• NB86
    16.8k

S povratkom petka 3 5 2, pogotovo protiv "slabijih" ekipa, barem probat
  • Izet Hajrović
    5.3k
    s ovom formacijom 3-4-1-2 je problem što gubimo jednog igrača naprijed, a iza imamo 3 stopera od kojih ne možemo niti jednog i pol poštenog sastaviti. Za HNL trebamo i dalje forsirati 4-1-4-1 kao i do sad. Bez obzira na današnju predstavu svih, ne treba zaboraviti prijašnje utakmice. Istaknut ću npr. Mbukua, bio je dobar protiv Šibenika i Osijeka za vrijeme kad je igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Cordoba danas zabio gol. Svakako bih njima dao šansu na desnom krilu do oporavka Sučića, a onda bih, ako se ne pokažu u najboljem svjetlu, stavio Stojkovića na desno krilo, a u sredini da budu Mišić, Sučić i Baturina. Iza bih standardizirao Franjića, Mmaee-a, Galešića i RPG-a uz Čavlinu na golu. Što se špice tiče, meni je i dalje tu Kanga u prednosti. Na Petkovića ne računamo ozbiljno do 4. mjeseca. Bez obzira na onaj epski udarac danas, on je i dalje dosta bolji od Kulenovića po meni i šteta što ga se malo koristi jer se zna zagraditi, odložiti loptu. On ima smisla za kombinatoriku i šteta što ga ne koristimo više kao mantinelu, danas ne lijepo ostavio Baturini, šteta što nije "opalio" iz prve.

Konačno, 4-1-4-1.

Čavlina - Franjić, Galešić, Mmaee, RPG - Mišić, Sučić, Baturina - Pjaca, Kanga, Stojković.
  • Mihaljević
    13k
    Čavlina
    RPG - Galešić - Theo - Franjić
    Sučić - Mišić - Baturina
    Stojković - Petković - Pjaca

Kad se svi vrate i ako ne bude ozljeda (Početak trećeg otp.) , tek onda ću očekivati dobru igru, a sad šta nam Bog da i sreća junačka.
  • Dinamosaur
    2.2k
    kad se vrate?
    To nemres ocekivat da ce biti do derbija, ozljede jos uvijek traju.
    Oporavak? i vrijeme dok se vrate u top formu, iliti formu za derbi..daj boze..tesko
  • Mali Zeus
    17.4k
    Iskrene čestitke onima koji su stali na stranu Marića i potjerali Bjelicu da bi doveli Cannavara koji momčad nije unaprijedio ni milimetra. Ne spominjite mi Milan jer se ovdje svršavalo i na igru protiv Monaca. Ne spominjite ni pressing jer Neno je govorio o trčanju na prvoj pressici.Captain America

:lol:

Pazi Neno je govorio o trčanju, bravo.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Pola foruma se vodi logikom da smo jučer bili top zbog pobjede protiv Milana a danas flop zbog knap pobjede protiv Bjelovara :lol:SAS1987

Tak je, jebote atmosfera kao da smo izgubili.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ovi kaj stalno šire negativu samo paze da mi ostali nebi pali u euforiju.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jedna slabija tekma u Kupu, što se dogodi i zaziva se Bjelica, sve treba potjerati, sve je loše, sve je krivo.

Zona nikad ne iznevjeri. :heart:
  • Jurki
    17.3k
    Dobro je kaj je ovak ispalo.. malo smo se zblamirali.. ali bar se vidi ko moze i ko ne moze.
    Pa prema tome za ljeto napraviti poduzu listu za "odstrel".
    I nema se vise ko kaj pitati zakaj netko igra ili ne igra.

Iskreno, nebi htel biti novom sportskom direktoru u kozi koliko ga posla ceka i kolko bu moral pocistiti kadar.
  • Ludovic IX
    8.6k
    vjerojatno bi tak bilo i tam 2005-e kad je dinamo izgubio od naftaša. Da je postojala zona, pisalo bi se o tome da je modrić ok za HNL ali vidi se da to nije to. Ili odakle su ovog Etto-a izvukli. A ćorluka neće nikakvu karijeru napraviti sa ovim trčanjem na petama.

u tome trenu dinamo je u prvenstvu izgubio u osijeku, igrao samo 0:0 doma protiv Hajduka. Bio je prvi ali drugi su isto bili katastrofa.
  • Cosey
    584
    Mislim da je sad jasno da je ključan tjedan i za nas i za Hajduk i Rijeku od 22. i 23. 02. sve do 01. i 02.03. Svi igraju tri derbija u sedam, osam dana.

Mislim da trebamo ići jako i u Kupu protiv Osijeka jer ima značaj radi Europe.
    Nije isto LP i El, ali isto tako nije isto EL i KL.
  • Dubbbrava
    838
    Nemogu sad nać temu ali čini mi se da sam prije koji dan vidio od jednog od forumaša koji se dotaknuo derbija koji se za 3 tjedna i jasno upitao što klub misli ovaj puta napraviti po pitanju osiguranja na stadionu što se tiče gostujućih navijača i njihovog konstantnog orgijanja s unosom nenormalne količine pirotehnike?
    Nakon prošlog derbija se puno toga obećavalo pa me zanima u kojem smo sad statusu i stanju pripravnosti?
    Naravno, ova tema može bit prilično škakljiva novinarskim očima pa slobodno može odgovor i u PP.
    Hvala unaprijed
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Sada kad se kompletirao raspored, nakon što smo doznali datum i satnicu odigravanja kupa mogu samo reći da će to bit zajebanih 9 dana. 22. igramo s Rijekom, 4 dana nakon doma Osijek i onda za još 4 dana nam dolazi Hajduk.

Moramo izboriti prolaz u kupu te minimalno pobjedu i remi u dva HNL derbija. Iako se mora ići na dvije pobjede jer nismo u situaciji da se kalkulira, a sa Hajdukom imamo užasan H2H ove sezone. Nadam se da će Fabio psihološki tu utjecati na igrače koji jako loše igraju derbije već neko vrijeme, a ovo bi mogle biti prekretnice prvenstva.

Puno bi značio povratak Franjića i da igra sve tri utakmice jer bi nam to bilo pojačanje i na lijevom i na desnom beku zbog RPG-a. Isto se nadam da će ipak u ove derbije uskočiti KTC umjesto Mmaeea jer mi ulijeva puno više povjerenja.
  • Olmic
    4.7k
    franjic bude spreman za Rijeku
  • ShanKu
    1.6k
    Kako može netko tako nisko past i poželjet nekome u komentaru zadnji rođendan u životu - pa to je baš grozno. (Na objavi službene stranice na Facebooku, gdje čestitaju rođendan predsjedniku Dinama)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.