• Izet Hajrović
    3.8k
    on je bio urednik na HNTV-u, mislim da je on to i pokrenuo. S Maxsportom on nema veze.

Edit: vidim sad ovo što si poslao, mislio sam da je bio samo na HNTV-u.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Pričao je o tome i na podcast inkubatorunemapredaje

Ne znam je li to još aktualno, ali čuditi se što on poduzima nešto ili ne poduzima nema smisla. Svima je jasno o kakvom se liku i spodobi radi. Al da je sramotno kaj ovi u studiju imaju 2 hajdukovca, sramotno je. Plus kaj stavljaju obično situacije Skomini s utakmica Dinama, a preskaču neke druge s drugih utakmica i tako stvaraju narativ da se za nas krade.
  • rioda
    6.7k
    Ajmo biti konstruktivni pa osmisliti rješenje kako se oduprijeti medijskom linču kluba. Mislim da nas na Zoni ima dovoljno sposobnih koji svakodnevno pratimo rad kluba i možemo izdvojiti malo vremena za nešto takvo. Ovako imam dojam da mi te članke samo komentiramo ovdje, a nikakve konkretne reakcije nema i sve se nastavlja kao prije.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Da Zona pokrene stranicu tj. da ne bude samo forum nego i stranica na kojoj će se objavljivati vijesti o klubu i članci, kolumne itd.
  • vlatkomarkovic
    321
    Svi koji i dalje vjeruju da ja Mara trebao ostati, nadam se da sada nakon ovog poluvremena protiv Bjelovara su dobili konačni dokaz da jedina greška je bila što nije dobio otkaz ranije. Ovi njegovi "best buyevi" nisu u stanju činiti razliku protiv Bjelovara. Također nadam se da će novi SD vidjeti što je naš realitet nakon 1.7. i da će odmah krenuti u planove izgradnje kvalitetnije ekipe za iduću sezonu.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Mene brine naša koncentracija tijekom utakmice, da smo samo to imali bilo bi više bodova i u LP i u HNL-u.
    Protiv Monaca iz komotnog vodstva od 2:0 smo došli na 2:2 zbog penala u 90. minuti.
    Protiv Istre nakon gola za 1-1 idući napad primamo gol za 2:1
    Protiv Osijeka na Maksimiru primamo 2 gola 3 minute nakon naših zabijenih.
    Protiv Istre primamo gol 5 minuta nakon našeg gola.
    Protiv Osijeka primamo gol napad nakon našeg gola.
    Šibenik nam nakon našeg gola složi šansu u idućem napadu.
    Gdje su još primljeni golovi u 45+ i 90+
    Keyser Soze

Čestitke Bjelovaru što je također dospio na listu.
  • Crni86
    8k
    S Maxsportom on nema veze.Izet Hajrović

Ima s croatelom i koliko dam cuo od ljudi koji su tom sektoru, na max sportu se nista ne dogada bez odobrenja prasicka.
  • DrawTube
    6.1k
    Ne bi bilo loše odvesti nekoliko igrača da u 7 ujutro sa čistoćom malo rade i metu pa ce igrati ko violine
  • vlatkomarkovic
    321

Nek ih Marić povede

One A-F opcije za napadača će im pomoći. Ivanušec i Taylor će šlaufom prati ulicu.
  • Captain America
    19.5k
    Iskrene čestitke onima koji su stali na stranu Marića i potjerali Bjelicu da bi doveli Cannavara koji momčad nije unaprijedio ni milimetra. Ne spominjite mi Milan jer se ovdje svršavalo i na igru protiv Monaca. Ne spominjite ni pressing jer Neno je govorio o trčanju na prvoj pressici.

Klub je isplatio 2 milijuna eura otpremnine Bjelici i dao sličnu plaću Cannavaru, a ljetos su propadali Kevin Carlos, Šotiček, Galešić... zbog par stotina tisuća eura.

Posljepodnevna utakmica je kolosalna sramota i Manenici bi bilo pametnije da šuti nego što sinoć na RTLu najavljuje proslavu na trgu. Tovari su lani naštampali majice dok su bili prvi, a predsjednik uprave najavljuje proslavu na trgu dok se nalazi na 3. mjestu.
  • Olmic
    4k
    Eto bojim se Gorice u subotu radi teske bolikurcine vecine igraca
  • NitkoBitan
    22.8k
    Volim ovakve utakmice jer opetovano izadu glavini gmazovi iz rupa, cisto da se ne zaboravi tko je na kojoj strani.

Onaj dinamozag2 opet po strancima sere, a Cordoba i RPG zabili za preokret. Naravno da nije problem sto Pavica nema nigdje, sto je Kulenovic 15tu utakmicu za redom truba i da ne nabrajam dalje.
  • NB86
    15.9k
    Tovari su lani naštampali majice dok su bili prvi, a predsjednik uprave najavljuje proslavu na trgu dok se nalazi na 3. mjestu.Captain America

Najbolje bi bilo reci da dinamo nece osvojit naslov, to bi sigurno docekali kao izvrsnu izjavu.

Iskrene čestitke onima koji su stali na stranu Marića i potjerali BjelicuCaptain America

Covjek je u hnlu skupio valjda najmanje bodova od zadnjih 10 trenera, cudo je koliko dugo je i prezivio na klupi s obzirom na rezultate
  • Dzgšb
    1.3k
    Imali itko sposoban u upravi da dovede neko pojačanje u roku ovih 6 dana ,ili ćemo gledati još teže mučenje bez Mišića ??
  • quizzy86
    124
    ja ne znam kako itko na zoni može spominjat Bjelicu, čovjek je bio SEDAM tekmi bez pobjede, a vodio nas je 15 utakmica.. da je trener Šibenika to je sramotan učinak, dosta više o njemu!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.