• NORTE
    13.6k
    Sučić je na dobrom putu, Bruno Petković je također na dobrom putu da se oporavi, ali mu treba još vremena.skener

Petko ako se vrati nakon rep. pauze to je za zadnjih 10 kola.
    Nadam im se i prije, bili bi nam jebena pojačanja.
  • Smotanihaker
    812
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/doznajemo-zajec-nije-znao-sto-se-sprema-a-ovo-je-maricev-najveci-grijeh-u-dinamu-mu-to-nisu-mogli-oprostiti-15551857

Izbor partner-kluba? Bilo je ideja, ali na koncu, tu priču nije mogao odraditi samoj Marić, trebala je Uprava iznaći rješenja, osigurati najbolju varijantu, pronaći adekvatna rješenja, konačno pronaći novac ta priča saživi. Ne samo to, saznali smo da se u klubu čekala odluka HNS-a oko drugih momčadi.
    Ta je odluka došla prije nekoliko dana, a prema njoj klubovi mogu imati druge momčadi, ali trebaju krenuti iz četvrtog ranga natjecanja. Nije Marić sam mogao raditi sve te poslove bez znanja glavnog operativnog dijela kluba. Priča o klubu-partneru je strateška odluka, to vam je valjda jasno.
  • austrijanac
    5.6k
    Realno samo je Davorin Olivari falio u ovoj prici.
  • rioda
    6.7k
    Ovo je legendarno, nakon svakodnevne kanonade po Mariću svih živih medija, ali i njihovih novinara u raznim podcastima i slično, dan nakon njegove smjene počeli su jedan po jedan izbacivati članke po kojima ipak nije on takav krivac...
  • Facke
    5.1k
    HNS je odobril da se mogu prijaviti druge momcadi. Startale bi se od 4 lige. U slucaju dobruga plasmana se ulazi u 3 ligu. I tu je za sad kraj. Mogucnost da druge ekipe mogu igrati i 2 ligu trenutne ne postoji.
  • rokikaciga
    418
    Dečki koji prate te pajcek lige vele da nema tolke razlike između 2 i 3 ranga HNL-a. A juniorima je ionako najveći izazov priviknuti se na fizičke potrebe seniorskog nogometa.
  • Crni86
    8k
    ali sigurno ima sjekira i travnjaka koji bi vrlo lako mogli okoncat karijere nekih mladica. Netko je ispricao na forumu s kakvim su sve likovima igrali.

Druga liga je pod mus, ali mora biti i filjala. Prvo b momcad, zatim filjala i na kraju prva momcad.
  • rokikaciga
    418
    Ma znam ja da ima, odrastao sam uz te travnjake i sjekire. S dosta njih se sad sretnem na terminu...i dalje su sjekire. Ali negdje ti klinci moraju okušati seniorski nogomet. Jedna opcija je i Slovenija ali to su dosta slabije lige od naše. Radije bih B momčad pa da imaš igrača pod budnim oko cijelo vrijeme..a može i trenirati s prvom ekipom i uletiti ako zatreba kao Pavić sada.

Druga liga je pod mus, ali mora biti i filjala. Prvo b momcad, zatim filjala i na kraju prva momcad.Crni86

S ovim se slažem. Dečki kad imaju 18 u B momčad, ovi napredniji u filijalu u 2 hnl. I raditi se evaluacija svakih 6 mjeseci (idealno svaka 3 mjeseca ali ajde) svih igrača.
  • Jima
    13
    Treći rang (2. NL) je osnovana da bude prva stepenica nakon juniorskog nogometa. Trenutno u njoj moraju igrati najmanje četiri mlađa igrača cijelu utakmicu. Po meni je i bolja za razvoj nego 1.NL gdje se igra dosta tvrdo i ne vodi se računa oko razvoja mlađih igrača (samo dva mlađa moraju igrati).
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    Koji termini i satnice utakmica HNLa su potvrđeni?
  • Crni86
    8k
    Pohvala za zonu za objavu na ig. Dosta je bilo. Ako nece sluzbeni dinamo svi mi oko dinama moramo rec dosta.
  • nemapredaje
    4.3k

Nije mi samo jasno kak Ivica Blažičko kao “veliki dinamovac” dopušta nešto takvu na programu čiji je on glavni urednik.
  • Sajla
    7.1k
    prenesite objavu za nas koji nemamo te društvenomrežne stvari, molit ću :)
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ma koji jebeni Blažičko, mamićevo sralo.

Uostalom, otkud to da je on glavni urednik na Maxsportu?
  • nemapredaje
    4.3k

https://hr.linkedin.com/in/ivan-blazicko-8958493b

Pričao je o tome i na podcast inkubatoru

Ma u vezi ovoga što je Vejić srao u emisiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.