• NORTE
    13.6k
    Četnicima iz saveza i medija želim sve najgore!

Bio je gol.
    2454953.jpeg?fbclid=IwY2xjawIMsmZleHRuA2FlbQIxMAABHVN1HlztT8MuonbISXq7Yask-0c4pVhhhD7E-coioZKnpFk6pjJHLGELPw_aem_1prCPV8kcyxgSsqxfkO8gg

Slika govori sve jer ovdje ju golman Osijeka još nije ni dotaknuo pri izbijanju.
  • NORTE
    13.6k
    Evo i zumirane slike.
    Iz nje je praktički jasno da je lopta cijela prešla crtu kao što vidimo prije nego je golman Osijeka uopće i došao do nje.

osijek-dinamo51-020225_8nGZwKn.jpg

Dok god vodstvo dinama i dalje šuti događat će nam se ovakve stvari koje mogu odlučiti o osvajanju ili gubitku titule!

Prokletnici iz medija sada ne rade ankete niti članke oko situacija na štetu dinama.
    Zamislite da je Hajduk izgubio nakon nepostojećeg kornera iz kojeg padne gol i nepriznatog gola nakon prelaska crte.

Ili da je bilo koji drugi klub na ovaj način izgubio od dinama, vrištala bi cijela medijska mašinerija u državi i prozivala dinamo da krade i namješta.

Kojekakvi žohari iz vodstva ostalih klubova preventivno stvaraju alibi pred tekmu i prozivaju HnsŽV za sudačku ekipu koja sudi, baš i samo pred dolazak dinama, inače je sve ok, kao što kmeče samo nakon poraza od dinama.

HnsŽV u 2025. nema "gol tehnologiju" (gle ironije ovaj slučaj baš na najmodernijem stadionu u državi).

Dok god dinamo šuti svi će nas gazit.
  • Crni86
    8.2k
    je lopta cijela prešla crtuNORTE

Ma iz ovog kuta je to ne moguce rec sa sto posto. Kada se gleda obujam lopte iz tog kuta postoji jednostavno iluzija da je lopta u golu a ona zapravo moze djelomicno jos dirat crtu.

Mislim da nikad sa sigurnoscu necemo saznat da li je ovo gol ili ne.
  • GeneralNapoleon
    846

Mislim da je poanta da se na osnovi ove slike moze rec. Jer vec je ovdje gotovo sigurno presla a golman ju jos nije ni dirnuo. Znaci bila je jos i dalje unutar gola.
  • Crni86
    8.2k
    c. Jer vec je ovdje gotovo sigurno preslaGeneralNapoleon

Iz ovog kuta je to ne moguce potvrdit. Progooglajte malo iluzije s loptom na crti pa cete vidjet kako vas taj kut vrlo lako moze zavarat.
  • GeneralNapoleon
    846

A znam ali iz ovog kuta ipak izgleda poprilicno vjerojatno da je stvarno presla.
  • NORTE
    13.6k
    Mislim da nikad sa sigurnoscu necemo saznat da li je ovo gol ili ne.Crni86
    Postoji način da se dokaže, a to je 3D analiza.

Gol tehnologiju je uvela FIFA prije 12 i pol godina!
    Pred SP 2014.
    https://youtu.be/zuz9D41TxoA?si=OtS_-0gnPXy8NG9o
  • NVKOD
    3.2k
    https://www.nacional.hr/novi-sok-u-maksimiru-fabio-cannavaro-ljutit-kao-ris-zeli-otici-dinamo-ostaje-i-bez-trenera/

Odluka predsjednika uprave Zvonimira Manenice da raskinu suradnju s Marićem strašno je pogodila Fabija Cannavara, koji je, kako nam tvrdi naš izvor, razmišljao o odlasku iz Dinama.

Ako bolje pogledate, “tajming” ne može biti bolji. Fabio Cannavaro pobijedio je Milan, što je odjeknulo Europom i posebno Italijom, gdje želi nastaviti karijeru. Momčad mu ne igra nešto posebno, za Hajdukom zaostaje pet bodova i eventualni neuspjeh izuzetno bi mu se loše odrazio na karijeru. Ovako, može otići kao čovjek koji je s Dinamom srušio Milan, a za odlazak bi mogao otpužiti upravu i njihov rad.

I vuk sit, a ovce na broju. Jer u utakmici protiv Šibenika vidjelo se da je momčad razjedinjena, da je to heterogena skupina igrača. Stefan Ristovski ga praktički nije htio ni pogledati, kad je izlazio iz igre, u svlačionici postoje klanoci i Fabio je vidio da naslov prvaka neće biti nimalo lagan posao.

Kako saznajemo, Fabio je zbog otkaza Marića bio toliko ljutit da je u afektu razmišljao o odlasku, no ipak se malo “skulirao”.

Vidi se da čitaju Zonu i @Miro Vugrinec
    No, članak je i dalje O-G-A-V-A-N, napisan bez ikakvog srama.
  • rioda
    7k

Ne vjerujem da je ovu hrpu govana od članka uspio netko smisliti u ovih pola sata...
  • rokikaciga
    492
    Stefan Ristovski ga praktički nije htio ni pogledatiNVKOD

Makar su se rukovali?

Momčad mu ne igra nešto posebnoNVKOD

Mi nismo gledali iste utakmice protiv Milana i Osijeka?

Ovo nije pitanje tebi već glupim novinarima nacionala koji su prikopčani na pipu duboke države i imaju direktne izvore našeg Mire.
  • NVKOD
    3.2k

Skupljaju se sva šaputanja s foruma, komentara i raznih rekla-kazala te se samo čeka objava nečega ovakvog tipa kako bi se dodatno poduprio narativ da FC odlazi i da je stanje alarmantno, potresno.

Na sve članke sličnog tipa mogu samo ovo reći:
    big-pile-of-shit-jurassic-park.gif
  • Crni86
    8.2k
    Nacional i dalje pise i ne staje. Vrijeme je stvarno da se poduzmu konkretni potezi. Nakon one pizdarije s brunom ovdje pokusavaju unijeti dodatan nemir.
  • NitkoBitan
    23k
    Nacional je smece koje vjerojatno u zivotu nisam prolistao. Znam im otprilike za izgled naslovnice (udarne stranice) i bacaju mi na sprski Informer, a koliko sam popratio i po sadrzaju nisu daleko.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Samo čekam da nakon kaj osvojimo titulu (nadam se duplu krunu) novinari krenu bombardirati sa člancima koji sve klubovi žele Mistera i kako će na prvi poziv otići...
  • Bosskovitz
    14.7k
    Kako saznajemo, Fabio je zbog otkaza Marića bio toliko ljutit da je u afektu razmišljao o odlasku, no ipak se malo “skulirao”.NVKOD

Nacional je prešao igricu i ekskluzivno donosi o čemu je Fabio razmišljao, ali to nikome nije rekao. Kakva prljava, tabloidna tuga od medija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.