogu više nikakve minuse dogovarat, kakvu god oni otpremninu i rate dogovore teško će im biti išta isplatit. Javno su iznijeli plan da očekuju 5+ mil. od transfera za ovaj zimski prijelazni rok, ostali su na 0, to valjda dovoljno govori da se ne mogu upuštat više u nikakve minuse. Iako s njima se nikad ne zna, popriličan broj puta mi se zbog njihova poslovanja činilo kao da oni stoje s financijama puno bolje nego mi. Međutim, sad stvarno mislim da su u problemima. Što se tiče (ne)podrške njihovih navijača prema Gatussu, oni su kako vjetar puše, uvjeren sam da bi drama nastala kad bi mu sad dali otkaz iako se nama čini da ga svi pljuvaju. Sve u svemu, svi smo sigurni u jedno, mi smo ti koji ih držimo na životu i odlučujemo hoćemo li ih gurnut u provaliju kao prošle sezone ili ćemo im još jednom ove sezone pružit ruku i gurnut ih jako blizu naslovu. Ovih -5 me sad ne brine previše, ali jedan naš kiks i njihovih +7/+8 bi me jako zabrinulo jer smo jako blizu faze prvenstva kad više ne možemo pričati da ima još puno do kraja.
  • rioda
    7k
    Sa Sigurom sam to raščistio, i sam sam kao igrač više puta u utakmici poslao trenera u onu stvar.

Ne znam o čemu Gattuso priča, pa Sigur je to samom sebi poručio...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.