• Mladi Starac
    263
    da li si ga aktivirao? to moraš na tom posebnom šalteru - zadnji kod ticket pointa kod stadiona.
  • dinamofan
    14

a jesam, i prenijeli su mi iznos sa stare na novu godisnju i navodno je sve ok al kad u aplikaciji idem na cashless samo se učitava i ništa se ne događa, tako mi je otpočetka otkad imam aplikaciju
  • Mladi Starac
    263
    ma onda zovi support nek ti to srede.
    a jesi probao uplatit novce ali na šanku ispod tribine?
  • Sajla
    7.3k

kod mene je ista stvar u aplikaciji. najnormalnije koristim cashless s godišnje, uplaćivao i na TP i na šanku na stadionu i na šanku na Dinamovom i redovno plaćam na taj način - ali u aplikaciji ništa. ne da mi se s tim ni zafrkavat, dok čovjek nije pitao ovdje nisam se ni sjetio da to još postoji u app :)
  • Mladi Starac
    263
    aha kužim... to je nekaj onda do appa... očito ne radi sve na svim uređajima. kod mene vidim stanje i kaj sam sve trošio...
    a sve transakcije radim sa fizičkom godišnjom kartom...
  • dinamofan
    14

Da to mi funkcionira. Ali za app na supportu kažu da ne znaju kako pomoć, bezveze
  • criticus
    3.1k
    Bit će zanimljivo što su programeri prioritizirali za utakmicu s Osijekom u kupu:
    1/4 kupa dolazak - 250 bodova (pise do 1/4, al buduci da je iduca kategorija polufinale pretpostavljam da ukljucuje i 1/4)
    Osijek - 30 bodova

Vjerojatno je odgovor 30 bodova, jer je ocekivanje da tu bude manje atraktivan protivnik u ovoj fazi.
  • Zoran
    163
    Pozzz, vi ooji ste bili jucer na tekmi dajte si pogledajte koju vam je utakmicu zabiljezio u profilu pod upaznice. Meni je zabiljezio krivu tekmu i datum - pise da sam bio na Jagieloniji 15.01.25.- uglavnom ful neposrzano i bezveze. Al bolje ista nego nista.
  • ZrnTSCHeZ
    820
    Meni je zabiljezio krivu tekmu i datum - pise da sam bio na Jagieloniji 15.01.25Zoran

Također
  • IstokKa96
    821
    Pohvaljujem sve djelatnike 'Podrške' u 'Programu Vjernosti' koji su mailom riješili moja dva problema (dodavanje bodova za prisutstvo na utakmici) u rekordnom roku uz moj, a vjerujem i njihov minimalan napor.

Profesionalno, ljubazno u komunikaciji, na vrhunskoj razini.
  • skener
    1.8k

Ispravljeno, barem meni
  • mali M
    6.8k
    Meni se neda ganjati jer mi nije toliko bitno, ali kad već postoji glupo mi je da koristimo čitače na ulazima i ipak moramo ručno kucati sami sebi ulaznice u app.. ja ne kucam. Po aplikaciji stoji da sam bio jednu utakmicu ove sezone što mi je baš bezveze, ali ne ganjam godišnju na kranjči pa me boli dupe. Al ne kužim smisao aplikacije i cijelog programa vjernosti koji moraš svako malo sam nadopunjavati dok ti sve te aplikacijske i na karticu fore 70% puta ne rade .
  • NitkoBitan
    23k
    Meni je donedavno uredno ucitavalo niti minutu od skeniranja godisnje na kentauru, medutim od jedne tekme mi je naprosto prestalo automatski ucitavat bodove i odustao sam od skupljanja i deinstalirao aplikaciju. Uostalom cini mi se nerealan odnos vrednovanja bodova i nagrada, uz brdo dolazaka bi vjerojatno trebao potrosit mjesecnu placu da neki posteni vrag dobijem.

Nek se usavrsi sustav za iducu sezonu i to je to, ideja je dobra.
  • mali M
    6.8k
    Uostalom cini mi se nerealan odnos vrednovanja bodova i nagradaNitkoBitan

ma dobro gledaj to na način da do sada nisi ništ ni mogao dobiti.. pa makar sada skupio za zastavicu za auto.. bilo bi dobro da se skuplja i za neki popust u fanshopu..

ali i ja sam odustao od pokušaja praćenja bodova ove sezone, nadam se da će do iduće sezone to riješit
  • NitkoBitan
    23k
    Naglasak sustava bodovanja bi trebao biti na nagradivanju dolaznosti a ne trosenju novaca. Radi se o odnosu klub - navijac a ne ducan - potrosac. Mislim da ce i "rezultati" na kraju sezone pokazat da je sustav bodovanja promasen.

Ako netko ima cajta za izanalizirat koliko bodova donesu dolasci na svaku utakmicu i koliko uz to trebas potrosit novaca da dodes do najviseg ranga... Meni se to cini nerealno. Pa dovoljna je "zrtva" navijaca da dode na vecinu utakmica na takvom stadionu rihtajuci svoj privatne i svake druge obaveze.

Kaj da sad na silu pijem razvodnjene pive od 4 eura i kupujem u fan shopu i sta mi treba i ne treba da dodem do viseg ranga... ili jos bolje, uz to vucem i druge za rukav da sve ide na moje ime/clansku kako bi si pogurao broj bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.