• Cosey
    554
    Kad kažem vjerodostojno, mislim da nisu insajderi, a tvrde da dolazi.

Da dodam, meni je jasno da mi koji nemamo doticaja s insajderskim informacijama smo iritantni nekima koji imaju informarcije, ali valjda nije zabranjeno pitati?
  • Blueshadow86
    2.5k
    Kad ćemo se mi maknuti od takvih pojačanja kao što je Mudražija i slični (?)
    Transfer iz očaja.
    Lova je tu, reputacija u Europi je tu...neka se takvim smjernicama onda i dovode igrači.
  • Omake
    5.7k
    Iz HNLa bih Belcara i/ili Pršira. Jurišić jedino ako na koljenima dođe do ZG. Mudrom svaka čast na formi, ali neće cijeli Dinamo raditi da se njemu stvori 4 ili 5 udaraca kao u Loksi.
  • hardek
    4.1k
    Meni Jurišić ništa ekstra realno. Kad ga gledam izgleda mi kao progressive carries merchant :lol:

Kad ekipe stoje u duplom bloku kao nama, nebi on tu puno toga mogao osim u eventualnim tranzicijskim situacijama koje u HNLu nisu toliko česte.

Daj mi zdravog Franjića rađe

Edit: Omake nadam se da nisi zaboravio na mene i Learta Paqaradu!
  • Omake
    5.7k
    sutra ide Paqarada. Ispričavam se još jednom. Malo tanak s vremenom zadnjih dana.
  • Hrc-Vg
    557
    Jurišić je s svim minusima bolja opcija od RPG-a na lijevoj strani…On i Franjić bi nam bili top rješenja.
  • Dinamo-SB
    66
    Franjić/Perković > Jurišić
    Samo da su zdravi i igraju.Njih dvoje na lijevom beku ce biti dovoljni za naslov.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Mislite li da nas mogu iznenaditi pa nekog dovesti? I dalje mislim da smo u vezi tanki, nadam se da miško nije ozbiljno ozljedjen. Napad isto fali jedan napadač . U odbrani viška ima,Perić,Perković ,Boćkaj a zar ne možemo vratiti nazad ovog oliverasa , čisto da se više ne spominje ovdje. Znam da treba sd to završavati ali nije ni manenica mala maca. Pokazao je da može uzeti stvar u svoj ruke
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Ja se uvijek nadam ugodnom iznenađenju kaj se tiče novih igrača. Sad, hoće li se to ostvariti pitanje je s obzirom koliko dugo nam u zadnje vrijeme treba da dovedemo nove igrače. Ne sjećam se kad je zadnji put neki igrač došao u nekakvom ok vremenskom roku. Lijevog beka će očito (osim ako nas ne iznenade) krpati Franjić i RPG, u vezi smo ok ali trebala bi i nekakva zamjena za Mišića (moj "nikad prežaljeni" Šabović otišao u MLS a mislim da bi bio baš top zamjena Mišku), a kaj se napada tiče kada se Petko vrati imat ćemo ih trojicu i to će biti ok, ali dok se ne vrati ne bi bilo loše imati uz Kangu i Kuleta još nekoga. Npr. nekog iskusnijeg igrača koji nije skup za dovesti, a kojem ne bi bio problem biti treća opcija (nešto kao Budimir u prvom Bjelicinom mandatu). Krila su ok lijevo, ali desno imamo dosta upitnika. Da se mene pita doveo bih konačno nekog igrača koji je pravo desno krilo (Cordoba i Mbuku očito po stilu igre nisu, iako im to piše kao primarna pozicija). Da po 100000. put spomenem Jasira Asanija. Mislim da je idealan za tu poziciju kod nas, ima dobru statistiku, nije skup i sigurno bi mu Dinamo bio primamljiv s obzirom da je već skoro 3 godine u Koreji.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Šabović bi bio baš brutalan . A nije jedini koji mčnam je promakao jer ga nije imao tko dovesti u biti. Tu mislim na loš scouting i to je najbitniji segment koji se nadam da ćemo popraviti 100 posto
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Transferfeed
    "Leon Grgić, a 19-year-old young representative of Austria, is desired by Dinamo, Hajduk, and Rijeka. However, there are suggestions that he might not be present on the field today in Rudeš."

Moram priznati da ne kužim ovu objavu. Kakav pak sad Rudeš? :rofl:
  • miro
    5.6k
    Sturm igra s Lokomotovom LP za mlade na Rudesu
  • Droljo
    12.1k
    Kako je prijelazni rok završen kad nemamo lijevog beka a kod nas su još uvijek Bočkaj, Perić, Perković, Bulat...?The Undertaker

Pa tu si dva lijeva beka spomenuo. Još imamo štefulja na plaći. To je tri. Franjić i rpg tu smo na 4 i pol već... :snicker:
    Oliveirasa sam izostavio. 5 i pol LB
  • Orc123
    10.5k
    Jel se zna situacija s Misicem?
  • vjeko1701
    12.2k
    is desired by Dinamo, Hajduk, and RijekaSibirski plavac

Ako ga mi zbilja želimo, onda bi najbolja kombinacija bila nama pa posudba u Lokomotivu pošto su oni trenutno samo na Andriću kao napadaču. Sad je samo pitanje dal je poželjnije neko od rivala direktno ili k nama al uz posudbu do ljeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.