• Marc
    1.4k
    Jel gleda tko ovu emisiju poslije tekme na MaxTVu.. inace ne gledam jer su mi tri navijača tuge s juga previše za slušat, ali Vejić mi nekako izgleda crveno u licu.. čudno… kak bi rekli nekad kod mene na kvartu… zgleda nacvrcano
  • Carrasco
    7.3k
    što sam Bože tako proklet

20250209-201627.jpg
  • Ludovic IX
    12.8k
    E ,sad kad bi se tablica složila da je umjesto 16, 8 lopti umjesto u stativu, lopta ušla u gol
  • deda
    48.5k
    Sve bi došlo na svoje taman.
  • Jurki
    27.9k
    Sve bi došlo na svoje taman — deda

Doslo bu ovak ili onak na svoje.
    Rijeka ako ne uspije Osijeka dobiti bu teska depra.. tovari ne znam kak mogu dobiti ovu Istru u Puli..
  • NVKOD
    14.2k
    -5 je trenutno, panika postaje sve veća i veća te kmeket tovara sve glasniji. Čim se malo približimo, odmah nas žele destabilizirati putem medija jer drugačije ne znaju. Ne biraju sredstva, o kome god je potrebno pisati samo da se naruši Dinamo, pisat će. I tome treba stati na kraj.

Nije im prvi put, a sigurno im neće biti niti zadnji. Zato ih treba razbiti na Maksimiru da ne znaju ni kako se zovu. 20 godina na dnu HNL-a.
  • prefontaine
    11.5k
    Ajmo ha e nel znalci, jedno pitanje. Koja momčad je u najboljoj formi (zadnjih 5 utakmica)???
    Screenshot-20250209-205835-Flashscore.jpg

:lol:
  • Nogo
    13k
    Leon Grgić je lagani ‘talac’ Sturma. Austrijanci najprije Rijeci nisu htjeli dati opciju otkupa nakon posudbe, a sad uopće ne žele rastanak s tinejdžerskim draguljem (ugovor do ljeta 2027.). No Leon, njegova obitelj i agenti aktivirali su ‘Čopov poučak‘: žele samo Rijeku. I ne padaju na finte. Grgić je u subotu dobio 20-ak minuta u prvenstvenoj utakmici, ali svi znaju kako bi se ta priča promijenila nakon zadnjeg dana prijelaznog roka. Rijeci ostaje čekati i održavati kontakt s igračem pa u finišu ‘mercata’ eventualni krenuti u jači presing na Austrijance. Leona se ionako ne doživljava samo kao neko instant pojačanje nego uz to i kao veliku investiciju za budućnost.
  • Mandelinho
    689
    Kad već svi stavljate neke poretke:

IMG-8979.jpg

#samopucaj
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Ješe u emisiji Stadion kmeči o faulu prije prvog gola Dinama i želi da se VAR uključuje u takvim situacijama. Stvarno treba početi razgovarati sa takvim tipovima kada ih se negdje na ulici sretne pa im malo objasniti pravila nogometne igre.
  • NORTE
    27.8k
    Ješe u emisiji Stadion kmeči o faulu prije prvog gola Dinama i želi da se VAR uključuje u takvim situacijama. Stvarno treba početi razgovarati sa takvim tipovima kada ih se negdje na ulici sretne pa im malo objasniti pravila nogometne igre. — čovjekjogurt

Možda sam zabrijao, ali mislim da je on nedavno izjavio da mu je žao što nije zaigrao za Hajduk.
  • ElDorado
    15.7k
    I još dodatno sere o kaosu u klubu. Kad je to pogodan trenutak da se smjeni neuspjesni SD a da ne bude kaos i pljuvanje po klubu?!
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sad će komentar utakmice Hajduka. Sigurno neće spomenuti Bela kao što je kod Dinama spomenuo taj (čisti) faul na 40 metara od gola Šibenika. Tako se iz kola u kolo kroji javno mišljenje da se još jednom pomoglo Dinamu.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Vjerojatno je uz pomoć tog intervjua i došao na televiziju, to mu dođe ko razgovor za posao. Nije sigurno tamo završio zbog intelekta i elokvencije jer ne može sastaviti dvije rečenice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet