• marcio amoroso
    37.5k
    I još ono smeće Olivari napiše da je Zoki najjeftinija opcija. Pa koje dno od osobe moraš biti da tako nešto napišeš.
  • reziser
    6.9k
    doveli smo kapitalca :vomit:
    ali i dalje nemrem vjerovat u tu informaciju :scream:
  • Neki tip
    21.3k
    "Kroz kuloare se provlači da će on biti daleko najjeftiniji trener od svih koji su se spominjali, da će za jednu plaću koja će biti ‘sitniš’ prema, recimo, onoj koju je imao Bjelica, obavljati dva posla, onaj sportskog direktora i onaj trenerski."

Čitam i ne vjerujem. Nekako su ga uspjeli nagovoriti. Za spas Dinama. Nećkao se, ali kad klubu treba pomoći, uvijek je bio tu. Još jednom podmetnuo leđa, obavljat će čak dva posla za sitne pare. I oružar će biti, ako zatreba. Besramno, ali baš besramno.

P.S. i to vise mislim na Olivarija, nego Zokija.
  • Nolifer
    8.5k
    Do sad sam redovito bio uzimao godišnju za sjever dole, člansku, misleći, jednog dana će se promjenit situacija, no ovaj potez me definitivno odbija da to i ponovim i za novu sezonu. Kaj vi mislite ekipo, s obzirom na ovu situaciju? Da il ne? Ne volim nikako ni Zokija ni Zdravca. Oni ne znaju ni za riječ ponos, ni Svetinja, samo lova, lova i lova. Ovo je besramno ruganje prema nama navijačima i teška šamarčina, kaj nam je stalo do kluba... Daj bilo koga Kopića, Tomića, Oreščanina, Toplaka, bilo kog, samo ne ovo.....
  • Mali dioničar
    16.1k

Uzimam godišnju, člansku ne i to iz nekih drugih razloga. Uzet ću godišnju ponovno jer mislim da je bitno da ljudi budu na stadionu i da se glas i bunt čuje.
  • xavier
    12.1k
    Ovo je totalni šok i nevjerica. Nikad mi ne bi palo na pamet da bi Zoki mogao ostati trener :smile:
  • Nolifer
    8.5k

Jedino me to i vuče da ponovim sa godišnjom, ostalo bum vidio
  • vjerniero86
    82
    Kroz kuloare se provlači da će on biti daleko najjeftiniji trener od svih koji su se spominjaliNeki tip sa Zapada

Daleko najjeftiniji trener, samo sto je kod njega u dzepu dinamovih 300 milijuna... Ja znam da se nemam sto zgrazat nad ovim jer nemam sto drugo ni ocekivat, ali zar nemaju ni mrvu obraza...
  • Guinness
    2.3k
    Čekaj, je li moguće da su SN napisali točno ono šta sam "predvidio" pred koji dan...?

Peta je naravno velebni povratak nogometnog fanatika i inovatora Krune Jurčića!
    — Dragon1Warrior123

Ne bi se složio. Peta će ipak bit zaključak da je eto, najbolja opcija za sve ostanak zoke. Čovjek jednostavno zna momčad, s njima je godinu dana, živi blizu stadiona a i ugovor mu je ok pa eto... Zašto ne.
    Guinness
  • NORTE
    12.2k
    Fakini će izgubit od Varaždina pa skakat ko klauni i dobit medalje kao da su oni osvojili naslov prvaka.

Uzimam godišnjuMali dioničar
    Gledatelji ne mogu na stadion, Uefa tekme bez gledatelja ove godine, neće bit godišnjih.
  • Mali dioničar
    16.1k

Kao da ljudi poput Mamića vode UEFA-u.

Oh, wait...

Btw, pričalo se da Premier league vraća publiku u listopadu.
  • NORTE
    12.2k
    pričalo se da Premier league vraća publiku u listopadu.Mali dioničar

To nije sigurno, a tad će situacija s pandemijom bit vjerojatno ozbiljnija. Oni nemaju navijačke grupe i tamo bi se držali distance, kod nas se ni na običnim tribinama toga ne drže. Hnl sezona počinje dva tjedna nakon finala kupa koje se igra bez gledatelja, kako onda može bit godišnjih?
  • Infinity
    16.6k
    Da smo normalan klub dali bi godisnje u prodaju i kupio bi ih i tko moze i tko ne moze, sve da pomogne klubu, a onda naredne sezone ostvaris recimo 50% popusta i svi zadovoljni. Al nismo normalan klub, to nas mozda i drzi uz njega :rofl:
  • Cosey
    519
    Gledatelji ne mogu na stadion, Uefa tekme bez gledatelja ove godine, neće bit godišnjih.NORTE

Hnl sezona počinje dva tjedna nakon finala kupa koje se igra bez gledatelja, kako onda može bit godišnjih?NORTE

Otkud ti ovo?
    Koliko znam, nema još nikakve potvrde, jedino se zna da su europske kvalifikacije bez gledatelja.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ili trener kapitalac ili Zoki. Ako ne bude kapitalac znači da nemaju ambicija u EL/CL. Onda nema smisla da još jedan pedro sjedi na klupi. Neka Zoki skuplja pljuvačku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.