• NB86
    15.9k

S povratkom petka 3 5 2, pogotovo protiv "slabijih" ekipa, barem probat
  • Izet Hajrović
    3.8k
    s ovom formacijom 3-4-1-2 je problem što gubimo jednog igrača naprijed, a iza imamo 3 stopera od kojih ne možemo niti jednog i pol poštenog sastaviti. Za HNL trebamo i dalje forsirati 4-1-4-1 kao i do sad. Bez obzira na današnju predstavu svih, ne treba zaboraviti prijašnje utakmice. Istaknut ću npr. Mbukua, bio je dobar protiv Šibenika i Osijeka za vrijeme kad je igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Cordoba danas zabio gol. Svakako bih njima dao šansu na desnom krilu do oporavka Sučića, a onda bih, ako se ne pokažu u najboljem svjetlu, stavio Stojkovića na desno krilo, a u sredini da budu Mišić, Sučić i Baturina. Iza bih standardizirao Franjića, Mmaee-a, Galešića i RPG-a uz Čavlinu na golu. Što se špice tiče, meni je i dalje tu Kanga u prednosti. Na Petkovića ne računamo ozbiljno do 4. mjeseca. Bez obzira na onaj epski udarac danas, on je i dalje dosta bolji od Kulenovića po meni i šteta što ga se malo koristi jer se zna zagraditi, odložiti loptu. On ima smisla za kombinatoriku i šteta što ga ne koristimo više kao mantinelu, danas ne lijepo ostavio Baturini, šteta što nije "opalio" iz prve.

Konačno, 4-1-4-1.

Čavlina - Franjić, Galešić, Mmaee, RPG - Mišić, Sučić, Baturina - Pjaca, Kanga, Stojković.
  • Mihaljević
    11.6k
    Čavlina
    RPG - Galešić - Theo - Franjić
    Sučić - Mišić - Baturina
    Stojković - Petković - Pjaca

Kad se svi vrate i ako ne bude ozljeda (Početak trećeg otp.) , tek onda ću očekivati dobru igru, a sad šta nam Bog da i sreća junačka.
  • Dinamosaur
    1.9k
    kad se vrate?
    To nemres ocekivat da ce biti do derbija, ozljede jos uvijek traju.
    Oporavak? i vrijeme dok se vrate u top formu, iliti formu za derbi..daj boze..tesko
  • Mali Zeus
    15.9k
    Iskrene čestitke onima koji su stali na stranu Marića i potjerali Bjelicu da bi doveli Cannavara koji momčad nije unaprijedio ni milimetra. Ne spominjite mi Milan jer se ovdje svršavalo i na igru protiv Monaca. Ne spominjite ni pressing jer Neno je govorio o trčanju na prvoj pressici.Captain America

:lol:

Pazi Neno je govorio o trčanju, bravo.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Pola foruma se vodi logikom da smo jučer bili top zbog pobjede protiv Milana a danas flop zbog knap pobjede protiv Bjelovara :lol:SAS1987

Tak je, jebote atmosfera kao da smo izgubili.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Ovi kaj stalno šire negativu samo paze da mi ostali nebi pali u euforiju.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Jedna slabija tekma u Kupu, što se dogodi i zaziva se Bjelica, sve treba potjerati, sve je loše, sve je krivo.

Zona nikad ne iznevjeri. :heart:
  • Jurki
    15.5k
    Dobro je kaj je ovak ispalo.. malo smo se zblamirali.. ali bar se vidi ko moze i ko ne moze.
    Pa prema tome za ljeto napraviti poduzu listu za "odstrel".
    I nema se vise ko kaj pitati zakaj netko igra ili ne igra.

Iskreno, nebi htel biti novom sportskom direktoru u kozi koliko ga posla ceka i kolko bu moral pocistiti kadar.
  • Ludovic IX
    8k
    vjerojatno bi tak bilo i tam 2005-e kad je dinamo izgubio od naftaša. Da je postojala zona, pisalo bi se o tome da je modrić ok za HNL ali vidi se da to nije to. Ili odakle su ovog Etto-a izvukli. A ćorluka neće nikakvu karijeru napraviti sa ovim trčanjem na petama.

u tome trenu dinamo je u prvenstvu izgubio u osijeku, igrao samo 0:0 doma protiv Hajduka. Bio je prvi ali drugi su isto bili katastrofa.
  • Cosey
    554
    Mislim da je sad jasno da je ključan tjedan i za nas i za Hajduk i Rijeku od 22. i 23. 02. sve do 01. i 02.03. Svi igraju tri derbija u sedam, osam dana.

Mislim da trebamo ići jako i u Kupu protiv Osijeka jer ima značaj radi Europe.
    Nije isto LP i El, ali isto tako nije isto EL i KL.
  • Dubbbrava
    763
    Nemogu sad nać temu ali čini mi se da sam prije koji dan vidio od jednog od forumaša koji se dotaknuo derbija koji se za 3 tjedna i jasno upitao što klub misli ovaj puta napraviti po pitanju osiguranja na stadionu što se tiče gostujućih navijača i njihovog konstantnog orgijanja s unosom nenormalne količine pirotehnike?
    Nakon prošlog derbija se puno toga obećavalo pa me zanima u kojem smo sad statusu i stanju pripravnosti?
    Naravno, ova tema može bit prilično škakljiva novinarskim očima pa slobodno može odgovor i u PP.
    Hvala unaprijed
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Sada kad se kompletirao raspored, nakon što smo doznali datum i satnicu odigravanja kupa mogu samo reći da će to bit zajebanih 9 dana. 22. igramo s Rijekom, 4 dana nakon doma Osijek i onda za još 4 dana nam dolazi Hajduk.

Moramo izboriti prolaz u kupu te minimalno pobjedu i remi u dva HNL derbija. Iako se mora ići na dvije pobjede jer nismo u situaciji da se kalkulira, a sa Hajdukom imamo užasan H2H ove sezone. Nadam se da će Fabio psihološki tu utjecati na igrače koji jako loše igraju derbije već neko vrijeme, a ovo bi mogle biti prekretnice prvenstva.

Puno bi značio povratak Franjića i da igra sve tri utakmice jer bi nam to bilo pojačanje i na lijevom i na desnom beku zbog RPG-a. Isto se nadam da će ipak u ove derbije uskočiti KTC umjesto Mmaeea jer mi ulijeva puno više povjerenja.
  • Olmic
    4k
    franjic bude spreman za Rijeku
  • ShanKu
    1.4k
    Kako može netko tako nisko past i poželjet nekome u komentaru zadnji rođendan u životu - pa to je baš grozno. (Na objavi službene stranice na Facebooku, gdje čestitaju rođendan predsjedniku Dinama)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.