• Paggini
    39k
    za sada velika 0...Jaro

600 minuta ove sezone, 2 gola, 3 asista! Nije baš nula, mislim da jedino Pjaca ima per minute bolje brojke od naših krila.

Za dojam se slažem, mislim da je često nedorečen, ali ima 21 godinu, a alternativa je Mbuku... Pa ako su oba loša, radije bih gledao klinca jer klinac se može razviti, Mbuku ne može. A i ako je loš, nafilamo mu brojke na silu, pa ga prodamo na konto latino egzoticnosti i godina, jel.

#PagginiZaSportskogDirektora
  • rokikaciga
    493
    i uz sve to dosao iz J.Amerike u Europe kao klinac...treba tu prilagodbe na kulturu, jezik, ljude uz drugacijo nogomet itd. Mnogi zaboravljaju ljudski element u ocjenjivanju igraca
  • Jaro
    9.1k
    ja gledam nogomet. Nisam od ove new age ekipe koja samo statse gleda. Gol protiv Varazdina recimo bi bio neoprostivo ne zabiti...
    Zo kaj su ostala krila isto zakurac, ne znaci da ovaj valja - kao glavni cilj prijelaznog roka...

igrali su danas protiv treceligasa... kakva prilagodba jbt...
  • Paggini
    39k

I to sve i promijenio je tri trenera, Jakir nije nešto ozbiljno s njim računao, Bjelica ga je bacio kao krpu, a Cannavaro ga koristi. Volio bih da mu se da sustav u kojem će igrati, poveži ga sa Stojkovićem desno, neka ga RPG iza čuva i utrčava u prostor.

Ovako mi izgleda često, cijelu sezonu, kao da ostavljamo ta krila da igraju na svoj trenutak inspiracije. I da, Pjaca je maher, on će izmisliti nešto iz guzice uvijek, Gxogja ako mu je dan također, ali Cordoba neće još uvijek. Pa onda mu daj neke najjednostavnije mehanizme, utrčavanje beka, otvaranje prostora, daj mu neki mini sustav unutar kojega ćeš iskoristiti njegove prednosti jel.

gledam nogomet. Nisam od ove new age ekipe koja samo statse gleda. Gol protiv Varazdina recimo bi bio neoprostivo ne zabiti...
    Zo kaj su ostala krila isto zakurac, ne znaci da ovaj valja - kao glavni cilj prijelaznog roka...
    Jaro

Pa gledam i ja prijatelju, ali svodiš Cordobu na crno ili bijelo. Dojam, kao što sam napisao, nije uvijek pozitivan, najčešće je meh, ali s druge strane - nije ni potpuna nula.

Ima dva gola (bitna) i tri asista za to jako malo vremena koje je igrao. A ovo "to bih i ja zabio" možemo reći i za Špikine zicere protiv Belupa i Lokse? Nista protiv Špike, ali taj argument da bi to svatko zabio je faličan jer ne zabije sve svatko i to je normalno, a mi ovdje seremo igračima jer su zabili...
  • Dinaminjo
    1.3k
    Aktivnog beka sto trenutno Rile nije
  • Noel
    8.7k

Poanta je da Marić nije mogao bolje od Šotičeka i Cordobe. Biralo se između njih dva. To je problem.. nadam se da će budući SD ić na puno jače igrače..
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nije odigrao ništa posebno ali ovakva negativa je totalno promašenaSad opet

Makar što kolega, bila je i bit će opća negativa.
  • Yovitssa
    873
    Na stranu statistika, dečko nam je stalno igrač manje... Bio sam presretan kad je na teomi u Varaždinu baš on zabio, ali što više prilika dobiva to postaje sve gori...
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Za sad Cordoba dobar za pojačat radio. Više je mačak u vreći nego neko krilo.

Radije bi gledao ako možemo Pjacu na neprirodnoj poziciji i Hoxhu lijevo, nego ove nikom ništa partije Cordobe.
  • Praskaton
    3.7k
    Momak nije navikao na hladnoću,smog..Kad dođe proljeće i Juan se probudi iz zimskog sna
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ja mislim da on nije navikao na ovakvu igru posjeda. Stalno trazi prostor kojeg nema, ne bi ga otpisao, ali posudba mozda i nije losa opcija. Loksa ili VZ di se nogomet igra, nikako u Goricu i takve ekipe.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Posudit ga Olimpiji, a nama dovest Florucza. Ako Juan tamo zadovolji, vratit ga nazad i imamo 2 top krila. Sounds good to me. :cool:
  • GeneralNapoleon
    849
    Protiv bloka bezkoristan. Dribling na malom prostoru mu ne postoji. Jedino kako moze proc igraca je onako kanekovski kroz fintu i brzinu. Od toga vrlo malo koristi imamo u 90% utakmica.
  • SAS1987
    16.2k
    Momak nije navikao na hladnoću,smogPraskaton

Nek vozi Wolt da se privikne :lol:
  • San Lorenzo
    18.6k
    Lik se zavezao za aut liniju i svaku loptu koju primi šalje Teofilu...ako je aktualna ona ponuda iz MLSa, prodavaj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.