• reziser
    7.1k
    pitanje: da li bodovi vjernosti imaju neko trajanje, gube li se nakon nekog vremena?
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Bodovi vrijede do 01.07.2025.
  • reziser
    7.1k
    sad vidim na aplikaciji :joke: tnx

ima jos obilazak stadiona? nisam vidio najave?
  • deda
    35.1k
    Čeka se ljepše vrijeme.
  • kajsitilud
    575
    Kak funkcionira dobiva je bodova za kupovinu pivi? Moram prvo skenirat barkod za plavi korner pa onda trosit po cashlessu? Ja sam bez skeniranja platio s godisnjom i nis mi nije sjelo.
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Prvo "Plavi korner" barkod iz aplikacije...zatim plaćaš čime već želiš...s time da je uvjet min 10€ potrošnje po kupovini što baš nije fair za one koji dolaze solo pa prije/tijekom tekme u više navrata uzmu po cugu i/ili hranu, a ništ im se ne evidentira jer im pojedinačni račun bude ispod 10
  • Mandelinho
    596

Zato ja uzmem odmah 4 :wink:
  • kajsitilud
    575
    hvala ti. znaci nema nekog benefita od cashlessa osim drugog reda?
  • Sajla
    7.1k
    znaci nema nekog benefita od cashlessa osim drugog reda?kajsitilud

Pravila korištenja Cashless opcije:
    Korisnici cashless godišnjih ulaznica imaju popust prilikom svakog plaćanja na prodajnim mjestima Plavog kornera u iznosu od 10%

drugi red, ali i popust
  • kajsitilud
    575
    Istina da. To sam skroz zaboravio. Ima smisla onda koristit :grin:
  • mali M
    6.7k
    Mene živcira što uredno skeniram ulaznicu i aplikacija mi ništ ne zbraja niti sama ne doda... Baš me to malo živcira, onda nek kažu da je ovo dalje beta faza i bok. Cijelo vrijeme moram sam nešto nakucavati.. još sam prekasno skužio da mi prošlu tekmu nije ništ nadodano pa više ni nemogu dodati naknadno kartu...
  • Zoran
    147
    mene živcira kaj mi ne broji tekme od početke sezone...za novu godišnju mi to nebude problem ( jer sam bio na svakoj tekmi, a za jednu na koju nisam mogao ići sam "prepustio mjesto"). Ali ono radi bodova ... i kada sam početkom sezone kupovao dres i gačice kaj mi ništa nije dodano...ali nema veze- samo Dinamo i titula je važna i bodovi na tablice, a ne na aplikaciji...
  • Ludovic IX
    8k
    meni su sve ulaznice dodane.. s time da ih imam na mobitelu uvijek pa ih ne skeniram nego upisujem kod (pamtim pa pišem)
  • dinamofan
    14
    Je li ima još netko da mu ne funkcionira cashless u aplikaciji? Već sam nekoliko puta i slao mailove i svaki put me upute na kućicu prije utakmice , tamo dođem kažu mi da nemaju pojma. Dakle ne mogu provjeriti stanje na računu i uplatiti novce.
  • Sajla
    7.1k
    ne radi i nikad mi casless nije radio u aplikaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.