Iako se još igra zadnja četvrtina Split po meni zasluženo kup uzeo ...Po meni imaju šanse nakon kupa uzeti i naslov prvaka Hrvatske ..s obzirom da će se još pojačati
Nisam poznavatelj niti neki veliki zaljubljenik u borilacke sportove ali volim pogledati. Jel netko zna sto im znaci ovo sto nakon skoro svake borbe je borac polomio saku/nogu. Mislim za normalnog covjeka je lom noge tolika bol a oni se nastavljaju tuci i koristiti tu istu nogu ili ruku. Na cemu su??? :lol::lol:
Kup ide u Split. Zasluženo. Dižu se u košarci, vaterpolu, ali nogomet nikako da ih krene (i neka :cool: ).
Šteta kaj momci u žutom nakon ovog velikog uspjeha (prvi trofej Splita nakon 21 godine) vjerojatno neće imati nikakav doček izuzev toga što će ih dočekati obitelj i prijatelji pred dvoranom kad se vrate u Split. Sinj bi gorio da je Alkar uzeo kantu. Al zato će južnjački portali posvetit idućih 7 dana igri magaradi u Puli, a ove momke koji su nešto actually osvojili tko šljivi, tužno. :confused:
Jer je ovaj dobio -1 bod zbog toga sto je promasio vagu i jos -1 bod za udarac u potiljak koji je vjerojatno bio bez namjere. Da nije bilo toga nebi Tirke pobijedio, a i ovako je nategnuto.
Ma Hajduk je dolje pojeo sve ostale sportske kolektive. Jbt da KK Split osvoji Euroligu a magarac dobije Goricu ne bi nitko pričao o KK Splitu
Isto tako nema medijskoga prostora ni za Jadran. Iako i Dinamo ima ogromni primat u Zagrebu uvjeren sam da bi se pričalo naveliko o Ciboni da napravi neki iskorak
Iako i Dinamo ima ogromni primat u Zagrebu uvjeren sam da bi se pričalo naveliko o Ciboni da napravi neki iskorak — DrawTube
Apsolutno.
Za košarku sam rekao nedavno, nažalost imamo samo 3 grada u Hrvatskoj di se uspjesi košarkaškog kluba slave u masama- Šibenik, Zadar i Sinj.
Evo taman čitam, ipak će danas na Gripama u 15h biti otvorena dvorana da što više ljudi dođe pozdraviti osvajače kupa. Lijepo. Iako je riječ o splitskom klubu, nadam se solidnom odazivu. Nije sve u usranom hajduku...