• Zg123
    1.1k
    Sucic i Baturina kad odu ova ekipa je za 4 mjesto hnla
  • Mali Zeus
    15.9k
    Sucic i Baturina kad odu ova ekipa je za 4 mjesto hnlaZg123

Ma kaj četvrto, borba za opstanak teška.
  • MaliPizdek
    83
    Koji je ovo jad od igre BTJ... strašno
  • Salva
    2.6k
    Slijepci, dovedite Samida Akannia !!!!
  • Praskaton
    3.5k
    Ne pamtim losiju partiju dinamovog igrača od ovoga sta je Mbuku odigrao.

Hoxha jedini kojeg se moze pozitivno ocjenit ovo ostalo je teški jad.

Zatvaraju se oči kad se igra lose protiv Istre,Šibenika pa se zato i mucimo protiv Bjelovara.
  • hardek
    4.1k
    Cordoba barem nekad donese pravu odluku i nekad odigra iz prve. Mbuku s druge strane...

Nije Fabiju ni za zamjeriti kada je probao Hoxhu desno protiv Istre.
  • gaTeDZG
    257
    Bolje da sam ostao na poslu neg' ovo upalio, tužno i očajno. Nemojte uljepšavati, jedino dobro na utakmici Hoxha i četvrta sutkinja koja će mi bit još bolja kad otvorim novu pivu koja mukom klizi u mene :groan:
  • austrijanac
    5.6k
    moze zamjena Kule za fejk Akanjia?

Kak hocete, ali naspram Buja vidim napredak.
  • Orc123
    10.5k
    Vi ko da pervimput gledate kup utakmicu...jbt znali smo od amatera gubiti, neke smo pobjeđivali u 90toj minuti, iz penala, i svakak.....Mbuku jako los....da ne bi bilo da samo branim strance ali zanimljivo da nirko nije rekO kako danas uzasnu partiju igra Kacavenda, kako je Galesic ispao amaterski .....
    Ja nemam problema rec da je Mbuku bio grozan, cordoba malo bolji a Kule osim kaj zabio penal zali boze!
    Jedini danas Hoxha ziv i donekle Mohharami....
    Ali ovo jebena kup utakmica gdje je sve drugacije!
  • puxigadjurdja
    2.1k

šefe jesi mi ti zadovoljan kako je ovo izgledalo?
  • Peškaman
    6k
    Nakon prvog poluvremena ove utakmice samo ću ugasiti stream i na kraju pogledati rezultat.
    Ofanzivna linija Kulenović-Cordoba-Mbuku ne može pod pritisak staviti nas 11 sa zone da se skupimo.
    Mislio sam da je potrebno vrijeme za prilagodbu Cordobi,Mbukuu ali ovo što oni igraju je u najmanju ruku sramotno.
    Obrana trećeligaša je limitirala naše napadače/krila.
  • DiddyGuela
    2.8k
    Dobro igramo a igraci se bacaju na glavu. Samo treba nastaviti i dalje ovako. Mbuku je klasa, vidi se zasto je vrijedio u jednom trenutuku 9M€ prema TMu.

Srecom ni predsjednik ne propusta ovaj nogometni klasik umjesto da je u Barceloni ili Ateni.
  • Nogo
    5.4k
    I onda kažu zašto je Marić dobio otkaz?!
  • Enco
    46
    U jedno sam siguran nakon prvog poluvremena.
    Bjelovar nam sigurno nije opcija za biti klub partner.
    Pa pojedinci iz prvih jedanaest nemaju mjesto u tom klubu, a kamo li ovi koje tek treba razvijati :wink:
  • tp1997
    951
    Fun fact - ako dobro brojim, ovo je Kuletov 16. gol u svim natjecanjima ove sezone. Tko ne gleda i ne prati, rekao bi da imamo vrhunskog napadača i da nam nikakvi Kange ni Petkovići nisu potrebni :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.