Netko je stavio slike sa xG prvog dijela sezone i drugog.
Prednjacimo daleko u oba.
Najvise prilika stvaramo, najvise golova smo trebalo zabiti.
Netko je stavljao i slike sa bodovnim stanjem po tome, mi bi prema tome trebali imati 15 bodova vise nego sto imamo, a konkurenti puno manje.
Naravno da xG ne govori puno, ali djelomicno ukazuje na stvari, — jedan u nizu
Ali znate što je tužno? Dok su ovi skidali naše dečke, među svima njima su se šetali igrači Bjelovara. Sami, potučeni, tužni. Nisam vidio da im je itko prišao od njihovih navijača. — Plavo Srce
trebali imati 15 bodova vise nego sto imamo, a konkurenti puno manje — jedan u nizu
i za koje nagovaras ljude da uplate na kladionici — jedan u nizu
Pa cak i kladionice, najobjektivniji promatraci, kojima ovisi poslovanje o tome, kazu da smo i dalje najveci favoriti iako smo imali 7 bodova manje — jedan u nizu
upravu — jedan u nizu
opusti se malo, virujen da te diraju tuđa mišljenja i u privatnom životu, nije ti to dobro. Uživaj i sve najbolje, kolega. :hearts: — don
Nisam ja taj koji nakon komentara nekog forumasa saljem poruke u inbox gdje pitam nekoga sta ima protiv mene, i ako hoce da se mozemo naci prije tekme kada budem u ZGu pa da to rijesimo uz pivo :cool: — jedan u nizu
Budem opet oznacio tvoj komentar — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.