• Sibirski plavac
    3.5k
    Prethodnik je meni osobno najdraži trener Dinama u ohoho godina, ali nemojmo zaboraviti i njegovu kup avanturu protiv Sloge Mravince 2018. di je gol za pobjedu pao iz penala u 78 minuti tekme. Poanvljam, ne znam ni iz koje lige su oni tada bili, ali se sjećam da sam bio u šoku da ih se nije moglo nabit nego na jedvite jade iz penala u skoro 80oj minuti...
  • NB86
    15.9k
    Po cemu je misic poluoporavljen, on od arsenala participira ?
  • gaTeDZG
    257
    minus je, definitivno. Da je Miške dao onakve dvije asistencije kao Stojke, pričali bi drugačije no ozljede su nas navikle na očaj... Ne opravdavam ga apsolutno, da ne bude zabune. Više bih cijenio da je zadržao Pavića, ipak ga je ukrao juniorima koji sutra igraju za sad utakmice karijere, opali mu koju i nazad na teren
  • San Lorenzo
    18.5k

Gle, 'prethodnik'je gotova priča, ja neznam zašto ga svi imaju potrebu izvlačiti u prvi plan i baciti cipelarku po njemu...tema je Cannavaro, a kao što je kolega Doumbia rekao, tu se lupeta o nekim automatizmima i ideji igre, tri tjedna se guslalo o disciplini i pristupu, ja sam i danas i protiv Šibenika vidio poveću dozu famozne bolik*rčine za koju smo uvjeravani da će biti stvar prošlosti.
  • Crusades
    14.5k
    ja neznam zašto ga svi imaju potrebu izvlačiti u prvi planSan Lorenzo

kao kod prethodnika muSan Lorenzo
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Ma slažem se, ništa protiv Nenada, kao što sam rekao meni osobno najdraži trener u xy godina. Samo kažem da se ovakvi nastupi u kupu nisu desili tek danas nego i u prošlosti. I nisu Neno i Fabio jedini. Cvitanović tek nakon penala izbacio Novigrad, Mamić mlađi protiv Mladosti gubio 1 0 i tek u zadnjih 20 minuta preokrenuo...
  • don
    10.8k
    Gle, 'prethodnik'je gotova priča, ja neznam zašto ga svi imaju potrebu izvlačiti u prvi plan i baciti cipelarku na njemu.San Lorenzo

zato jer ti sereš (izvinite na riječniku) o Cannavaru isključivo jer je dotični dobia otkaz (osobno jedan od dražih trenera Dinama) a ne iz nekog tvog viđenja nogometa.

lipo je @Paggini reka, ovdje su sami klanovi, umisto da bude jedan jedini klan - Dinamo, a ne da seremo po novin ljudima na toj poziciji/igračima isključivo jer tu nije onaj koga bi vi tili vidit.
  • GeneralNapoleon
    737
    famozne bolik*rčineSan Lorenzo

Ovo je rak rana ove ekipe. Nevjerojatna je kolicina biranja utakmica. I iskreno se nadam da ce trenutni trener to jednom i zauvijek izmlatit igracima iz glave.
  • Jurki
    15.4k
    jednom i zauvijek izmlatit igracima iz glave.GeneralNapoleon

Ima za to lijeka.. itekako ima.. ne novcane kazne.. to je bezveze..
    ovakva predstava ko danas.. trci cijela momcad oko igralista tak dugo dok se ne sruse od umora.
    A koji se prvi srusi, za kaznu ostatak momcadi mora pola sata duze trcati. Ovog koji se srusio, polijevaju vodom i mora nastaviti s njima trcati.
    Ne treba njima trener, njima treba gonic robova al u pravom smislu te rijeci.
  • GeneralNapoleon
    737

Svida mi se tvoje razmisljanje ali mislim da bi bilo i posteno da za ovu sezonu ne prime vise ni centa place. Makar to nazalost nije legalno.
  • San Lorenzo
    18.5k
    zato jer ti sereš (izvinite na riječniku) o Cannavaru isključivo jer je dotični dobia otkaz (osobno jedan od dražih trenera Dinama) a ne iz nekog tvog viđenja nogometadon

Nemogu reći da igramo super kad ne igramo.
  • Jurki
    15.4k
    ne, ja bi im sve uredovno isplatio do centa.. ali bi prokleli svaki taj euro.. koliko bi ih gonil na treninzima. Od jutra do sutra i tako svaki jebeni dan.
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Čekaj. Ja prvi nisam koristio doslovno niti jednu kritiku, niti se isplati prije svega, niti me zanima čitati 15 neovisnih analitičara koji me uvjeravaju da ja ne vidim ono što oni vide.

Ali evo, je li moguće da se ljudi,koji nakon onakvog izdanja kontra Šibenika i sad trećeligaša Bjelovara, napišu da nešto nije dobro, jer jebi ga nije bilo dobro (ili je?), gledaju kao neprijatelji i doslovno im deset ljudi odgovara da nisu normalni?

Narod nije kriv jer ih se u novinama i na forumu mjesec dana priprema bombardiralo o dosad neviđenim tehnikama trenerskog posla, posebnim razgovorima s igračima, (to inače nikad nisam vidio) pressingu, automatizmima i koječemu, pa nakon toga dođe taj Šibenik, Istra, Bjelovar, izgubiš u Osijeku.

Mene osobno ne dira ništa, jer sam s Dinamom navikao na sve u ovih 20 godina i takve zaključke ne donosim lagano, ali nisu svi isti i 2-1 za trećeligaša u 70-oj minuti tekme jednostavno mora proizvesti žuč, ljutnju, psovke, uvrede i sve što ide s tim. Kažem mora. Bio u klubu naš čovjek, njihov čovjek, Pero, Jozo i Ilija. To što se svako “pa ne znam baš jer meni ovo” automatski pretvara u “a nije ti prije 12 godina smetalo” je postala svakodnevnica.
  • Droljo
    12.1k
    Neki će se morati pomiriti da je trener dinama Fabio Cannavaro i prestati plakati za jakirovićem ili bjelicom. Pa jel mogu jednostavnije ovo objasniti?
  • San Lorenzo
    18.5k
    Neki će se morati pomiriti da je trener dinama Fabio Cannavaro i prestati plakati za jakirovićem ili bjelicom. Pa jel mogu jednostavnije ovo objasniti?Droljo

A neki će morati shvatiti da neki komentiraju igru Dinama pod novim trenerom i da je zasad Milan jedina svjetla točka te epizode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.