• Jay
    462
    Cestitke Bjelovaru na odlicnoj utakmici, znamo da su ovakve utakmice nekima vrhunac karijere, ali smisleno su igrali i svaka cast na trudu. Ovog Amerikanca mozemo dovesti i poslati na kaljenje u partnerski klub koji nam je Maric rijesio.
    Oh wait...
    Uglavnom prosli smo, jedina informacija koja me zanima trenutno je Misicevo stanje
  • Peškaman
    6k
    Kakav poraz sportskog sektora i svih ljudi u njemu, ovo je žalosno!
    Igramo protiv trećeligaša, hvalimo se širinom i kvalitetom, Mišić,Baturina,Pjaca,Stojković ti moraju ulaziti da bi ti kontrolirao loptu...
    Tko će odgovarati ako je se Mišić teže ozlijedio i ako budemo bez njega protiv rivala u najvažnijim utakmicama sezone?
    Još jedna stvar, RPG je na ovoj utakmici pokazao borbenost,želju a onda ga usporediš s Kulenovićem,velikim Purgerom kojeg boli neka stvar u prvom poluvremenu za utakmicu i sve oko njega.
    Danas se u prvom poluvremenu nije primjetila razlika tko igra za basnoslavne ugovore a tko igra za minimalac.
    Počnite igrati više,balerine.

I da, džaba nam povećavanje renomea i ugleda transferima u klubove "prve lige" kada nam ovakve partije taj renome sruše.
  • mali M
    6.7k
    Dobro je, smirite hormone, prošli smo, kup je takav svugdje.Jos-Optimus

znaš kaj, nemoj ti meni smirivati hormone! gdje si bio cijelu utakmicu dok smo mi ovdje ginuli na tipkovicama!!! :rofl:
  • NB86
    15.9k
    a ja bi se triba kladit s anonimnim likom sa foruma da bi potvrdio svoje mišljenje?don

Da bi to misljenje imalo neku tezinu da, najlakse je doc na forum i sa tipkovnice trovat "Mi nEmOzeMo dObIt rUdeŠa" kao neki doprinos raspravi, stavis onda novac iza tih rijeci kad sve znate bolje od nas ostalih
  • Vedraca
    96
    Na ljeto totalni remont! Ovo je uzas
  • OldSchoolZG
    301
    Konačno da i ja pohvalim Gabriela , stalno ga špotam. Fantastično je zaštopal
    i zabil ,a tek asistencija Stojke , bravo majstore.
    Filipović nas spasil na kraju.

A obramba je katastrofa i to svi i črni i beli , najslabša od 1956/57 , no sretan
    sam kak malo dete kajti sam nakon 1 dela bil ziher da bumo ispali.

Ovo je tak lepo videt na koncu , limači juriju po terenu i slikaju se s igralci.
    Nadam se da se buju se učlanili sad posle tekme v Dinamo.
  • Crni86
    8k
    Fabio kreni u cistku odmah istog trena. Mbuku, moha i ekipa tribina. Hvala i zbogom.

Pavic do sad ni jednom nije pokazao da je talent, decko ce biti prosjecan igrac. Svaka cast na tome, al to nije za dinamo.

S ostalim odradit ozbiljne razgovore i rec da imaju jos jednu sansu, nakon nje ce im biti vrata prve ekipe zauvijek zatvorena. Remont mora pocet danas, ionako imamo previse igraca.

Pristup nam je u drugoj polusezoni uzasan kao i u prvoj. Tko god dode stavi nam dva gola, momcad se sece na terenu a onda se dobi milana, drzi osijek u saci. Ja da sam jedan od njih bilo bi me sram.
  • don
    10.8k
    Da bi to misljenje imalo neku tezinu daNB86

Hahahahaha e svašta.

trovatNB86

trovanje je kad se priča realnost da je ovo jebena sramota, isto ka da smo se mučili prvo pol sa Istron, sa Šibenikom 60 minuta i šlag na kraju - Bjelovar. To je trovanje?
    vjerovatno je i kod igrača takvo razmišljanje, pa smo zato tu di jesmo. Sve je divno i krasno, zaboravi da san išta napisa.

obramba je katastrofa i to svi i črni i beliOldSchoolZG

jebote dal je realno da idalje ljude razvrstavaš po boji kože..
  • Twisted1
    620
    Može netko odrezat i objavit ovdje trenutak Kangine magije kad se okrenuo u krivu stranu, “pivotirao” zrak i na kraju šutnuo loptu do Virovitice?Salva

Koliko god mi je bila muka gledati utakmicu, na ovo sam se nasmijao od srca.
  • NB86
    15.9k
    Tko uopce govori da je divno i krasno, samo ovo nije whatsapp grupa da 20 ljudi napise "NECEMO DOBIT GORICU" i trujete temu o utakmici s bjelovarom, ako mislis da necemo dobit goricu stavis novce na x2 i rjeseno, danas puno toga nije funkcioniralo, protiv milana i osijeka je puno toga funkcioniralo, protiv istre dva razlicita poluvremena, tko god tvrdi da cemo protiv gorice izdominirat ili sigurno izgubit je klaun i pise gluposti jer u ovom trenu osciliramo i ne znamo kakva nas predstava ceka, ja sam bar spreman novcem stat iza svog misljenja
  • Omake
    5.7k
    Stvarno sam imao loš predosjećaj cijeli tjedan, pojačan onim što se dogodilo Cityu i Liverpoolu. Sretan što smo prošli. Tko preživi ovu i prošlu sezonu pričati će. Stalno neki problemi.
  • Orc123
    10.5k
    Postali gori od ovih s juga....vi ko da pratitw Dinamo od jucer! Ovo u kupu je viđeno gotovo svaki put i to protiv mnogo vecih amatera nego sto su ovi danas bili! Nije bilo dobro ali toliko kenjanje po svima i svemu je zalosno!
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Kako je ovo danas izgledalo, na kraju je jedino pozitivno to kaj nismo ispali. Žalosno, ali je tako.
    A inače koliko god je ovo danas bilo očajno, zar se zaboravlja da ovo nije prvi put tako u kupu? 2017. smo tek nakon penala izbacili drugoligaški Novigrad sa Soudanijem, Ćorićem, Olmom, Morom, Benkovićem, Henriquezom i Gojakom u prvih 11. 2019. smo pod Bjelicom dobili Slogu Mravince (ne znam ni koja su liga oni bili tada) penalom u 78-oj minuti. 2015. smo protiv Mladosti Ždralova gubili sve do negdje 65 minute kad smo izjednačili i na kraju tek u 80 i nekoj minuti potvrdili prolazak.

Nadam se boljem pristupu protiv Gorice. Na kraju krajeva, ne treba zaboraviti da se Osijek spasio sramote u zadnjih 5 minuta protiv NK Slavonije, a samo par dana kasnije roknuli nas na Maksimiru 4 2. Nadam se da će naši slično reagirati nakon ovog danas. :pray:
  • don
    10.8k
    da 20 ljudi napiseNB86

znači ja bi triba brojat koliko je ostalih ljudi napisalo šta i ja da bi napisa? Dobro, svaki dan čovik nauči nešta nova.
  • Marley
    3k
    Kakva Filipoviceva obrana na kraju, lijepo je sto mogu napisati barem za to "bravo Ivane", pa kome god :rofl:

Svaka cast Bjelovaru, mora im se priznati da su nelosi.
    Za nas to ne mogu reci danas, cak niti ja, uz najbolju volju.

Naivno i dalje ne vjerujem da je do kvalitete igraca (osim ponekih). Nego jednostavno, imamo fucking transformere u kadru, eh sad zasto je to tako.........
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.