• rokikaciga
    419
    Sad vidim da je Belcar i igrao u Dinamu kao klinac godinu dana
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Kako mozes ovako nesto bubnut kad je bas protiv nas odigrao kao da je dosao igrac iz top klubova liga petice?!Dinamosaur

Što da onda radimo s igračima Bjelovara? Opet ponavljam, ovo je Belcaru prva prava polusezona gdje igra standardno i dobro, a do jučer je bio rotacijski igrač u momčadi te je ozbiljnu ulogu dobio tek odlaskom Lusavca i Postonjskog. Opet kažem, prije je igrao čistu desetku, a ove sezone ga je Šafarić stavio na šesticu i to mu očito odgovara. Sumnjičav sam zato što je tek s 22 godine pokazao neki ozbiljniji napredak i zato kažem da još nije razina Dinama jer tek jednu polusezonu igra dobro. To ne znači da neće biti ništa od njega, dapače, nadam se da je stvarno ključ njegovog razvoja ta promjena pozicije i da će u Dinamu zamijeniti Mišića na duže staze pa da on i Galešić budu nositelji u sljedećim godinama. Ali u ovome trenutku ne mislim da će igrati ozbiljnu ulogu ove polusezone jer će se brzo vratiti i Mišić i Sučić, a i Ademi će biti opcija ispred Belcara.
  • vlatkomarkovic
    330
    Belcar je meni odlična opcija i Soldo bi bio ok, a s obzirom da imamo fiksni buyback ne bi bilo loše oboje. Znam da je vjerojatno pretjerivanje dovodenje obocjice, ali ono s obzirom na zdravstveni karton i godine ostalih i s obzirom na to da je moguće da netko ili čak obojica ispadnu bustovi, možda nam sad i treba pretjerivanje.
  • don
    10.9k
    a i Ademi će biti opcija ispred Belcara.Izet Hajrović

neće sigurno, i opet ponavljan, nogometna utakmica ima mogućnost od 5 zamjena.
  • Crni86
    8k
    Krenulo je ocito rjesavanje balasta kojeg je stvorio maric u nasem kadru.
  • Jurki
    15.5k
    Filipovic na posudbu u Šibenik.. jos jedan masterpiece ex sda.
    Katastrofa.. od te elementarne nepogode se nebumo par godina oporavili.
    Ajd da je doveden ok golman kao backup.. umjesto Zagija..
    tolko glupih poteza da to nije normalno.
    Imas 4 golmana, a ne znas kojega bi del na gol kak su u losoj formi.
  • DiddyGuela
    2.8k
    Pozdravljam dovođenje Belcara.

Pitam se samo sto smo cekali do sada? Pola foruma je vidjelo da smo tanki na šestici jos tokom prosle polusezone...ali ne i nas SD.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    znam da ima 5 zamjena, ali kada govorimo u kontekstu zamjene za Mišića, onda govorimo o igraču koji će igrati kada Mišić bude ozlijeđen. Evo jedno pitanje. Nakon Hajduka igramo protiv Slavena u gostima, npr. na -2 smo od prvog mjesta, Mišić i Sučić su ozlijeđeni, a od zadnjih veznih zdravi su Belcar i Ademi. Tko počinje na šestici od prve minute, Ademi ili Belcar?
  • sanjinlego
    3.6k
    Filipović je protiv Bjelovara branio i spasio nas blamaže. Kod rezultata 2:2 obranio je povratnu loptu koju su igrači Bjelovara samo trebali pospremiti u mrežu. Također, u 94. minuti upisao je još jednu veliku obranu. U Turskoj je bio solidan - iako nije imao previše posla, za trećeg, eventualno drugog vratara pokazao je okej razinu. Također, može se čuti da je miran, ne voli se isticati, a možda ga to ponekad i košta. Sretno, Fipa;)
  • Izet Hajrović
    3.8k
    nadam se povratku na mjesto 3. vratara u sljedećoj sezoni uz odlazak Zagorca u mirovinu.
  • don
    10.9k
    Tko počinje na šestici od prve minute, Ademi ili BelcarIzet Hajrović

naravno da onaj tko zasluži, ka i na svim drugim pozicijama. A do Belupa će Belcar imat već dosta minuta i može, kako nama, a najbitnije Cannavaru dat odgovore na neka pitanja.
  • Dinamosaur
    1.9k
    od zadnjih veznih zdravi su Belcar i Ademi. Tko počinje na šestici od prve minute, Ademi ili Belcar?Izet Hajrović

Belcar bez puno mozganja, ako ga se zaustavi da nejde u špicu ko Ademi- onim dugim korakom, sa dobrim čitanjem igre, brže će se vratiti iza u slučaju kontre. Uvjeren sam u to 100%
  • Facke
    5.1k
    Belcar bi bil sjajen posel. :strong:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Jel netko popratio povijest ozljeda od Belcara?
    Pušem na hladno..
  • Marc
    313
    Belcar koji igra jako solidnu sezonu i mislim da ga se spominjalo i nakon naše tekme s Varaždinom na Maksimiru… pozdravljam potez.. jako dobra kupnja ako ostane na manje od 1M… reko bi i sasvim logična kupnja, treba nam više igrača iz ZG-a, odnosno bliže okolice :smile:
    A on će nadam se definitivno ostvariti svoje snove i zaigrati za Dinamo, te znati cijeniti dres i sveto ime :smile:
    Nadam se kao odlična zamjena za Mišića, samo šteta da se eto Mišić morao ponovno ozljediti da bi se dovela zamjena, ali bolje ikad nego nikad što ponovno više govori o našem ex SD-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.