• CastAway1986
    2.6k
    Griješio je al meni dosta dobar danas! Itekako će napredovati ove sezone, preuzima više rizika u igri od Baturine a njegov je legitimni nasljednik
  • NVKOD
    3.2k
    Za prekide je fenomenalan. Svaki korner, svaki ubačaj nakon faula opasan je po gol te je po meni broj 1 što se tiče izvođenja prekida. Danas je nagrađen asistencijom. Stojke je u odličnoj formi - već treću uzastopnu HNL utakmicu ili zabija ili asistira.

Radi poneke greške, no sve se može ispraviti. Treba ga forsirati što više.
  • GeneralNapoleon
    846
    Danas pre vise gresaka u prvom poluvremenu. Ali u drugom se digao. Zadnje tri tekme 2 gola i asist. Ocijene na sofi 8,2/8,0/8,0. Fino je to.
  • Crni86
    8.2k
    Ovaj decko je ono sto nam je donijelo novu sirinu u ovoj polusezoni. Jednostavno smo trebali nekoga tko ce dodatno rasteretiti batija, miska i krila. Tko ce biti dodatna opasnost po protivnika.

Njegov doprinos u prve tri tekme u hnlu ove godine je odlican. Dva gola i dvije asistencije (ja mu pisem i onu jucerasnju za hoxhin gol). Gol za 1:1 u osijeku i kreirana jucerasnja prva dva gola su ono sto radi dodatnu razliku, to su trenutci kada se lome tekme i dosta znacajni golovi/asistencije.

Samo tako neka nastavi, uz malo manje pricanja i gestikuliranja sucima i sve bu dobro. Jucer opet u jednom trenutku kada nije suden faul nad njim (mislim da nije ni bio) ostaje lezat i komentira cetvrom sucu dok istra juri u polukontru. Ali dobro to ce mister popeglati.
  • Crni86
    8.2k
    ova stranica pa veliki lepore ga bas guraju. Sve mi se cini da imaju neki deal s agencijom koja zastupa stojketa.
  • NVKOD
    3.2k
    Možda Stojke ima u ugovoru da za svaku asistenciju dobije 3000 €, a za gol 500? :lol:
  • Dzoni
    1k
    Jedna od rijetkih svijetlih točaka ova dva njegova assista.
  • Mihaljević
    11.8k
    Još jedna brutalna tekma.
  • mali M
    6.8k
    2 asista i dosta pogrešaka, ali dečko bar neki k igramiro

ovo je mirin post prije četiri dana.. danas isti učinak! :lol:
    ali da se osvrnem na njegovo gestikuliranje sucima, danas ga je opet to koštalo, ALI, lik stvarno dobije brdo batina koje se ne sudi. S druge strane to je ono na šta se mora naučiti igrač Dinama, dobit ćeš brdo batina, brdo prljave igre i neće ti se suditi.. Mora se naučiti suzdržavati komentara i sarkastičnih pljeskova sucima. Danas je dobio žuti kad ga je stvarno zapravo trebao dobiti igrač Bjelovara, ali samo zbog tih komentara konstantnih sudac ga njemu zaljepi. Proći će kao svojevremeno Ravanelli kad je toliko simulirao da mu suci više ništa nisu htjeli suditi i na kraju ga je ekipa masakrirala u šenstajstercu, a on nije dobio niti jedan penal.. mora se čuvati da nebi bilo "sam pao sam se ubio", u Dinamu si brate, podigni razinu ponašanja na njega...
  • austrijanac
    5.7k
    Odličan kao i cijelu sezonu.
    Samo njemu iza leđa treba Selahi da čisti sve kaj on zna kiksat.

Nije to često, ali uvijek mu se podvali jedna greška.

No odličan, s idejom, kao i cijeli ovaj dio sezone.
  • Cosey
    562
    Proći će kao svojevremeno Ravanelli kad je toliko simulirao da mu suci više ništa nisu htjeli suditi i na kraju ga je ekipa masakrirala u šenstajstercu, a on nije dobio niti jedan penal.. mora se čuvati da nebi bilo "sam pao sam se ubio", u Dinamu si brate, podigni razinu ponašanja na njega...mali M

Igrao je i jedan drugi Talijan nadimka Pippo pa nije imao tih problema.
  • CastAway1986
    2.6k
    Trenutno nas najbolji igrač! S još više utakmica u nogama očekujem da postane nas glavni igrač, jedini koji može adekvatno zamijeniti Baturinu.
  • mali M
    6.8k
    Igrao je i jedan drugi Talijan nadimka Pippo pa nije imao tih problema.Cosey

ne razumijem što želiš reć? jel Pipo imao problema sa simuliranjem i shodno tome i sa sucima? o tome pričamo u Stojkovićvom karakteru kako se stalno raspravlja sa sucima..
  • Cosey
    562
    Pippo je simulirao, ali je i dobivao penale, na to sam mislio. Jebi ga, to je i do karaktera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.