• Jurki
    15.5k
    Treba ponuditi 2mil€ i uzet' im gaPeškaman

Tim potezom bi nadmasili sami sebe u moru retardiranih kupnji zadnjih godina.
    Kraj njega bi Bockaj izgledal ko top posel za nas s financijske strane.
    Tovari bi se mogli udarati nogom u guzicu.. 2 milje zarade na transferu i milja usteda na placi.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Ja samo znam da je receno da moraju nekog prodat ovaj rok kako bi opstali, a prodali jos nikog nisu. Nema prihoda od prodanih igraca, nema prihoda od europskih natjecanja... nek nekog drugog farmaju da zive od prodanih ulaznica i dresova.
  • vjeko1701
    12.2k
    A netko će vjerojatno biti prodan, samo pitanje je tko i pod kojim uvjetima. Ako je zbilja istina da baš moraju ovaj rok nabrati barem 4-5M onda će biti gusto.
  • don
    10.9k
    ali di mogu još nekog prodat? di je otvoren prijelazni ? Mislin od ovih koji mogu dat te novce, Turksa, MLS i ...?
  • hardek
    4.1k
    Puki navodno ima ponudu iz MLSa al on ne želi nazad u Ameriku.
  • vjeko1701
    12.2k
    Grčka možda? Do kad nijma traje? Mislim da ima još neka liga neposredno ispoid lige 5 da je otvoren čak i duže nego nama.
  • don
    10.9k
    Grčka možda? Do kad nijma traje?vjeko1701

zatvoren prie 11 dana.

baš sad gledan, doslovno nemaju di prodat igrača u europi.
    U Turskoj se prijelazni sutra završava, evantualno u Poljsku/Česku ligu u šta sumnjan.

dakle, MLS ili ništa.
  • rioda
    6.7k
    Kakve su to uopće gluposti s različitim trajanjem prijelaznog roka ovisno o državi? Nikad mi to nije bilo jasno
  • austrijanac
    5.6k

Generalno da se da prednost manjim državama da ubodu nekoga, a i neki su imali jer im prvenstvo se nastavlja dosta kasnije od mainstream liga.
  • Jaro
    9.1k
    još nisan doživia da neko sam sebi govori "fuck you" :rofl:don

Goran Ivanisevic je sebi govorio i gore stvari :joke:
  • Crni86
    8k
    ne znam da li je gluplji on s tim pokusajem izvlacenja ili su gluplji oni koji su povjerovali u to objasnjenje.
  • Mali dioničar
    16.8k
    Dečko je kao samosvjesni Hrvat iz Kanade samo odgovorio na medijske pokušaje ponovnog uspostavljanja jugosfere.

Rekao je “fuck YU”, a ne “fuck you”.
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪don ne znam da li je gluplji on s tim pokusajem izvlacenja ili su gluplji oni koji su povjerovali u to objasnjenje.Crni86

Ekipa bi povjerovala u bilo kaj pa da je i rekao da je rekao nešto sasvim drugo, a ne to ili da su mu namjestili.
  • Droljo
    12.1k
    Govori se ovod o 'progresvinim' ugovorima i to je ok. Kad mi ponudimo šotićeku isto to je katastrofa i štednja. Morali bi se dogovoriti jel to ok ili ne.
  • Iskrenjak
    209

Vec svi zaboravljaju da je osim svega ovog tu i kronicna ozlijeda koljena koju mali ima i koju skrivaju, vise ili manje uspjesno, vec duze vrijeme. Sumnjam da ga ijedan ozbiljni klub s tim bude pustio na ljecnickom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.