• rakurs
    798
    Točno sam si pomislio kada je ulazio "samo da se ne ozlijedi". Poznavajući našu sreću s ozljedama ove sezone, nema ga minimalno mjesec dana, a mislim da bi to bilo pogubno za ambicije za titulu. Bez njega smo upola slabija momčad, a realno, niti s njim ne ličimo ni na šta. Tužno da ne možemo bez ključnih igrača riješiti ovakvu utakmicu, to nam sve govori o kvaliteti kadra...
  • hardek
    4.2k
    Iskreno, nisam neki veliki fan Selahija ali ako je Miško ozljeđen na više od mjesec dana treba otići po njega dok traje rok još. Sportski direktor nam za taj transfer ni ne treba.

Pavić je pre zelen
  • GeneralNapoleon
    846

Pa treba svakako ic po Selahija. Mi adekvatnu zamijenu za Misica, naseg najbitnije igraca, nemamo. Jel smo toliko ludi da osvajanje titule oslonimo na to dal ce se Misic do kraja sezone ozljedit ili ne?

Selahi je dve klase ispod Misica ali nam daje drugu dimenziju koja bi se savrseno nadopunila sa Baturinom i Stojkovicem te bi tako donekle adekvatno mogao zamijenit Misica.

Treba reagirat i to odmah!
  • Peškaman
    6.1k
    Ima li ikakvih povratnih informacija je li se radi o ozlijedi ili?
  • Crni86
    8.2k
    stislo ga kakit od viroze pa je morao hitno na wc. Zato se tako i sepurio zadnjih 10tak minuta gako na terenu.
  • zg041
    211
    piše na indexu da je osjetio zatezanje,pa je sam trazio izmjenu
  • ElDorado
    2.2k
    Spustio je štucnu ko na tekmi protiv Osijeka kad se ozljedio. Znaci opet list.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Ima netko info o njemu?
  • Enco
    62
    Josip Mišić obnovio je ozljedu lista zbog koje je već pauzirao dva mjeseca, od 23. studenoga studenoga do 22. siječnja. U Bjelovaru je osjetio zatezanje te je nakon samo šesnaest minuta na terenu napustio igru šepajući. Medicinska dijagnostika dat će odgovor o točnoj težini ozljede, što bi trebalo biti poznato u četvrtak.

Dobro je što je Mišić odmah stao čim je osjetio problem, međutim kad se nešto takvog dogodi nerijetko slijedi stanka. Ako to nije bila samo blaga nelagoda u mišiću, a čini se da je ipak bilo nešto konkretnije. Mišić tako i dalje pati zbog mišića... Prve informacije iz kluba govorile su da ne bi trebala biti ništa veliko i strašno, no kod lista i kad nije strašno i veliko zna biti razlog za prisilni odmor desetak dana do dva-tri tjedna.

Danas je četvrtak zan li se kaj?
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Daj promjeni prezime u Debelić, čelavić bilo šta drugo Miško moj. Jebem ti ozljede , stalno ozljede mišića kod čovjeka jbt
  • Paggini
    38.9k
    Jebem ti ozljede , stalno ozljede mišića kod čovjeka jbtKujtim Shalla

Lik je igrao 500 utakmica u nizu prije ozljede protiv Slovana, stari moj
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Sve i da nije “ozbiljnije” svaki sljedeći nastup, trening i napor je teški rizik i strepnja.

Idemo se vratiti na to da nemamo spremno rješenje. Odnosno imamo ali “ni to to“. Hvala na bespotrebnom i populističkom povratku Roga. Šteta, Dobro bi nam došao i Ivanušec kao 25-i veznjak, no, sasma slučajno, niti jedan od njih ne pokriva taj dio terena na kojem nam treba.

I onda kad bi Bartola gurnuo da to odradi, kompliciraš situaciju na beku.
  • Crni86
    8.2k
    Iskreno protiv sibenika mi je vec djelovao nekako u nizoj brzini. Nadam se da to nije nista kronicno, ali bas zato se postavlja opet pitanje zasto nismo doveli niti jednu sesticu pa i da taj vrazji misko vise moze odmorit i u miru se zaljecit.

Nema vise ni 20 godina, uso je vec u ozbiljne igracke godine gdje se osjeca zamor materijala.
  • mali M
    6.8k
    I onda kad bi Bartola gurnuo da to odradi, kompliciraš situaciju na beku.Tongo Doumbia

točno zato sam i dalje navijao za lijevog beka, jer je načelno bilo potrebno dovest Franjića kao zamjenu za Mišića, a ne LB. Mada, za naš tip nogometa ja bi rađe nekog kao Selahia ili sličnog, jer nama treba netko pokrivat leđa Batiju i Stojketu, a ujedno znat i proigrati loptu i mjenjat strane.. Neznam koliko je Bartol bio dobar u tome? Tko ga je od vas malo više popratio?
  • Orc123
    10.7k
    oon je klasicni dwstruktivac i od svih pozicija koje pokriva meni daleko najslabiji u vezi.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.