• miro
    5.7k
    Baš gledam i ne sjećam se kad je Mahomes ovako loše igrao, ovi su ih pročitali skroz. I drago mi je, samo mi je žao da ih Billsi nisu uzeli u konf. finalu
  • M94
    1.6k
    Defanzivna linija Eaglesa se sprda s ovima.
  • FrenchMontana
    906
    Cooper DeJean MVP!
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Uvijek su ovi dani nakon Super Bowla teški za preživjeti na poslu, ali barem su mi olakšali jer je utakmica bila gotova na polovici treće četvrtine. Eaglesi aspolutno zasluženo, potpuno nadigrali Chiefse, Mahomes jako loš, ali ono što je bilo baš mučno gledati jest koliko mu se raspadala ofenzivna linija doslovno na svakom snapu. On je bio loš, ali teško je nešto napraviti kad ti linijaši ne postoje, a oko tebe jure tackleovi Eaglesa kao na autoputu.

Imam osjećaj da je ova sezona proletila, sad je fokus na draftu pa iščekivanje nove sezone.
  • JJosip
    58
    Pozdrav, sudjelujemo u Sportalo nagradnoj igri. Molimo vas lajk na komentar sa grbom NK PODVINJA. Puno će nam to pomoći kako u radu seniorske ekipe tako i u radu omladinskog pogona. Unaprijed se zahvaljujemo svima. Vama je to sekunda, a nama to puno znači.

https://www.facebook.com/share/p/15grZVdfa7/

Ne radi se o drugom sportu, ali županijska liga je u pitanju, ako kršim pravila teme neka se izbriše.
    Ajmo pomoć za plavu Slavoniju .
    Hvala svima!
  • Zagreb1992
    2k
    Cibona , Cedevita i Alkar su u polufinalu kupa ..u 20 h počinje zadnji par četvrtfinala Split Zadar....Rekao bih da pobjednik ovog dvoboja postaje i glavni favorit za uzeti naslov
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Kao dežurni pljuvac Srne ,opet pohvala. Nije više isti lik. Ne donosi uvijek kvalitetne odluke . Ali se napunio samopouzdanjem i glavni igrač . Danas 8 promašaja ali 2 odlučujuće kad je trebalo.lujepo vidjet Mandy na golu. Obrana vrhunska
  • reziser
    7.2k
    Za sve siječanjske navijače , samo informacija da je Zagreb dobio u LP u szegedu… :up:
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Predobra pobjeda. Kolstad na žalost dobio Nantes , ništa idemo dalje. Jako dobra tekma
  • Noel
    8.7k
    Vrhunska tekma Zagreba.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Kako su naše repke/klubovi u stanju sebi zakomplicirati situaciju. Dibirov zabije za +3 40 sekundi do kraja, komentator vrišti da je pobjeda u džepu, a onda Szeged zabije 2 brza gola, Zagreb ostane s igračem manje i na kraju čuvajući loptu ipak izdrži i dobije 1 razlike. Jako bitna pobjeda za još kakve takve nade u prolaz dalje. :strong:
  • Noel
    8.7k

Komentator se malo zaletio,neiskusno, ko da nije gledao prije koji dan kak smo Mađare dobili na -4.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    S jedne strane blistali Mandić i Srna, a s druge Jelinić i Šoštarić. Naši nastavili gdje su stali na Svjetskom.
    Također treba spomenuti Glavaša koji je odličnim nastupima na Svjetskom privukao pažnju klubova na sebe i od iduće sezone je u Flensburgu. Sretno Fićo, zaslužio si. :strong:

Šteta kaj Zagrebu ostali rezultati baš i ne idu na ruku. Po meni Kolstada mogu dobiti doma, Kielce isto na mišiće, dok ipak gostovanje kod Aalborga bi moglo biti ružno...
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Zasad rezultatski interesantna tekma Zadra i Splita. Po meni tužno da je prijenos samo na Maxsportu. Nekoć je hrt prenosio cijele završnice Kupa i polufinala/finala domaće lige.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Split na kraju košem 3 sekunde prije kraja izbacio Zadra, ne mogu reć da mi nije drago.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.