• Carrasco
    5.1k
    što sam Bože tako proklet

20250209-201627.jpg
  • Ludovic IX
    8.1k
    E ,sad kad bi se tablica složila da je umjesto 16, 8 lopti umjesto u stativu, lopta ušla u gol
  • deda
    35.3k
    Sve bi došlo na svoje taman.
  • Jurki
    15.7k
    Sve bi došlo na svoje tamandeda

Doslo bu ovak ili onak na svoje.
    Rijeka ako ne uspije Osijeka dobiti bu teska depra.. tovari ne znam kak mogu dobiti ovu Istru u Puli..
  • NVKOD
    3.2k
    -5 je trenutno, panika postaje sve veća i veća te kmeket tovara sve glasniji. Čim se malo približimo, odmah nas žele destabilizirati putem medija jer drugačije ne znaju. Ne biraju sredstva, o kome god je potrebno pisati samo da se naruši Dinamo, pisat će. I tome treba stati na kraj.

Nije im prvi put, a sigurno im neće biti niti zadnji. Zato ih treba razbiti na Maksimiru da ne znaju ni kako se zovu. 20 godina na dnu HNL-a.
  • prefontaine
    999
    Ajmo ha e nel znalci, jedno pitanje. Koja momčad je u najboljoj formi (zadnjih 5 utakmica)???
    Screenshot-20250209-205835-Flashscore.jpg

:lol:
  • Nogo
    5.5k
    Leon Grgić je lagani ‘talac’ Sturma. Austrijanci najprije Rijeci nisu htjeli dati opciju otkupa nakon posudbe, a sad uopće ne žele rastanak s tinejdžerskim draguljem (ugovor do ljeta 2027.). No Leon, njegova obitelj i agenti aktivirali su ‘Čopov poučak‘: žele samo Rijeku. I ne padaju na finte. Grgić je u subotu dobio 20-ak minuta u prvenstvenoj utakmici, ali svi znaju kako bi se ta priča promijenila nakon zadnjeg dana prijelaznog roka. Rijeci ostaje čekati i održavati kontakt s igračem pa u finišu ‘mercata’ eventualni krenuti u jači presing na Austrijance. Leona se ionako ne doživljava samo kao neko instant pojačanje nego uz to i kao veliku investiciju za budućnost.
  • Mandelinho
    608
    Kad već svi stavljate neke poretke:

IMG-8979.jpg

#samopucaj
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Ješe u emisiji Stadion kmeči o faulu prije prvog gola Dinama i želi da se VAR uključuje u takvim situacijama. Stvarno treba početi razgovarati sa takvim tipovima kada ih se negdje na ulici sretne pa im malo objasniti pravila nogometne igre.
  • NORTE
    13.6k
    Ješe u emisiji Stadion kmeči o faulu prije prvog gola Dinama i želi da se VAR uključuje u takvim situacijama. Stvarno treba početi razgovarati sa takvim tipovima kada ih se negdje na ulici sretne pa im malo objasniti pravila nogometne igre.čovjekjogurt

Možda sam zabrijao, ali mislim da je on nedavno izjavio da mu je žao što nije zaigrao za Hajduk.
  • ElDorado
    2.1k
    I još dodatno sere o kaosu u klubu. Kad je to pogodan trenutak da se smjeni neuspjesni SD a da ne bude kaos i pljuvanje po klubu?!
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Sad će komentar utakmice Hajduka. Sigurno neće spomenuti Bela kao što je kod Dinama spomenuo taj (čisti) faul na 40 metara od gola Šibenika. Tako se iz kola u kolo kroji javno mišljenje da se još jednom pomoglo Dinamu.
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Vjerojatno je uz pomoć tog intervjua i došao na televiziju, to mu dođe ko razgovor za posao. Nije sigurno tamo završio zbog intelekta i elokvencije jer ne može sastaviti dvije rečenice.
  • rioda
    7k
    – Naravno da ćemo ići po bodove. Mi nismo s ova tri boda riješili problem, Dobro su nam došli, ali u svakoj ćemo ih utakmici probati skupljati. Idemo se na Maksimir nadigravati, vjerujem da se ova momčad može tamo nešto iskreirati. Ako nas malo pomazi sreća, ako se neke stvari poklope, zašto ne? - najavio je Carević.

Tako je Mario, samo se nadigravajte, bez bunkera... :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.