• ElDorado
    1.9k
    iskreno, nadam se
  • Noel
    8.5k

Ode on na ljeto kod bivšeg trenera Slota u Liverpool 100%.
  • NB86
    15.9k
    Onaj tko je napisao post kako se stajalista o igracima zauzimaju na temelju toga jel to izbor marka marica ili nije ni sam nije svjestan koliko je u pravu, mi pricamo o tome da se naslo likova na ovom forumu koji bi se radovali da se taylorov transfer u dinamo ne dogodi, za ozbiljnu dijagnozu ima ljudi ovdje
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Možda malo nepopularno mišljenje, ali užasno mi idu na živce ove razvikane atmosfere klubova koji imaju instagramične tribine pjevanja dvije pjesme prije utakmice i 30 sekundi vikanja cijelog stadiona tokom utakmice, a koje mediji i komentatori zovu “spektakularnim atmosferama”.

Bayernovi navijači (doduše bliže kameri) doslovno nadglasali Celtic Park cijelo poluvrijeme. Osim početnog izvođenja lopte i par minuta prije utakmice domaće tribine kao na prosječnim karminama.

Celtic, Liverpool, turski klubovi, sve je to kamilica izuzev par minuta utakmice. Iz sezone u sezonu baš ciljano gledam takve utakmice da napokon vidim taj spektakl na tribinama, nikad ne uspijem, možda je samo stvar u meni.

Da je nama zatvoren stadion i spojene tribine pa tresla bi se zemlja.
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Cijeli svijet je znao da će Bayern proći Celtica. Ni trener Celtica niti igrači Celtica nisu vjerovali da mogu proći u dvomeču protiv Bayerna.

I onda HRT od svih utakmica izabere baš tu.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Jel naš neko sudi u Glasgowu. Pola sata VAR provjera
  • ElDorado
    1.9k
    to s Marićem nrma nikakve veze. Zapeli dmo za Taylora kao da je jedini. Defenzivno spor i nesiguran, bez neke osobite tehnike, pravi škotski bek. Razina Barišića od prije 4-5 godina. Moje mišljenje možda griješim.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Taylor namjerno odigrao loše da ga Rodgers što prije izvadi da stigne na let za Zagreb. Igra protiv Bayerna, a u mislima mu Rijeka na Rujevici. :cool:
  • ElDorado
    1.9k
    Treba nam bek koji cijelu tekmu štanca povratne, kao da ih nemamo dovoljno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.