• njurci10
    70
    Nekako mi je desno krilo bilo prezaguseno, na momente moha, Cordoba i mbuku u 3m2
    Čim je izašao mbuku i Cordoba imao više mjesta je to bilo bolje.
    Vjerojatno je to i Fabio vidio
  • GeneralNapoleon
    736

Cudi me da je stavio Mbukua na krilo a Cordobu u spicu. Mbuku nit je brz nit je prodoran. Cordoba barem ima brzinu.
  • ElDorado
    1.9k
    Ova tekma je pokazala da mi imamo 11 do nateguto 13-14 igraca. Na dva mjesta (6 i LB) imamo trenutno ozljeđene igrače. To je ono kaj zabrinjava. Ajd zadnih 10-15 min Cordobe obećava jer se nakon gola ohrabrio. Desnog beka trenutno nemamo jer desni bek mora igrati lijevog. Pohvale Baturini i Pjaci za danas. Oni su digli cijelu igru.
    A tko ne vidi pomake pod FC stvarno ne znam kaj bi rekao.
  • hardek
    4.1k
    Mislim da je plan bio da desno Mbuku-Moha-Cordoba rade trokut i kratkim dodavanjima izbacuju jedan drugog u for. Problem je bio što je Mbuku previše carinio loptu a i kad je odlučio dodat to je bilo pogrešno.
  • GeneralNapoleon
    736

Po meni i Cordoba dosta carini. Ali se cinio i problem, kod svih igraca, da se bas muce primanjem i obradivanjem lopte. Pa mislim da i zato te kombinacije nisu dobro prolazile.
  • San Lorenzo
    18.5k
    @Crusades
    Super si, probaj si izanalizirati tok rasprave, iako znam da je teško odoljeti zovu lajkića.
  • Mihaljević
    11.6k
    Kakav Bjelica, nikad nije bio gospodin niti je ikad poštovao priliku koju mu je Dinamo dao. Uvijek je on za sve bio zaslužan, a protiv Dinama je uvijek srao na sva zona. Ne kažem da je Cannavaro neki trener, ali potpuno ga više cijenim od Bjelice.
  • Dudu 9
    458

Dobio je Stojkovića, pa mu je ovaj bio zakucan za klupu.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Meni se kod njega najviše svidja što je samo kritičan. Nema zajebancija ,neće od govneta pravit pitu. Kad ne valja nevalja. Reci da je tako,bit ćemo bolji. Naš kao danas u razgovoru nakon tekme. A ne kao njegovi prethodnici da nas prave ljudima i seru da je sve bilo odlično i da smo imali posjed bla bla bla . Vidi se napredak u igri,naslućuje ideja kako je i kolega @Georg Kochopisao. Konačno se naziru automatizmi. Još kad se iskristalizirao momčad. Kad budemo kompletni, i počnemo zabijati svoje šanse , sve će doći na svoje. Respekt Fabio
  • Izet Hajrović
    3.8k
    upravo to. U drugom dijelu pojačanja još nisu donijela prevagu, prevagu je donio Stojković, unutarnja rezerva. Bjelica ga nije koristio (ili premalo), a nama je sad najbolje pojačanje. Nakon tovara na Maksimiru ćemo znati na čemu smo s Cannavarom.
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪NB86 Bjelica je završena priča ali isto tako nije dobio ni pripreme a ni Galešića , Kangu i Franjica ..CastAway1986

Da i?
  • CastAway1986
    2.6k
    Šta I? Šta tu nije jasno ? Igra u HNL-U se popravila ali i dalje to nije sjelo kako treba vjerujem da hoce na kraju ! Ne vidim da sam tebi uopće nešto odgovarao tako da poštedi me pametovanja..
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus Šta I? Šta tu nije jasno ? Igra u HNL-U se popravila ali i dalje to nije sjelo kako treba vjerujem da hoce na kraju ! Ne vidim da sam tebi uopće nešto odgovarao tako da poštedi me pametovanja..CastAway1986

Ne brini, ionako samo previše pametuješ pa kaj ćeš s još više toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.