• striko
    2k
    Sad će Kule zabiti Gorici iz sedme prilike i okrenuti se zapadu s kažiprstom prema uhu.

Glava samo za frizuru napraviti.
  • Plavo Srce
    170
    Navijam za Dinamo skoro 50 godina, svašta sam vidio, ali jedna od najljepših i najdirljivijih scena je kada je sudac odsvirao kraj, a 200 stotine djece i mladih ulijeće u teren i baca se na igrače Dinama. Skidanje dresova, zagrljaji, selfiji...

Ali znate što je tužno? Dok su ovi skidali naše dečke, među svima njima su se šetali igrači Bjelovara. Sami, potučeni, tužni. Nisam vidio da im je itko prišao od njihovih navijača.

A danas ću isto reći nešto prvi put u životu: žao mi je da Dinamo nije izgubio, jer je Bjelovar dao 300%. Igrali su ozbiljno, kompaktno, opasno, u zanosu. A Dinamo danas - sramota.

Prvo poluvrijeme: potpuno je zakazao Kačavenda koji je trebalo glumiti 10 tku, sve se svodilo na 1001 dribling Cordobe i Mbukua. I 3 driblinga Hoxhe, koji bar dođe do nekakvog udarca. Ili donese penal. A mi nismo u valjda 60 ili 70 minuta imali jedan jedini normalan udarac na gol 1Dakle, nije drama da poluvrijeme završi 1:1, čak ne mora biti drama da gubiš 2:1, ali je drama da nisi stvorio niti jednu 100% šansu. Čak smo i gol dali iz penala koji se lako mogao ne suditi, a njihova su oba gola prelijepe akcije.

Sve je u 2. poluvremenu prelomio Stojković, koji je omogućio da se krene i kroz sredinu i da ih konačno stisnemo u njihovih 16. Naravno, i Bati i Pjaca koji su ipak 6 svjetlosnih godina iznad te razine. Ovo je velika lekcija za FC! Podsjetilo ja na drugo poluvrijeme protiv Osijeka. Ako nemaš jaki srednji red, nemaš ništa.

U ovom Dinamu danas imamo jako mnogo kukaca koji zuje, ali ne donose ama baš ništa. Jer ako ne stvaraš prilike, protiv bilo koga, a pogotovo protiv trećeligaša, nešto opasno radiš krivo!

I za kraj ću opet reći isto što sam rekao nakon Osijeka: dajem sve od sebe, ali baš jako sve od sebe da pronađem je li mi se išta sviđa u Kangi. I ne mogu naći ama baš ništa. Napadač koji protiv trećeligaša nema niti jedan udarac u okvir gola ili barem neko dojmljivo razigravanje, tu nešto opako ne štima.
    Hajde budite iskreni, da radite svoj klub, koga bi uzeli, Kulena, kojemu se svi pomalo rugaju ili Kangu? Kulen je borben, krvari na terenu, sve pokušava, trga se trudi, puca...pa onda i zabije! A Kanga?

Mogao bih nabrajati niz situacija kada Stojković i Baturina dođu na 20 metara od gola, a on stoji na takav način, kao da namjerno ne želi da mu se doda. Imam osjećaj kao da se trudi postaviti tako da ga se nikako ne može gurnuti u priliku. Jedino je pokazao nešto živosti kada se pojavi polukontra, a to Dinamo u prosjeku ima 1 ili 2 x po utakmici. Naši protivnici se uglavnom brane sa svih 11 otraga. Mi nemamo prilike koje dolaze iz tranzicije. Vrlo vrlo rijetko. Dakle, ne mogu se sjetiti kada sam zadnji put vidio nekog tako katastrofalno lošeg u igri bez lopte. I dajem sve živo da sam sada u krivu i dajem sve živo da ga vidim ako će eksplodirati baš u idućem kolu. Ali za sada sam više nego razočaran...

Uglavnom, da se vratim na temu: od srca velike čestitke Bjelovaru, a Dinamo mora napraviti ozbiljnu reviziju i riješiti se balasta igrača koji očito ne donose prevagu...
  • GOAT
    2.1k
    Kup utakmica, utorak 14:30 i 40 stranica na Zoni.

