• don
    10.8k
    Osijek ne postoji, kao ni drugo poluvrijeme protiv Istre.

mada očekivano, ne znan ni zašto pišen.
  • njurci10
    70
    jesi ponosan na osam bodova? A HNL ćemo zaboraviti jel?

Fabio mi se trenutno čini puno bolji od Bjelice, Bjelica je lagano propao.
    I teško da će igdje više raditi, možda neki klubici.
    Dok će Cannavaro sigurno voditi neke klubove liga petica u budućnosti.
  • CastAway1986
    2.6k
    Bjelica je završena priča ali isto tako nije dobio ni pripreme a ni Galešića , Kangu i Franjica ..
  • NB86
    15.9k

Nije dobio pripreme al je dobio 11 utakmica hnl-a, ovdje se pise nakon 3 cannavarove(od koje je dvije dobio i jednu izgubio a bio dominantan) da nije napredak nad bjelicom, nebu islo, nakon 10 utakmica podvlacite crtu pa cemo vidjet jel se dobro izabralo, u svakom slucaj neovisno o fabiju bjelica je bio bivsi, od zatrovanih odnosa do losih rezultata, spasa mu nije bilo
  • Crni86
    8k
    Pitas se zasto neki uopce komentiraju na zoni s obzirom na svoj stav.

Ako je nama mister najveci problem, mi problema nemamo. Mozes ti bit najbolji trener ali ako imas skupinu ne karakternih likova nema ti spasa. Sada je vec malo pre velika slucajnost da pod trecim trenerom se neke stvari ponavljaju.

Da se razumijemo, ovo izgleda puno bolje nego pod jakirom i bjelicom po mom misljenju, ali ako treci trener vec ima problema da se moncad uozbilji i da taj trener ima veliku tezinu posto je bivsa zlatna lopta, onda mi imamo problem s beskarakternim igrackim kadrom, a ne trenerom. Pa ne moze trener svaku sekundu ponavljat igracu da igra 100%. Pa nisu to vise djeca od 16,17 godina. To su sve ozbiljni igraci u zrelim igrackim godinama.

To sam isto tvrdio kada je i bjelica tu bio. I ne zazivam bjelicu nazad vec zelim povuc paralelu da na taj nacin mozemo mjenjat trenere dnevno i da ja iskreno mislim ds necemo postic napredak jer kljucni problem je u igrackom kadru.
  • CastAway1986
    2.6k
    ja sam apsolutno za Fabija da se razumijemo ali kao i većina očekujem više
  • Praskaton
    3.5k
    “Pobjeda je jedino što je danas bilo dobro. Moramo se ispričati navijačima jer ih danas sigurno nismo učinili ponosnima. Moramo biti svjesni težine grba kojeg nosimo na dresu. Ovo je dobra lekcija za nas”

Nagazi ih mister jer drugačije ne bude išlo
  • Crni86
    8k
    Pobjeda je jedino što je danas bilo dobro. Moramo se ispričati navijačima jer ih danas sigurno nismo učinili ponosnima. Moramo biti svjesni težine grba kojeg nosimo na dresu. Ovo je dobra lekcija za nas”Praskaton

I ovo je kljucno. Svjestan je svega i komunicira da je svjestan svega. Nema varanja javnosti s terenima, loptama, travnjacima, ozlijedama itd. Stvaranja alibija sebi i momcadi.

Da nesto mozes ispraviti moras uopce i priznati gresku (ne mozda njegovu vec i da ju tvoji igraci rade).
  • GeneralNapoleon
    738

To je mozda jedan od vecih pomaka. Barem se tocno vidi da vidi sto vidimo i mi. Nadam se da ce tako ostati ali da ce se problemi smanjiti.
  • Cif
    231
    bar jedna svjetla točka Jakir i Bjelica nisu imali ni to
  • Georg Koch
    5.3k
    Fabiu ce se suditi po rezultatima, kao i svima.
    Ovo danas je bila katastrofa i horor. Za nas, ocito nista novoga posljednjih godina.
    Ali onaj tko nije vidio u par utakmica HNL-a nove ideje u tecnijoj igri, automatizme u igri, presing koji nismo igrali Bog dragi zna od kada, stvarno mu nemam sto reci.
    Naravno da sve nabrojano nije na najzavidnolijoj razini, ali da se vidi vec blagi rukopis naravno da vidi.
    U malo vremena. I to dobar rukopis.
  • Roky
    1
    istina vide se neki mehanizmi u otvaranju igre te bocno napadanje al zalaganje igraca je na nivou 6.lige povratna trka hahha nema je neznam sta bi reko
  • NVKOD
    2.9k
    Dobro je Fabio rekao u videu na YouTubeu: "Neki moraju shvatiti da im je ovo bila prilika jer ne igraju puno."

Totalno mi je nejasno kako igrači koji inače ne dobivaju puno prilika, napokon zaigraju u prvih 11 i onda pokažu nezalaganje. Upravo bi oni trebali najviše "gristi" ako žele izboriti mjesto u prvoj momčadi, a ne ostati vječne zamjene. Možda nekima odgovara biti na klupi, ali kakvi su onda to sportaši?
  • Crni86
    8k
    Totalno mi je nejasno kako igrači koji inače ne dobivaju puno prilika, napokon zaigraju u prvih 11 i onda pokažu nezalaganje.NVKOD

Zato jer ih boli ona stvar. A samim time je i fabio dobio odgovore koji igraci vjse ne trebaju dobiti niti sekunde.

Moharami je pored onog njihovog krila izgledao kao petoligaski igrac. Kak je tek ispao kod onog udarca koji je otiso tek koji cent iznad precki, doslovce je izgledao kao netko s prekomjerenom tezinom na prvim terminu nakon nekoliko godina. I to ti je igrac koji se bori za novi ugovor… kakav ce tek bit ak mu ga das. Sta ce igrat kao osmoligaskinigrac?

Mbuku s onim bacanjem je zasluzio da ga se baci juniorima.
  • hardek
    4.1k
    A isto tako ne možeš očekivat da 7 novih igrača i svi odigraju na nivou za prvu ekipu. Danas je iskočio (opet) Hoxha, Cordoba je odigrao dobro nakon što se riješio Mbukua, sljedeći put će iskočit neko drugi...

Ono što mi se čini da će se desit je da će Hoxha dobit još jednu šansu na desnom krilu i rotirat se sa Cordobom. Ovih 45 minuta Mbukua je nešto najgore što sam gledao u Dinamovom dresu.

Edit: sad sam se sjetio da postoji i ona varijanta sa KTCom na desnom beku pa RPG na krilu. To je možda i najvjerojatnije kada se vrati Franjić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.