• Kujtim Shalla
    4k
    pa imamo Pavića ,to se konstantno govori ,što je nebuloza. Dečko je trebao ,a treba i dalje negdje imat dobru minutažu da bi se vidjelo uopće Jel on igrač za dinamo. Treba na posudbu a nama treba ozbiljan igrač. Čudi me da klub ne reagira . Pa svi smo znali i prije ozljede da mišiću treba zamjena da će ozljede biti sve češće. I ja hypam Selahija i previše. @Mr Anderson klauzula koja se spominjala je 1.3 mil , mislim da bi se Mišković lupao u nogom u guzicu da sad dobije i 500 milja ,jer Selahi za par mjeseci ide besplatno. U biti ne mora ni swlhi,ali neko nam treba pod hitno. Vrijeme polako ističe
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Meni se kao zanimljiva opcija čini Ervin Omić iz Wolfsbergera. Defenzivni vezni koji također može igrati poziciju desetke i stopera. Prije Wolfsbergera bio je u omladinskom pogonu Juventusa gdje je odigrao 50tak utakmica. Austrijski je u21 reprezentativac, 22 godine, ugovor mu ističe ovog ljeta, vrijednost na TM mu je oko 600k.
  • Orc123
    10.5k
    Nama dolaze kljucna 3 tjedna gdje se lomi sezona, a i nju ulazimo ocito bez oba zadnja vezna! Uprava mora hitno reagirati jer ovo nije bezazlena situacija....Ademi stalno ozlijeđen, Rog ni nije zadnji vezni ali isto nije u ritmu, Pavic se ne moze nametnuti protiv Bjelovara kako ce zapovijedati veznim redom protiv najjacih!?

Selahi je jedino logicno rjesenje koje sutra moze uskocitimu momcad, a nije ni skup! Ostavljam peostor da nasi imaju u biljeznicama jos koje ime ali mislim da za nesto drugo je pre malo vremena. Morat ce se reagirati ako Misica nece biti jedno vrijeme.

Sto se rice Selahijeve zelje da dođe u Dinamo. Nije on emocionalno vezan za Rijeku, to je samo posao. Ako mu ispunimo uvjete siguran sam da bi dosao.
  • gaTeDZG
    257
    Pazi ovo, Selahi da debitira u svetom dresu, baš na Rujevici :fire:
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Mislim da i ako u ovih preostalih par dana do kraja roka dovedu nekog na poziciji defenzivnog veznog ili lijevog beka, to bi vjerojatno mogao biti neki slobodan igrač bez kluba. A možda nas i pozitivno iznenade i dovedu neko dobro ime. Samo da se više ne dešavaju tzv. panične kupovine u zadnji čas koje na kraju nisu ništa dobro donijele, kao što je bio slučaj sa Juaqinom Sosom 2023. :rofl:
  • Noel
    8.5k
    Najgora moguća stvar obnova ozljede Mišića..
    Eventualno ić po Selahija makar mi to zvuči kao nemoguća misija. Eventualno Belcar kojeg je netko neki dan spominjao kao buduću zamjenu za Mišića,makar nisam baš oduševljen njim.. Ove ključne tekme će vjerojatno Ademi odigrat na toj poziciji ako niko ne dođe do kraja roka..
  • Nolifer
    9.5k
    I onda kažeš da nam Mudražija ne treba, da nam Soldo ne treba, da nam Selahi ne treba...

I sad je zbilja problem, jer si u deficitu, jer ti se jedan od glavnih igrača ozljedio....

Samo kažem za igrače koji bi bili cjenovno dostupni....
  • rokikaciga
    418
    Po meni jedan od trojca - Pršir, Belcar, Selahi. S tim da mi je Selahi prvi pick jer bi napravili dupli posel s tim - ojačamo nas i oslabimo direktne konkurente za naslov. Pršir mi se čini kao netko tko se nebi ljutio biti zamjena, joker s klupe kada se Miške i vrati, a opet je dovoljno kvalitetan to odigrati. Belcar dobro izgleda u Varaždinu ali ne znam je li to to za Dinamo.
  • Droljo
    12.1k
    Pršir, Belcar, Selahi.rokikaciga

U jednom danu se riješi bilo tko od te trojice. Sa pola snage. Ako ima volje uopće za takvim nečim.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Ajmo pročekati što će pregledi pokazati danas. Vrlo vjerojatno nije tako ozbiljno jer da je, još jučer bi Mišić obavio preglede. Za Goricu ćemo se nekako pokrpati s Ademijem ako se oporavi od viroze ili Kačavendom. Ja ne bih naglio s dovođenjem igrača bez sportskog direktora.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Za Belcara i Pršira je premalo vremena ako se želi to riješiti do kraja roka. Ako Selahi ima izlaznu klauzulu to onda ide puno brže. Dovoditi nekog od slobodnih igrača da može odmah uskočiti umjesto Mišića mislim da nije realno.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Pršir nije upisao nastup za Goricu ove godine, vjerojatno je ozlijeđen.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Pršir se ozljedio u 12. mjesecu protiv Lokomotive.
  • Mr Anderson
    10.6k
    vjerojatno je ozlijeđen.Izet Hajrović

Ozlijeđen je sigurno i ne igra preksutra. Ne znam za koliko bi se trebao vratiti na teren.
  • Bryan
    11
    Stvarno nam je sad pod mus dovest nekog tko će nam igrat zadnjeg veznog. Sva trojica koja bi to mogla igrat su ozlijeđeni(Mišić,Sučić,Franjić). A dolaze nam ključne utakmice. Ma sve su ključne sad kad su zajebali prvi dio sezone. Previše ozljeda važnih igrača,previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.