• don
    11.1k
    zalio. Tezak raspored ide svima, a to najvise ide nama na ruku.Jay

pa dalo bi se o tome raspravljat. Mišljenja san da ce hajduk bolje odradit derbije nego male utakmice, jer taj njihov antinogomet tu pali, a svi znamo kako smo mi loši u tim istim derbijima.

samo se nadan da će se to sa Cannavaron prominit.
  • Jurki
    15.7k
    Mišljenja san da ce hajduk bolje odradit derbije nego male utakmice, a svi znamo kako smo mi loši u derbijima.don

Hajduk ima Osijek, 3 dana kasnije kup i derbi u Maksimiru.. mislis da tak tanak roster moze odigrati dobre 3 utakmice u 7 dana?
  • don
    11.1k
    ne mislin. Odnosno mislim ako mi uđemo u taj derbi pičkasto ka i svaki put, a onda slijedi isti scenarij ka i u svakom derbiju.

zato;
    nadan da će se to sa Cannavaron prominitdon
  • Jurki
    15.7k
    sve ti je do trenera. Bjelica i Jakir su igrali takve utakmice "samo da se ne zgubi" pa zato i imamo to kaj imamo,
    Cannavaro mi se ne cini ko trener koji bi se zadovoljil s nekim šepavim bodom.
    To je pokazal i protiv Milana pa i Osijeka kad se jurisalo na pobjedu.
  • Crni86
    8.2k
    Napiso sam jucer da rijeci i tovarima slijedi dosta izazovno razdoblje na koje smo mi nauceni kroz igranje dvije tekme tjedno.

Rijeka je danas vec kiksala i dosli smo na -4, iskreno ocekujem i njihov kiks iduce kolo protiv osijeka te nasu pobjedu u gorici te na rujevici ih preskacemo.

Isto tako ocekujem kiks kriminalnih tovara u puli da se spustimo na barem -3. Nakon toga oni moraju ugostiti osijek i velika je vjerojatnost da tu ne pobjede ako ce osijek odigrat barem priblizno kao protiv nas te da onda na maksimiru 2.3. vratimo stvari na svoje mjesto.
  • NitkoBitan
    23k
    Hajduk ima Osijek, 3 dana kasnije kup i derbi u Maksimiru..Jurki

Bit ce veselo i nama. Rujevica u subotu, pa Osijek kup (ako prodemo Bjelovar) i za kraj tjedna u nedjelju tovari na Maksimiru. Ajde barem se cijeli tjedan necemo maknut iz Zagreba a i za razliku od konkurencije smo naviknuli na takav ritam.

Znaci u 8 dana imamo Rijeku, Osijek i Hajduk, a pravo na kiks nemamo (kup svakako moramo proc, a od Rijeke i Hajduka bi ajde prezivjeli jedan remi).
  • NitkoBitan
    23k
    Dalovic: "Istra je jednom prešla centar i zabila gol."

Kakva sirovina :monkey:
  • bbb medimurje
    3.6k
    ovo je stvarno strasno za vidjeti
  • vjeko1701
    12.4k
    Jako bolna tablica.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Nek bude sretan kaj je Istra sjebala najmanje dvije odlične kontre, inače bi to bilo i gore po Rijeku . A onaj Rozić jebote, nama zabije drito iz kornera, a danas sjebe idealnu kontru i pošalje loptu 50 metara iznad onog kaveza...

Inače, kako ono reče jedan znalac nedavno " Ma Rijeka nije oslabljena defenzivno odlaskom Galešića, čak bih rekao da su dolaskom Škorića reprezentativca i jači nego sa Galešićem". :snicker:
  • Paggini
    38.9k
    Dalovic: "Istra je jednom prešla centar i zabila gol."

Kakva sirovina :monkey:
    NitkoBitan

Da se broje prelasci centra, imali bi mi ravno 69 bodova sada.....

Čestitke Đaloviću
  • Jay
    590

To je vec postao mit kako GG odlicno odradi derbije.
    Na Rujevici je bio dosadni remi, kod njih podjednako.
    Nas su na Maksimiru dobili iskljucivo zato sto se Jakir pripremao za 9 komada u Munchenu i kukavicki isao ne izgubiti. Bjelica dolje da ne spominjem stav ni silne ozljede koje smo imali.
    Naravno da je Talijanu u krvi stisnuti obranu pa naprijed sto bude, iz tog razloga su im derbiji laksi nego kad trebaju sastaviti smislenu akciju. Ali pogledaj hladne glave te utakmice i neces vidjeti neku mega predstavu. To sto je igrao na ludacku energiju i uz potporu igraca je proslost, njihov raspad ce biti brutalan.

Nas se pita sve, mi smo zasrali 6 puta i sami smo krivi sto nam sad juniori ne skupljaju minute u miru. Ali dolazi proljece, a znamo svi sto to znaci
  • Felip
    330
    Ako Cannavaro ni kao treći trener ove sezone ne uspije pobijediti kolegu Gattusa i njegov cirkus onda stvarno ne znam. Neću čuti da je taj derbi nama pritisak, hoću da je pritisak 90 minuta na njihov gol i da ih se unakazi. Nemoguće da je Čačić zadnji koji je znao kako se to radi.
  • Slush
    883
    Nemoguće da je Čačić zadnji koji je znao kako se to radi.Felip

I sjetimo se kad je vodio 4:0 da je Cacke stisnuo kocnicu. Mogli smo im 10 komada taj dan zabiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.