• Mr Anderson
    10.6k
    Tko god opravdava ovo, taj ne zeli dobro Dinamu.DiddyGuela

Glavno da ti želiš sa svojim stavom.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Treba igrace protiv Gorice docekat sa zvizducima jer je ovo bio neuvjerljiv performans, dat im do znanja da nije sve u redu jer zelimo dobro Dinamu jel.
  • Crni86
    8k
    Mozda jednostavno fali i karakterni doprinos petka i akija. Jbga nema ti prva dva kapetana, vjerujem da deckima i to zna puno znacit u smislu ssmopouzdanja.

Nista protiv msiketa, ali aki i petko su jednostavno rodeni leaderi.
  • Jaro
    9.1k
    I na ljeto ce se nagovarat Miska i okolo klubove da prime besplatno nase igrace...
  • El Madrigal
    95

Pavic do sad ni jednom nije pokazao da je talent, decko ce biti prosjecan igrac. Svaka cast na tome, al to nije za dinamo.

To si u pravu potpuno. Nije da nema prilika. Igrao je dosta da se vidi je li je ili nije!
  • fakin
    19

je kangi, galešiću, mmaeeu i mbuku baš fali karakterni doprinosi petkovića i ademija.
  • Crni86
    8k
    da fali, kad nema macke misevi kolo vode.

Tko nije bio dio sustava nema pojma koliki utjecaj moze imati samo jedan pojedinac na razmisljanje i koheziju nekog kolektiva.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Rutinski se prošlo, ta nije Bjelovar Longvillage.
    Ne znam kaj se tresete :joke:
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Kup smo prošli, ostavite se tog. Čuvajte zivce za vikend to moramo dobit jer će garantno ovi tudumi svoje kiksat u druge dvi utakmice.
  • ZrnTSCHeZ
    776
    50 stranica na Zoni za tekmu koja je trebala biti rutinska govori dovoljno.

Očekival sam da bu Cannavaro usadil veću dozu profesionalizma u pristup momčadi na ovakvim utakmicama...u smislu: stisnite od starta, zabite 3 komada u pola sata i onda može do kraja šparanje i šetnja.

Dečki iz Bjelovara su me oduševili kaj nisu bili impresionirani već su se praktično nadigravali, posebno drugo poluvrijeme...njihovi brojevi 7, 11 i čini mi se onaj Amer na desnoj strani imali bi prema današnjoj predstavi mjesta i u našim prvoligašima.

Razočaranje su mi bili mnogi (Mbuku, Kule, Kanga, Kač, Niko), al sam pojačano pratil Pavića kao navodnog generacijskog talenta...kao nebre s juniorima u Barcu jer treba prvoj, a onda je nezamjetan i nemoćan protiv trećeligaša (čini mi se da samo jedno progresivno dodavanje) da ga mijenjamo...forsamo Mišića i nakon 20min izgleda opet list

Ne smijemo se zavaravati, pukom srećom smo prošli, nije to dobro, trebamo bolje u narednim tjednima koji nam odlučuju sezonu.
  • masacusec
    4.5k
    Ne serite! 3 komada smo uvaljali bilogorskom divu i idemo u 1/4finale!!!!
  • veselko tenžera
    4k
    Šantalab je jedno od najjačih prezimena koje sam čuo u zadnjih par godina :strong:

Fabio, ako čitaš, imamo 2 napadača koja su najbolje utakmice u karijeri odigrali u sustavu 3-5-2, a ne snalaze se kao solo špice. Lani smo tako osvojili prvenstvo. Imali smo snage za 60 minuta i vrhunskog golmana, eto recepta.

Nakon ovakve muke uzimamo kup.

Uzimamo i prvenstvo jer su nam konkurenti retardirani, ali moglo bi biti na manje od 6-7 bodova.

Ne treba nam Ivanušec za 15 utakmica, imamo puno kvalitetnih rješenja u ofenzivi. :monkey:
  • jedan u nizu
    11.5k
    mi Goricu možemo samo slučajno dobit, kao i naslov osvojitdon

nebi ja bio ja da se ne osvrnem na jos jednu velebnu izjavu doticnog kolege.

:clap; :clap;
  • don
    10.8k
    stvarno kako se usuđujen napisat to, šok i vjeverica.

šta za tebe znači slučajno? ako pričamo o naslovu to nije jedna utakmica pa da se može eto ako se poklopi "dobit", pojam "slučajno" u kontekstu naslova znači da se konkurenti moraju posamoubijat, jer ćemo mi sa konstantnim kašljucanjem prosut još bodova, isto ka i oni, ali mi imamo -5 i nemamo više prava na taj kiks.
    slično ka i prošle sezone di nam je raspad glavnog konkurenta jako olakša titulu, to očekujen i ove godine. Ali da ćemo izdominirat ligu i ne.

navijači mogu biti realni i nerealni, znamo tko ne smi, zato mi i jesmo na tribini.
  • jedan u nizu
    11.5k

Netko je stavio slike sa xG prvog dijela sezone i drugog.
    Prednjacimo daleko u oba.
    Najvise prilika stvaramo, najvise golova smo trebalo zabiti.

Netko je stavljao i slike sa bodovnim stanjem po tome, mi bi prema tome trebali imati 15 bodova vise nego sto imamo, a konkurenti puno manje.

Naravno da xG ne govori puno, ali djelomicno ukazuje na stvari,

Kada pogledas igru naseg konkurenta, za koje ti uvijek govoris da ce dobiti nekako, i za koje nagovaras ljude da uplate na kladionici i da ako izgube novce, da im ti vracas nazad, igra je ocajna i oni mogu samo slucajno osvojiti prvenstvo.
    Jer cijelu, ama bas cijelu sezonu igraju na guzove i bez dominacije protivnika dobivaju utakmice uz ne bas neznatno sudacko poguravanje.

Dakako da se i tako mogu osvajati prvesntva, osvajala su se u povijesti, a bome ce i buducnosti.

Ali reci za najdominantniju ekipu, da moze samo slucajno osvojiti prvenstvo je velika, velika glupost.
    Pa cak i kladionice, najobjektivniji promatraci, kojima ovisi poslovanje o tome, kazu da smo i dalje najveci favoriti iako smo imali 7 bodova manje.
    I ne, to nije zbog imena, nego zbog prikazane igre.
    Da igramo ocajno kao Hajduk, ili da je Hajduk dominantan kao mi, vjeruj mi da bi rekli drugacije.

I nemoj mi se sada vaditi na to sto ti podrazumijevas kada kazes 'slucajno'. Sad se vadis tu na neku tehnikaliju, a poznat si po tome da kao unervozena klinka od 13 godina pises komentare za vrijeme, i nakon tekme, pljujes igrace, upravu, trenere. Izjavljujes da neces vise navijati za dinamo vise puta, izjavljujes da gasis tv, da vise ne pratis nogomet, da ovo, da ono ....

Svi znaju sta si mislio kad si napisao sto si napisao, nema smisla sada traziti tehnikalije i ublazavati svoje histericno videnje nogometa.

p.s. i nemoj mi sada pisati da sta ja imam protiv tebe, jer stalno citiram tvoje postove.
    Dok god ti pises ovakve izjave i slobodno prosipas pamet i svoje videnje nogometa, i dok god imas to pravo (a imas ga hvala bogu), do tada cu i ja ponekad citirati tvoj post i pitati te da li si ozbiljan, ili cu ti sarkasticno napisati 'clap, clap' kako i ti pises drugim forumasima.
    Vjeruj mi, kada nebudes imao takve postove, necu ni ja imati sta komentirati ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.