• NKDZ86
    2.9k
    Ako ga mi zbilja želimo, onda bi najbolja kombinacijavjeko1701

da dođe odmah, jer dok Kanga namjesti nišanske sprave...Kule dok dođe do lopte, pa pukne još...uf...
    odmah ga dajte, kaj se čeka, u vatru šnjim!!
  • Droljo
    12.1k
    , u vatru šnjim!!NKDZ86

To sam i ja za! Nek dere mali. Ali mislim da niš od njega. Šturm diže cijenu prek naših leđa..
  • Paggini
    38.2k

Sta ćemo ak i on ne zabije tri utakmice? Idemo po još jednog napadača? Pa ak on ne zabije tri utakmice, ajmo po još jednog. Taman 15 kola do kraja, još petoricu stignemo potpisat
  • Droljo
    12.1k

Sve kupit špice.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Ja bih jako volio da dođe nama,ali me brine kaj je većina portala zadnjih tjedan i pol prenosila da je Rijeka glavni kandidat i da navodno i Grgić i obitelj (kao i u slučaju Duje Čopa) osobno žele samo Rijeku. Al treba uzeti ovo boldano sa rezervom jer ako se ne varam tu vijest su prenijeli riječki portali i portal kojem nakon one svinjarije sa ostavkom Fabia ne želim ni izreći ime.

Evo našao sam, prenio neki lik na X-u prije 3 dana: https://x.com/gdinOtac/status/1888564322000842945
  • Praskaton
    3.5k

Možda mi nismo uopce iskazali interes pa mu je Rijeka od opcija koje ima najprivlačnija.

Ne znam al ja bih radije gledao kako on ne zabija umjesto Kulenovica i Kange
  • Mr Anderson
    10.6k
    Vjerojatno je dečku i njegovoj obitelji jasno da će u Rijeci dobiti najprije šansu, a radi se o klubu koji je stalno u vrhu. Možda smo ga mi i zvali, ali mu je jasno da se nebi previše naigrao ko ni u Sturmu.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Taylor od početka protiv Bayerna ,pa tako i oni 1posto šanse i nade koju sam imao da će nam doći sad lagano iscurilo. Iskreno sumnjam da će i na ljeto doći. Potvrdili bi već dogovor da ga je bilo.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Dinamove kronike na Instagramu pišu da bi Filipović trebao na posudbu u Šibenik.
  • BBBaranja
    3.1k

Šibenik ima solidnog vratara Đakovića,nema mi baš ovo nešto smisla al ajd..
  • don
    10.8k
    Brkljača na posudbu do kraja sezone u Jarun.

šta se s njim desilo...
  • Kujtim Shalla
    4k
    Bilo gdje samo da brani, ovo nema smisla da nam je 4. Vratar. Zagorac se sam treba povući , znam ima ugovor. Ali kad su mu davali ugovor kad se sjetim. Pozitivan, voli klub. Na ljeto neka bude prioritet,dosta je brate
  • Orc123
    10.5k
    Misic obnovio ozljedu lista. Ljudi reagirajte i dovedite Selahija u pm! Pa znamo sta dobivamo s njim, dokazan igrac, peofil kakvog nemamo pa cak i kad se Misic vrati, Sucic odlazi na ljeto....
    Za dovest Selahija ne trebas imat SD, ima dovoljno odgovornih i strucnih ljudi u klubu da isplate klauzulu i dovedu Selahija.
    Vjerojatno ima i drugih igraca dostupnih nama trenurno ali mislim da ovo najjednostavnija i najbezbolnija opcija za Dinamo....

Igrac je u ritmu i sutra moze uskociti u nas dres, poznaje ligu, zna igrati u oba pravca! Treba Uprava na celu s Manenicom opet preuzeti odgovornost!
  • ElDorado
    1.9k
    Na obje kritične pozicije LB i šestice imamo ozljeđene igrače. I onda se čude kae SD dobio šup kartu. Nevjerojatno je zapravo kako se uopće nije rješavao taj problem.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Kolika je klauzula za Selahija? Drugo, otkud znamo da on uopće želi u Dinamo? Nije ovo NBA.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.