Igrače bih sjeo i čitao svaki pojedinačni komentar
    Paggini

Zona nek im bude lagano štivo prije spavanja dok ce za pravu kaznu dobit 100 printanih stranica Facebook komentara koje trebaju naučiti napamet
  • Slavonac86
    488
    kad smo ganjali zaostatak u zadnjim minutama, osim prosle?
  • NB86
    15.9k

Ne moras nista brojat, samo ne tretirat forum kao whatsapp grupu za ispucavanje frustracija ili facebook komentare u kojima se udari tovarski "alaa ne valjamo treba sve zapalit", nekad prije ovaj forum nije tako izgledao dok se nije navuklo svega i svacega i pocelo udarat nemilice
  • Droljo
    12.1k

Pa na penale prošli one istrijane neke nedavno
  • don
    10.8k
    ti nisi sav svoj.

Jebeno sam jednom to napisa, i za Goricu, i za naslov. I to u jednom postu, mišaš ga ti dobro.
    :lol: :lol: :lol:
  • Dand
    16
    A obramba je katastrofa i to svi i črni i beliOldSchoolZG

:D :D :D BUDI RADIKALAN, IMAJ PRINCIPE!
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Onaj trenutak kad Filipović protiv Bjelovara troši vrijeme i dobiva žuti karton je novo dno koje nisam mislio da možemo dotaknuti.
  • Droljo
    12.1k
    Pa to je kup ljudi. Ispadali smo od dugog sela, naftaš ivanića, zadra doma, šibenika nedavno. Prolazili niželigaše na penale, zabijali u produžetku. Svega je bilo. Kup jebiga!!
  • NB86
    15.9k
    A obramba je katastrofa i to svi i črni i beliOldSchoolZG

Obrana je ostavljena na vjetrometini svaku kontru, branimo se sa 6 max 7 igraca, pola ekipe ispraca pogledom protivnicku tranziciju i oni uvijek imaju po dva tri rjesenja, pogledaj samo ponisteni gol bjelovara, to je doslovno za poslat nase igrace da trce do zagreba. Ocito smo postali klub u kojem povratna trka ne prolazi i nemoguce ih je udrilat da se to radi svaku utakmicu 90 minuta, pokusao biscan, pokusao jakir, sad i fabio, i svi moraju odustat od toga bar neke utakmice
  • njurci10
    70
    Btw. Ne znam jesam li ja lud ili šta, ali meni obrana Filipovića na kraju nije ništa posebno.
    Lijepo je obranio ali direktno u njega.
  • vjeko1701
    12.2k
    Ako ćemo realno, Čavlina je protiv Osijeka takvog primio. Isto iznad njega pod gredu.
  • The Undertaker
    6.7k
    Svako malo imamo u kupu neki Bjelovar. Iako, po prikazanom, Bjelovar je ozbiljna ekipa, i fizički i taktički pripremljena, za viši rang od 2.lige.
  • rioda
    6.7k
    Da se ova utakmica igrala na jesen, mislim da bismo ispali. Momentum nam je bio nikakav, Bjelovar još u ritmu prvenstva, a sad su usred priprema.

Kup kao kup. Nije da nam se ovakve utakmice nisu događale i prije, ali bilježi se pobjeda.

Stvar je u respektu, sve ekipe su ga izgubile protiv nas i osjećaju priliku. Morali bi opet gaziti HNL-om da se to vrati. To se vidi i pojedinačno na terenu, igrači Bjelovara nemaju respekta prema Kačavendi, Mbukuu, Mmaeuu i sl., ali ga imaju prema Baturini i Pjaci. Kad oni prime loptu, vidi se razlika u pristupu protivnika. Fali nam još par takvih klasnih igrača (Petko i Sučić, eventualno Mišić i RPG su još tu uz dvojac ranije navedenih)

Idemo dalje, Gorica je pred vratima, nadam se da Mišiću nije ništa ozbiljnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.