• Zagi
    9.2k
    Ma i tada i poslije. Mierez je bio najbolji napadač lige, jasno da su ga naši htjeli.
  • vjeko1701
    12.2k
    Ne znam kaj je tužnije. Kaj daješ prijedloge koje daješ, koristiš analogije koje korištiš ili kaj vjerojatno zbilja vjeruješ u njih.

A za ovo zvanje moderature "igranjem šerifa" se slobodno smatraš upozorenim.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ne znam jel samo meni nebitno jel se nepotrebni trosak zove Stefulj ili Mmae?
    Klub nema koristi, a za hrvatski nogomet me zaboli dok god taj isti nogomet ne zaboli za nas. Ono, BMK.
  • The Undertaker
    6.7k
    Nije isto. Dinamo treba voditi računa o svom interesu ali zar treba posebno objašnjavati zašto je dobro da se pare troše u Hrvatskoj.
  • Jurki
    15.5k
    ma odlicno je kad nas Misko svaki put naguzi.
    Odlicno je da financiramo pola lige kupujuci njihov škart za 3 puta vece iznose samo da ti klubici ne propadnu.
    Dinamo nikad nebu toliko para iznio iz drzave kolko ih bu iz inozemstva doslo.

Edit: prvi o domacem nogometu mora misliti Savez, a s obzirom da Savez ocito boli kurac za domaci nogomet.. ne vidim razloga zakaj bi se mi trebali zbog toga sekirati?
    Kakvi su tereni u prvoj ligi? Tko daje dozvole da se na tim krumpirilistima igra.
    Svaki klub nek si zaradi pare kak umije i zna.. ali ne nikako na ustrb financija i rezultata Dinama.
  • The Undertaker
    6.7k
    Taj Miško sve to, generalno, opet potroši u Hrvatskoj i usput proizvede par igrača, na nekima i Dinamo zaradi. Jača se i liga što je opet Dinamov interes, jača se i reprezentacija što je opet Dinamov interes. Uvijek sam zato da se igrač sličnih kvaliteta prije kupi u Hrvatskoj nego vani.
    Slikovito, Cordoba će svoju lovu potrošiti u Kolumbiji a Galešić u Hrvatskoj.
  • Jurki
    15.5k

Znaci trebamo se vratiti praksi preplacivanja igraca kak je delal bjegunac i super.
    Pa nek bumo opet kanta za napucavanje i klub na kojem ce si drugi popravljati gol razliku u Europi.
    Pa na kraju krajeva.. ni tog Cordobu nemremo svrstati u kategoriju škarta.. jer mu je prvo potrebno dati priliku.
    Isto tak niti jedan igrac kojega smo prodali u inozemstvo ne trosi svoje novce u Hrvatskoj vec u drzavi u kojoj igra.
    I za kraj.. ciji interes bi Dinamo kao jedna firma trebal gledati? Svoj ili interese rivala koji docekaju Dinamo niti da smo jedini krivci za sva sranja u ovoj drzavi zadnjih 35 godina.

Zalosno je da jedan navijac Dinama razmislja na takav nacin.
    Ovo je posao, nema tu milostinje.. jedi ili budi pojeđen.
    Svaki klub se mora brinuti za sebe ili neka propadne.
    Nismo u komunizmu da najjaci i najbogatiji treba tegliti ostatak lige.

Mislis da tovari razmisljaju o boljitku Hrvatskog nogometa? Boli ih kurac lagano. Oni su pola lige pokopali pa ne vidim da suze liju nad sudbinom Hrvatskog nogometa.
    Pokopali bi i nas samo da mogu bez razmisljanja.
  • The Undertaker
    6.7k
    Ukratko, između Galešića za 3 i Torrentea za 2,5 ja bih "uvijek" izabrao Galešića. Dosadašnje iskustvo govori u prilog tomu da je isplativije u Hrvatskoj kupiti i nešto skuplje nego vani nešto jeftinije.
    Slušao sam te priče kako pretplaćujemo igrače i prošlih godina pa evo, ode Pašalić za 5 milijuna...
    Meni, recimo, puno više smeta kako se svojih igrača koje smo odgajali, trpili, forsirali i plaćali odričemo samo tako, pod krinkom smanjenja troškova.
  • Jurki
    15.5k
    Torrente je inace dosel za 0 eura.
    Od 2012. godine je kroz Dinamov pogon proslo 60+ igraca iz Hnla. za koje je objavljena odsteta jos ih ima 30+ za koje na TM nema cifre odstete.
    Njih 90 posto smo morali jebacki isplatiti samo da nisu vise u klubu. Neki su jos i dan danas na bolesnoj placi a ne pridonose nicemu.
    Ocito si zaboravio godine i godine sramocenja u Europi..
    Samo neki zadnjih godina: Bockaj, Juric, Laća, Jertec, Štefulj, Leskovic, Barisic, Atiemwen, Špikic, Andrijasevic, Plum, Mesaric, Špehar, Atta, Puljic, Boras, Musa, Radonjic.. trebam li jos traziti?
    Te i jos mnoge prolaznike kojih se vrlo vjerojatno nitko vise ne sjeca .. platili smo milijune i milijune eura.. a Dinamo nije od toga imal nista.
  • The Undertaker
    6.7k
    Od čega živimo sve ove godine bez LP?
  • Jurki
    15.5k
    od transfera svojih igraca iz vlastite proizvodnje.
    Reci mi koliko smo milijuna eura zaradili na ovima koje sam spomenul? A placeni su jako puno.
  • The Undertaker
    6.7k
    Bitno je da smo ukupno u plusu jer smo te gubitke pokrili sa Pjacom, Majerom, Ivanušecom, Šunjićem, Rogom, Livakovićem itd...
  • blubach
    782
    Pa na kraju krajeva.. ni tog Cordobu nemremo svrstati u kategoriju škarta.. jer mu je prvo potrebno dati priliku.Jurki

Sa svime što si napisao se slažem, al ovo...
    Da se Cordoba preziva Kordobić i da je došao iz Rijeke, s ovakvim učinkom i (ne)igranjem bi odavno bio prozvan među najgorim pojačanjima Dinama u novije doba (s obzirom na isplatu).
  • Jurki
    15.5k
    ja sam tebi direktno odgovorio na pitanje. Nisam te pital za Majera, Ivanusca nego za ovu hrpetinu igraca koje smo masno preplatili i godinama placali?
    Za kaj i kaj je Dinamo imal od tih igraca ... igracki ili financijski nebitno.

gle, svakom igracu treba prilagodba pa tak i njemu. Svi smo znali da on nije pojacanje nego prinova.
    To kaj je Maric smatral da ce nam krilo dopeljano sa drugog kraja svijeta momentalno donesti
    upgrade to je njegov krimen.

Za igrace iz vlastite skole ne placas masnu odstetu plus place.
    Vec se svjesno i namjerno islo spasavati Osijek, Varazdin, Hajduk, Rijeku, Šibenik, Goricu.. o Loksi ne zelim ni pricati kakav je kriminal napravljen.
    Dovedeni su igraci za koje se odmah znalo da nisu za Dinamo i naravno mnogi nemaju niti jedan nastup za prvu momcad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.